Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bonkörsün! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, olaylar üzerindeki etkinliğinizden dilediğiniz gibi yarar sağlayabilirsiniz. Hisleriniz konusunda daha dikkatli olmaya çalışın. Ani hareketler sergilediğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız.

Mesleki olarak ön planda olmaktan kaçınmayacaksınız. Sorun teşkil eden her ne varsa onun üzerine gideceksiniz. Genel olarak daha ileriye adım atabileceğiniz bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için kendinize biraz daha zaman tanımanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizden geldiği gibi davranmak bugün sizi motive edebilir. Sevdiklerinizi veya kendinizi mutlu edecek hediyeler almak keyifli bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Hayata yaşanmaya değer anlar bırakmanın hayatın içinde olmakla mümkün olduğunu unutmayın.

30 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz ve iç dünyanızda derin düşüncelere dalmak isteyebilirsiniz. İletişimde bazı zorluklar yaşanabilir ancak sabırlı ve anlayışlı olursanız bu durumun üstesinden gelebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeye odaklanabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

30 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatındaki hareketlilik, bonkörlüğü de beraberinde getirebilir. Ancak harcamalarında aşırıya kaçman, ilerleyen zamanlarda zorlanmana neden olabilir. Uzun zamandır görmediğin bir aile dostu yahut akrabanla karşılaşman anılarını canlandırabilir. Gün içerisinde arkadaşlarınla buluşarak, farklı etkinliklere katılabilirsin.

30 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Eskinin yükünü atmalısınız. Bundan fayda göremediğinizi kabul edin ve hayatınıza yeni mutluluk kaynakları dahil edin.

30 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda daha fazla çaba içindesiniz. Ancak harcamalarınızı da gözden geçirmeniz gerekebilir.

30 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda somut kazanımlar elde etmek için çaba gösterebilirsiniz. Size işinizde yardımcı olacak kişilerden de destek almaktan çekinmeyin.

30 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlarla ilgili farklı düşüncelerin olabilir. İnsanların seninle konuşmasının altında başka sebepler arayabilirsin. Bu tür durumlara düşmemek için iletişimini arttırman gerekecek.

30 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, artık yaratıcı arayışlarınızı ve bağlantılarınızı geliştirmeye güçlü bir ilgi duyabilirsiniz. Bir coşku dalgası gününüzü ve geleceğe dair vizyonunuzu aydınlatır. Yaptığınız işte en iyi benliğiniz parlıyor ve gün, sizi güçlendirecek her türlü potansiyele sahip. Üretkensiniz, mutlaka çok çalıştığınız için değil, çalışırken keyif aldığınız için. İşbirliği bakış açınızı güçlendirir ve hedeflerinizi daha net anlamanızı sağlar. Aynı zamanda, büyük bir parçanız gün ilerledikçe yerleşmek, rahatlamak ve biraz öngörülebilirliğin tadını çıkarmak istiyor.

30 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizi karşı tarafa yansıtırken, doğru kararlar peşindesiniz ve sonradan sizi zor durumda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız.

30 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

30 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gündeminizde parasal konular var sevgili akrepler. Yeni fikirler geliştirebilir, fikirlerinizi hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden parasal anlamda destek göreceğiniz bir gün. Sağlığınıza dikkat edin. Önemli bir sağlık sorununuz varsa kontrollerinizi mutlaka yaptırın.

30 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi yeniden irdelemeniz konusunda bazı fırsatlar karşınıza çıkacak. Karşılıklı konuşmalarınızda birbirinizi kırmamalı ve kapasitenizin üstünde konuların çözümüne girmemelisiniz. Bu aralar işteki başarınızla müdürlerinizin büyük ilgisini çekiyorsunuz. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Kazancınız yerinde, ama büyük ödemeleriniz yüzünden paraya çok ihtiyacınız var. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

30 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 60" R
Ay
Balık
06° 07' 35" R
Merkür
Başak
12° 24' 58" R
Venüs
Terazi
22° 19' 24" R
Mars
Yengeç
07° 03' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 42" R
Satürn
Balık
15° 22' 16"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 38"
Lilith
Terazi
08° 47' 49"
True Node
Koç
06° 38' 00"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>