Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Değişimi Kucaklıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 50%

Günün hızlı tempolu eylemleri kafanız karıştırabilir. Özellikle de aşk ve romantizmle ilgili konular olmak üzere son olaylarda sersem gibi hissetmeniz çok normal. Olaylar o kadar hızlı yaşanıyor ki onlara yetişemiyor gibi hissedebilirsiniz. Bu kadar analitik olmamaya çalışın. Boşa kürek çektiğinizi ve trenin çoktan istasyondan ayrıldığını görebilirsiniz. O halde gemiye atlayın ve biraz huzurun tadını çıkarın.

Yaratıcı ve özgür bir düşünür olmak harika bir şey, ancak düşüncelerinizi gerçeğe dayandırmadığınızda, fikirleriniz hiç kimseye iyi gelmediği oldu mu? Patronlarınızın siz ve büyük şemalarınızdan oldukça rahatsızlık duyuyor olması muhtemeldir. Bugün değişim için başkalarının fikirlerini dinleyebileceğiniz bir gün. Meslektaşlarınızdan ne kadar şey öğrenebileceğinize şaşırabilirsiniz.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz, bu birseyehati olabilir. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Güneş enerjisiyle etkileşime geç ve sana sunulan bu inanılmaz yaşam gücünü hisset. İçini enerji dolu güneş ışığıyla doldur ve ayağının altındaki toprağı hisset. Mevcuttaki iyicil enerjiye karşı kucaklayıcı ve açık ol. Sana doğru gelen enerjiye kollarını açarsan eğer, büyük bir içsel sıcaklık ve kendi kendini iyileştirme etkisinin varlığını hissedersin.Uzak diyarlara ve egzotik yerlere dair rüyalar ve hayaller sizde her şeyi bırakıp bir süreliğine kaçıp gitme isteği uyandırabilir. Genelde fevri hareket eden biri olmasanız da bugün içinizin kıpır kıpır olması sizi o yönde teşvik ediyor. Bugün yapmak zorunda olduğunuz bir şey yoksa ve hava da elverişliyse arabaya atlayıp manzarası farklı bir yerlere gidebilirsiniz. Arada sırada biraz değişiklik herkese iyi gelir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akrep gibi doğal bir bağımsız olarak bugün parlayacaksın. Muhtemelen bir şeyleri kendi tarzında yapmaya ve yaratıcılığına izin verilmediği veya takdir edilmediği noktada kendini boğulduğunu hissederken bulacaksın. Sen bir bireycisin ve kendi yolunda yaptığın her şeyde imzanı bırakmaya çalış. Uyum sağlamaya zorlanmak bugün sana çok iyi gelmeyecektir., ancak eğer bunun üstesinden gelirsen günün geri kalanı senin istediğin gibi olacak.

31 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili hassasiyetlere açık olabilirsiniz. Stres ve gerilim, beden sağlığına etki edebilir. Baş ve mide ile ilgili rahatsızlıklara dikkat. Günlükve planlarınızda karışıklıklar olabilir. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak, eski işlerin üzerinden geçmek ve detaylı çalışmalar yapmak için uygun bir gün.

31 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küllerinden yeniden doğuyorsun! Çok değiştin ve memnunsun. Sabit burçta meydana gelen Dolunay, yaşadıklarının tesadüf olmadığını anlamana ve beklediğin birçok konunun kendi içinde çözümler ürettiğine şahit edecek seni. Ev almakla ilgili bir hayalin varsa bu konuda kararlılığın artıyor. Ailenle kaliteli zaman geçirmek için tatil yerleri bakıyorsun.

31 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yeni bir karar vermek isteyebilirsiniz. Yeni bir başlangıç mı yoksa hayatınızı yeniden aynı tempoda götürme isteğiniz mi arasında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Her ne karar alacaksınız alın kendinize olan güveniniz ve güçlü inancınız her zaman sizleri başarıya taşıyacaktır.

31 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay ilişkilerinize ve şahsi konulara önemli uyanışlar getirmekte. Evlilik ve ortaklıkları yeniden gözden geçirebilirsiniz.

31 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yardım, bağış yapmak ya da iyilik yapmak için oldukça uygun bir gündür sizler için. Duygusal konularda ilişkisi olan Akrep'lerin ilişkilerinin stabil...

31 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

31 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşler gittikçe yavaşlıyor. Peki duruyor mu? Bu soruyu cevaplamadan önce başka bir soruya cevap vermelisiniz. İlerlediğiniz yolu tamamen değiştirmeye hazır mısınız? Bilinmeyenleri araştırmaya başlama zamanı.

31 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu gece karşıt burcunuz Boğa'da bir Dolunay meydana gelecek.Dolunay'da Uranüs'ün etkisi ikili ilişkilerinizde karşılaşacağınız sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Önümüzdeki günlerde sürpriz bir ilişki gündeme gelebilir, ilişkiniz varsa aniden evlilik kararı alabilirsiniz. İş ortaklıklarınızı veya evliliğinizi sonlandırmaya karar verebilirsiniz, köprüleri yakmadan önce iki kere düşünün.

31 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

31 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel olarak, harika bir günün tadını çıkaracaksınız. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamadığınızdan emin olun ve birikim yapmaya çalışın. Bugün, her zamankinden biraz daha yalnız hissedebilirsiniz

31 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız problemleri kendi başınıza çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz. Üçüncü şahısların müdahalesi, sorunları çok dışa açık olarak sürdürüp yansıtmanızdan kaynaklanıyor. İş yaşamınızda risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor. Önümüzdeki günlerde bir girişiminizde bazı tereddütler yaşayabilirsiniz. Gelirinizin artması için biraz daha girişken olmanız gerekebilir. İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

31 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 34" R
Ay
Akrep
10° 03' 20" R
Merkür
Aslan
28° 21' 20" R
Venüs
Terazi
11° 38' 32" R
Mars
Yengeç
01° 56' 57" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 25"
Satürn
Balık
16° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 52"
Lilith
Terazi
07° 49' 43"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>