Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeni Gelişmeler Seni Bekliyor! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, bazı davranışlarınızın birlikte olduğunuz kişi tarafından garip bulunma ihtimali var. Karşınıza çıkan problemleri yavaş yavaş çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Bütün olayları yakından takip etmek için uygun zamandasınız. Bütün karmaşıklığın çözüme kavuşmasını sağladığınız sürece pek sorun yaşanmayacak. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dikkatli olmaya çalışın. Hata yapmadığınız sürece maddi olarak problem yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen zamana üzülmeyi bırakmalısınız. Bugün, yapabildiklerinize ve bunlarla elde ettiklerinize odaklanın. Yeni çevreler edindiğiniz, bu sayede geliştiğiniz, sevme sevilme duygusu tattığınız hiçbir şeyden vazgeçmemeniz gerektiğini bir kez daha hatırlıyorsunuz.

30 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, kişisel ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Duygusal anlamda sabit kalmayı tercih ederseniz, ilişkileriniz daha sağlam temeller üzerine inşa edilebilir. İş konularında ise mantıklı ve kararlı adımlar atarak hedeflerinize emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Sağlık açısından ise spor yapmaya vakit ayırmak size iyi gelebilir. Hayatınızda dengeyi sağlamak için, bugün dinginlik ve iç huzuruna odaklanabilirsiniz.

30 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Kulağına yeni haberlerin ve gelişmelerin fısıldanacağı bir gün seni bekliyor. Hediyelere ve sürprizlere hazırlıklı ol! Hâkim olmakta zorlandığın bazı konular yüzünden gün ortasında gergin davranışlar gösterebilirsin. Mesaiye kalmış bir Aslan burcuysan, işleri planlı bir şekilde zamana yayma konusundaki becerin, bazı olumsuzlukların da önüne geçecek.

30 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Açığı kapatmak isteyebilirsiniz. Hesapların tutmaması, sadece maddi konularda değil manevi olarak da sizi yorabilir. Tutarlı davranışlar da harcamalar kadar önemlidir ve bunların belirleyicisidir.

30 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi ortaya koyarken daha iddialısınız. Ancak bazı endişe verici durumlar da gündeme gelebilir.

30 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal bağlamda kendinizi çekici hissedecek ve ilişkinize gerekli duygusal enerjiyi getirebileceksiniz. Daha güzel ve verimli haliniz herkesçe sevgi ile karşılanacak.

30 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi olarak sana daha iyi kazançlar sağlayacak şeylere odaklanman ailende tedirginlikler yaratabilir. Parasal konularda çabalarını takdir etseler de onlarla vakit geçirmeyeceğini düşünebilirler. Bugünü ailene ayırmakta fayda var.

30 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün hayatınıza yeni yollarla yaklaşmak için oldukça heyecanlı hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar da sizi destekliyor ve projeler ilginizi çekiyor olabilir. Kendinizi yenileme arzusu, özellikle eğlenceli ve ilgi çekici aktiviteler yoluyla güçlüdür. Bakış açılarını paylaşmak, yaratıcı ifade, romantizm ve öğrenme deneyimleri için pozitif bir enerji yanınızda. Rutin olmayan konular veya aktiviteler şu anda en çok size fayda sağlama eğilimindedir. İnanç size faydalar ve fırsatlar getirir.

30 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün rutin işlerinizde fazla detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz. Kısa yollarla ilgili planlarınız için gerekli tüm detayları gözden geçirmeli ve atılımlarınızı doğru bir şekilde yapmalısınız.

30 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

30 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün enerjiniz çok yüksek sevgili aslanlar. Cesaret gerektiren konularda rahatlıkla girişim yapabilirsiniz. Ön planda olduğunuz, kendinizi özgüvenle bir şekilde ifade ettiğiniz bir gün. Eğitim ve ticari konularda şansınız açık.

30 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın geleceğiyle ilgili taşıdığınız endişeler ve şüpheler üzerinde çok duruyorsunuz. Konuları bu kadar abartmayın. Birbirinize duyduğunuz sevgi ve güven, her güçlüğü, endişeyi yok edecek kadar kuvvetli. İş hayatınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını alabilmeniz için, biraz daha istekli olmanız gerekiyor. Harcamalarınızda tasarruf yaparak bütçenizi dengeleyebilirsiniz.

30 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 60" R
Ay
Balık
06° 07' 35" R
Merkür
Başak
12° 24' 58" R
Venüs
Terazi
22° 19' 24" R
Mars
Yengeç
07° 03' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 42" R
Satürn
Balık
15° 22' 16"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 38"
Lilith
Terazi
08° 47' 49"
True Node
Koç
06° 38' 00"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>