Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Somut Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, ayaklarınızı yerden kesebilecek etkiler alacak ve uzun zamandır hissetmediğiniz kadar mutlu hissedeceksiniz. Yoğun etkiler aldığınız bugün içerisinde dilediğiniz adımları atabileceksiniz. Gün içerisinde olumsuz etkiler almayacağınız için yüzünüzden gülücükler eksik olmayacaktır. Birlikteliği olmayanlar için de yeni aşk rüzgarları esebilir.

Meraklı gözlerin üzerinizde olması hem sizi motive edecek hem de rahatsızlık hissetmenize neden olabilecek. Olayları biraz daha dengeli karşılamaya çalışmalısınız. Kendinize zaman ayırmanız gereken bir güne giriyorsunuz. Sorumluluklarınızdan kaçınmamanız da iyi olacaktır.

Finansal durumunuzla ilgili konularda size yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sorumluluklarınız doğrultusunda beklenmedik harcamalar gerçekleştirme ihtimaliniz var. Her şey biraz daha istediğiniz gibi olmaya başlıyor. Maddi olarak rahat hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık sorunlarınızı kafanıza fazla taktığınız için alternatif çözümler arayabilirsiniz. Deyim yerindeyse bütün tuşlara basmak isteyebilir fakat bunu yaparken kendinize zarar verebilirsiniz. Bedeninizin ve kalbinizin ihtiyaçlarını doğru anladığınızda, hayatınıza neyi dahil edip etmeyeceğiniz netleşecektir; kendinizi zorlamayın.

3 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, enerjinizi yükseltecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda başarılı olmak için motivasyonunuzu yüksek tutmalı ve hedeflerinize odaklanmalısınız. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizle daha iyi anlaşmalar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu beslemeyi unutmayın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

3 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır gizliden gizliye hoşlandığın biri varsa, duygularını açma cesareti gösterebilirsin. Bu konuda arkadaşlarının desteğini de almayı ihmal etmeyeceksin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Aslan burcuysan partnerinle ayrı eve çıkma konusunda net adımlar atabilirsin. Bitki çayı tüketimine özen göstermelisin.

3 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızın bir nedeni olduğunu bilmek bakış açınızı değiştirir, günü daha rahat geçirmenize yardımcı olur. Bu iyimserliğiniz çevreniz tarafından abartılı ya da gereksiz karşılandığında, onlara anlatmanız, yardımcı olmanız zorlaşabilir. Bazen yapmak, konuşmaktan daha çok ses getirir; bugün biraz ses çıkarmalısınız.

3 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konularla ilgili yenilenme içine girebilirsiniz. Bazı olaylar sizi krize sokabilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde kontrollü olmaya bakın. Sağlığınızı etkileyen durumlardan kaçınmalısınız. Maddi konularda başkalarına bağlandığınızı hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde akıcı koşullar söz konusu.

3 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda atacağınız adımlar hususunda da başarılı olacaksınız. Para biriktirmeye başlamak ya da istikrar gerektiren bir karar almak için uygun bir gün.

3 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların seni belli bir düşünceye itmesine izin vermeyecek ve kendi kafana göre takılacaksın bugün. Çevrende seni tek bir tarafa yöneltip kendilerine çıkar sağlamaya çalışan insanlara karşı dikkat etmen gerekecek.

3 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugünkü değişim biraz ağır gelebilir ve sorunlu alanlar büyüyebilirken, içinde yeni keşifler için de bir potansiyel barındırır. Sizin için en çok etkilenen alanlar birebir ilişkiler, günlük işleriniz ve sağlıklı yaşamdır. Bu durum, duygularınızı gözden geçirme ihtiyacınızı ve beraberinde eski kalıplara tutunma veya yeni alanlara cesaret etmek yerine geçmişi inceleme eğilimini tetikleyebilir. Daha net, daha objektif bir bakış açısı kazanmak için kendinizi bu kaostan en azından biraz uzaklaştırmayı hedefleyin. Bu süreç, çok fazla zorladığınız veya gereğinden fazla bağlandığınız alanları belirlemenize yardımcı olacaktır!

3 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konular, bankalar, krediler gündemde olabilir bugün sevgili aslanlar. Hem para hem sağlık alanında risk alınmaması gereken bir gün. Önemli kararlarınızı birkaç gün sonrasına bırakın. Egonuzu okşayacak teklifler alabilirsiniz, hemen heyecana kapılmayın. Tuzaklar olabilir.

3 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

3 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün finans, özel hayat, sağlıkla ilgili konularda ve duygusal olarak bazı aksilikler gerçekleşebilir ancakhayatınızda bereketli bir dönem sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

3 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karar vermek üzereyseniz, temkinli olmanın tam zamanı. Planlarınızın dışına da taşmayın. Aktivitelerinize, duygusallıklarınız başka bir anlam kazandırıyor. Bugün, olumsuzluklar karşısında takınacağınız tavırlar çok önemli olacak

3 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>