Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hobilerinizi İşe Çevirmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İlişkinize yönelik adımlar atmak için gerekli şartlara sahipsiniz. Var olan sorunların ve sıkıntıların önüne geçebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Şartlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece başarıya ulaşmanızın da çok zor olmayacağını bilmeniz gerekmekte.

Maddiyatla ilgili belirsizlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmadığınız, fırsat tanımadığınız için gözünüzde büyüttüğünüz konulara zaman ayırmalısınız. Vazgeçmek, sadece bir şeyi bırakmak değil bıraktığınız bazı şeyleri hayatınıza dahil etmekle de mümkün olabilir. Gitmek istediğiniz yerlerle ilgili planlar yapabilir, araç bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Yolda olmak size başka yollar gösterecektir.

9 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi ön plana çıkarma isteğiyle dolu olabilirsiniz. İçinizdeki liderlik özellikleri bugün ortaya çıkabilir ve etrafınızdaki insanları etkileyebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için fırsatlar arayın ve cesur adımlar atın. Ancak, dikkatli olmanız da önemlidir çünkü bazı insanlar sizin başarılarınıza karşı kıskançlık veya rekabet duygularıyla tepki verebilir. Pozitif enerjinizi koruyun ve olumsuz düşüncelere kapılmamaya çalışın.

9 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yetenekli olduğunuz alanlara daha da yoğunlaşmaya başlıyorsunuz. Hobilerinizi işe dönüştürmek isteyebilirsiniz. Fotoğrafçılık ya da sosyal medyada farklı alanlarda tecrübeler edinmek isteyebilirsiniz. Çocuğu olan Aslan burcuysanız, çocuğunuzun eksikleri için alışverişe çıkabilirsiniz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile sorunları ve eski ilişkilerle ilgili konular ruhsal olarak yorulmanıza neden olabilir. Kendinizi bu sıkıntıların içinde bırakmamak için bugün gerçeklerden kaçmak yerine bunları nasıl çözeceğinizi düşünmelisiniz. Halının altına atarak sorunu sadece görüş açınızdan çıkarabilirsiniz ama sizin amacınız bunu hayatınızdan çıkarmak olmalıdır.

9 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminiz ailevi konularla meşgul olabilir. İş hayatınızda iletişimi yoğun bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuların daha sağlam olması için çalışacağınız zamanlar var. Gün içinde kendinizi çok rahat ifade edebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konularda fazla duygusal davranabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

9 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi konularda huzuru yakalamanız mümkün. Daha sakin bir ruh halini bensimsemeniz ve dışardan etki almamanız için maneviyatınızı arttırmanız mümkün.

9 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünile sosyal hayatı birleştirebilirsin. Odaklandığın işlerden daha fazla keyif alabilirsin. Yeni fırsatlara ve güzel tekliflere kendini açabilirsin. Hem sosyalleşeceğin hem de işe odaklanacağın bir gün olabilir. Şans bugün senden yana!

9 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün konuşmalar derinleşebilir veya sizi derinden etkileyebilir. Aile,veya sağlıkla ilgili yeni keşfedilen bilgiler, bir durumu anlamanızı sağlayabilir. Ailenizi, evinizi veya yaşam düzenlemelerinizi güçlendirmek veya onarmakla özellikle ilgilenebilirsiniz. Uzun vadeli planlar yapmak için harika bir zaman. Her şeyin anlamlı bir şekilde bir araya geldiği, bir gizemi çözdüğünüz veya yapbozun eksik parçasını sağlayan bir konuşmanın gerçekleştiği bir çözüm anı yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda çığır açmanın zamanı geldi. Özellikle yaşam düzenlemeleri veya koşullarıyla ilgili planlamalar ve strateji çok başarılı olabilir.

9 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Algılama gücünüzün en yüksek olduğu bir gün. Çevrenizde olup biten olaylara isteseniz de, kayıtsız kalamıyorsunuz. Bazı yolculuklar ve yüksek idealler gündeme gelecektir. Yaşam kalitenizi yavaş, yavaş artırıyorsunuz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

9 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yakın çevre, seyahat, eğitim alanlarında şans sizinle olacak. Size harika bir gün dilerim.

9 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgi ve ilgi çekmek için hiç yeri ve aslı olmadığı halde kıskançlık yaratmanız tehlikeli bir oyun! Son bir damla, bardağı taşırabilir. İş yerinde bir konu hakkında yanlış bilgilendirildiniz. Bir an önce doğruyu arayıp bulmazsanız, prestijiniz sarsılacak gibi! Kazancınız yerinde, ama büyük ödemeleriniz yüzünden paraya çok ihtiyacınız var. Evinize almak istediğiniz bir eşyayı ertelemeniz gerekebilir. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

9 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 30' 14" R
Ay
Boğa
09° 15' 02" R
Merkür
Başak
20° 07' 29" R
Venüs
Terazi
27° 25' 50" R
Mars
Yengeç
09° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 11"
Satürn
Balık
15° 03' 36"
Uranüs
Boğa
27° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 30' 55"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 36"
Lilith
Terazi
09° 15' 38"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>