Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Bilinçlisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

İlişkisi olan Aslanlar için bugün, partnerinizle romantik ve tutkulu anlar yaşayabilirsiniz. Birbirinize olan sevginizi göstermekten çekinmeyin. Ortak aktivitelere katılarak, ilişkinize renk katabilirsiniz.

Bekar Aslanlar için bugün, kendinizi göstermek ve dikkat çekmek için ideal bir zaman. Girdiğiniz ortamlarda parlamanız mümkün. Yeni bir ilişkiye başlamak için cesaretinizi toplayın.

İş hayatınızda bugün, liderlik özelliklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizle çevrenizdekileri etkileyebilir ve projelerinizde başarılı olabilirsiniz. Gün içerisinde özgüveniniz sayesinde, hedeflerinize ulaşmanız kolaylaşacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizle vakit geçirmek bugün size enerji verebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirerek yeni konular üzerine sohbet etmek hoşunuza gidebilir. Sorumluluklarınızı eğlenceli hale getirerek enerjinizi artırabilirsiniz.

20 Ekim 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu olabileceğiniz bir gün olabilir. Sevdiklerinizle olan iletişiminizde nazik ve açık olmaya özen göstermelisiniz. Aynı zamanda, kariyer hayatınızda mantıklı ve sağlam adımlar atmanız gerekebilir. Kendinize olan güveninizin arttığı bir gün olabilir, ama hırslı olmaktan ziyade akılcı kararlar vermeye odaklanmalısınız. Sağlıkla ilgili konularda dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen göstermeyi unutmayın. Enerjinizi doğru kullanarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Umarım gününüz güzel geçer!

20 Ekim 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Aslan burcuysan sevgilinle bugün katılacağınız etkinliğe gitmekten son anda vazgeçebilirsin. Sanatla ilgilenen bir Aslan burcuysan, yeni ve farklı bir projenin gerçekleşesine önayak olabilirsin. Çat kapı gelen akraba ziyaretiyle planlarını değiştirebilirsin. Arkadaş ortamında samimi bulmadığın bir kişi varsa, bu kişiyle tartışma yaşayabilirsin.

20 Ekim 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içindeki iletişim derinleşebilir ve geçmiş sorunları çözme fırsatı bulabilirsiniz. Ev düzenini yeniden yapılandırarak aile bağlarını güçlendirmek için açık iletişim kurmak önemli olacak; ayrıca, gayrimenkul yatırımları konusunda dikkatli olmalısınız. Parasal dengeleri korumak adına riskli alım satımlardan uzak durarak ihtiyaçlarınıza odaklanmalısınız.

20 Ekim 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında şahsi konularda değişiklikler ve ailevi konular dikkat çekebilir. Öğleden sonra ise parasal konular ve harcamalar üzerine daha fazla hassasiyet gösterebilirsiniz.

20 Ekim 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi tasarladığınız ve planlamalarınızı yaptığınız bir gündesiniz. Kendinizi kararsızlık içerisinde hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

20 Ekim 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şartlar üzerinde etkinlik göstermek isterken zorluk yaşayabilirsiniz. Karmaşıklığa müsaade etmemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaktan başka bir seçeneğiniz olmadığınız da mutlaka aklınızda bulundurmaya çalışın. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

20 Ekim 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bu dönem, özellikle daha fazla adanmışlık ve öz disiplinle alternatif düzenlemelerin ya da yaklaşımların senin için iyi çalışabileceği bir zaman olabilir. İşini ya da itibarını güçlendirmek için harika bir zamandasın. Bütçelerle ilgilenmek ya da işine kendini adamak şu an sana daha doğal geliyor ve fikirlerin tatmin edici mecralar buluyor. Venüs, kısa süre önce senin neşe alanına geçiş yaptı ve 11 Kasım'a kadar burada kalacak. Bu transit, hayatına hafiflik, sıcaklık ve zarafet getiriyor ve özellikle çekim gücünü artırıyor. Bu döngüde hayattan daha fazla keyif alma arayışındasın. Yaratıcılık, romantizm, çocuklar, eğlence ve oyun ihtiyacını ifade ettiğin diğer kanallar hoş bir odakta olabilir.

20 Ekim 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Adil ve uygun kararlar var aklında. Doğru bildiğini yap ve inançlarını savun. Bir durumun sonu geliyor ama bu sana güzellikler getiriyor. Değişimi kucaklamalı ve her şeyin yoluna girmesini ummalısın. Bugün senin adına çok güzel bir gün. Lütfen bağımlı olduğun her şeyden kurtul. Çevrendeki kişilere farklı bir bakış açısıyla bak ve öyle değerlendir. Eğer hayatında geçici bir duraklama varsa, sen de biraz dinlensen iyi olur.

20 Ekim 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

20 Ekim 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyal çevre ve eğitim konularında şans sizinle. Gününüz şahane geçsin.

20 Ekim 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişik bir gün geçireceksiniz. Beklediğiniz bir cevap, ya da bir para varsa bugün alabilirsiniz, ancak beklemediğiniz bir haber, ya da masraf sizi şaşırtabilir. İşinizdeki yoğunluk biraz daha sürecek gibi. Sizin işlerinizi yönlendirmek ister gibi davranan bir arkadaşınıza verdiğiniz tepki, kırgınlığa neden olabilir. Gerginlik yaratmak yerine, elinizdeki işleri tamamlamak için destek isteyin. Tutumlu olmanız gereken bugünlerde, biraz bonkör davranıyorsunuz. Hava değişimlerinden dolayı küçük sağlık sorunları olabilir.

20 Ekim 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 48' 12" R
Ay
Yengeç
10° 31' 34" R
Merkür
Akrep
13° 53' 18" R
Venüs
Yay
05° 56' 26" R
Mars
Yengeç
25° 13' 03" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 10" R
Satürn
Balık
13° 10' 52"
Uranüs
Boğa
26° 15' 03"
Neptün
Balık
27° 41' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 51"
Lilith
Terazi
12° 46' 29"
True Node
Koç
06° 24' 30"
Son Güncelleme : 22/10/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>