Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İyimser Davranıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, disiplini tamamen ön planda tutacaksınız. İlişkinize karşı olan yaklaşımlarınızın da bundan kaynaklı olarak değişim gösterme ihtimali var. Olumsuzluklara takılı kalmamanız gerekmekte.

Bilinçli olabildiğiniz sürece her türlü sorunu ve sıkıntıyı ortadan kaldırabilirsiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz.

Maddi olumsuzluklara çok fazla takılı kalabilirsiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsanız, elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerektiğini de unutmayın. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konularda bazı konuşmalar yapmanız gerekebilir. Bir şeyleri zorladığınızı fark ettiğinizde artık bunu devam ettirmemeniz gerektiğini de anlayacaksınız. Kendinizi nasıl bir mutluluğun içinde hayal ediyorsanız ona göre bir adım atmalısınız.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün yaratıcı yanınızı ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Bir sanat ya da el işi projesine zaman ayırabilir veya sizi mutlu eden bir hobiyi icra edebilirsiniz. Ayrıca, romantik ilişkilerinizde de keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sizin için geri dönüşler başlıyor! Başvuruda bulunduğunuz kredi ya dabaşvurunuzdan geri dönüş alabilirsiniz. İş yerinizde ast – üst ilişkilerinde değişikliklerin olduğuna şahit olabilirsiniz. Gün içerisinde karşılaştığınız aksilikler karşısında iyimserliğinizi kaybetmeseniz de moraliniz biraz bozulabilir.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi işinizin patronu, hayatınızın karar noktası olmak için belli süreçlerden geçmeniz gerekebilir. Hiçbir şeyin hızla ve bir anda olmayacağını bildiğinizde sürecin sizi yormayacağını görebilirsiniz. Ekonomik koşullarda müdahale etmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir, burada yapacaklarınız hem sizin hem de bir arada bulunduğunuz kişilerin olumsuz etkilenmesini engelleyecektir.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Aşkta gelişmeler olabilir. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde kısmetli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda teklifler gündeme gelebilir.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde karakteristik olarak pozitif yönleriniz ortaya çıkabilir ayrıca dostlarınıza çeşitli ikramlar yapmak ve onları ağırlamak için de uygun bir gün.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrendeki insanlarla arana ufak tefek mesafeler koymak günü daha kaliteli geçirmeni sağlayabilir. Kendini daha iyi hissedebilmek için bugün biraz daha kendi başına zaman geçirebilirsin. Az kişiyle muhatap olmak en iyisi.

24 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, şimdi mali durumunuzu veya bütçenizi gözden geçirmeniz gerekebilir veya kaybolan, yanlış yere konan eşyalarınızla uğraşıyor olabilirsiniz. Şu anda ve yakın zamanda söylenen veya başlatılan şeyler söz konusu olduğunda fikrinizde veya ilginizde bir değişiklik olabilir, hatta muhtemelen biraz pişmanlık duyabilirsiniz. Bu dönemde gelir kaynaklarınızı ve paranızı nasıl harcayacağınızı yeniden düşünmek için zaman ayırın ancak o dönem için önemli olmayan herhangi bir şeyi sonuçlandırmayı erteleyin. Aslında bazı para kazandıran fikirler veya girişimler beklemede olabilir. Eski sorunlara yeni bir yönden veya perspektiften yaklaşmayı hedefleyin.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, Ay’ın bulunduğu konum aşk ilişkilerinize değişik bir yorum sunuyor. Duygusal coşkularınızda yaşadığınız ikilem yüzünden çevrenizi, özellikle partnerinizi şaşırtabilirsiniz. Kendinizi zorlayacak konular gündemde.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bolluk meleğin ihtiyacın olan parayı getiriyor. Bunun nasıl olacağından Tanrı sorumlu, inancını koru.

24 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişik düşünceli kişilerin size yansıttığı etkileşimlerden, isteseniz de uzak kalmayı başaramayacaksınız. İçsel dengenizi bozmamalısınız. Maddi konularda yetersiz kaldığınız ortamlardan uzaklaşmak en büyük arzunuz. Sağlığınız yerinde.

24 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 39' 54" R
Ay
Boğa
26° 29' 53" R
Merkür
Başak
22° 19' 54" R
Venüs
Terazi
28° 52' 41" R
Mars
Yengeç
10° 05' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 17"
Satürn
Balık
14° 58' 24"
Uranüs
Boğa
27° 04' 55"
Neptün
Balık
28° 28' 57"
Plüton
Oğlak
29° 44' 04"
Chiron
Koç
22° 12' 41"
Lilith
Terazi
09° 23' 32"
True Node
Koç
06° 38' 32"
Son Güncelleme : 22/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>