Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendinle İlgileniyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk hayatınızda, bugün partnerinizle daha derin bağlar kurma fırsatını yakalayabilirsiniz. Duygusal hassasiyetlerin arttığı bu dönemde, hislerinizi açıkça paylaşmak, ilişkinizdeki samimiyeti artırabilir; ortak ilgi alanlarınızı keşfetmek ve birlikte anlamlı zamanlar geçirmek, aranızdaki bağı güçlendirebilir. Bugün duygusal destek sağlamak ve karşılıklı anlayış geliştirmek, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine katkıda bulunacak.

Kariyer alanında, bugün dikkatli ve stratejik adımlar atmanız önemli olacak. İçsel motivasyonunuzu yüksek tutarak, karşılaşabileceğiniz fırsatları değerlendirmek için kendinizi hazırlamalısınız. Yeni projelerde yer alma ve işbirliklerinde etkin olma şansınız ise yüksek. Bugün kendi yeteneklerinizi keşfederek, kariyer yolculuğunuzda daha sağlam adımlar atma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Maddi konularda, bugün finansal durumunuzu gözden geçirme ve düzenleme fırsatı bulabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almak ve bütçenizi gözden geçirmek için uygun bir zaman dilimi. Beklenmedik gelir kaynaklarıyla karşılaşmanız olas ve bu durum mali durumunuzu güçlendirebilir. Bugün içsel huzurunuzu koruyarak finansal konularda daha bilinçli kararlar almanız önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizden alacağınız destekle sorumluluklarınızı daha rahat taşıyabilirsiniz. Tek başına olmakla tek başına kalmayı karıştırmayın. Maddi yatırım planları yapmak isteyebilir, geleceğe dönük kararlarınızda bir değişime gidebilirsiniz. Gerçekleri hatırlıyorsunuz.

10 Ekim 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün dua ve meditasyon gibi manevi etkinliklere yönelerek içsel huzurunuzu bulabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara destek olmak ve onların sıkıntılarını dinlemek de bugün size iyi gelebilir. İş konularında yaratıcı ve pratik çözümler bulabilir, dikkatinizi detaylara odaklayarak verimli bir gün geçirebilirsiniz. Keyifli ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle!

10 Ekim 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evle ilgili birtakım tadilat işleriyle ilgilenebilirsin. Hesapta olmayan tadilat işleri, maddi açıdan seni zorlayabilir. Yoğun tempoda çalışan bir Balık burcuysan, artık biraz da kendinle ilgilenmek isteyeceksin. Konfor alanını önemsiyorsun, yeni eşyalar alabilirsin. İlişkisi olanlardansan, partnerinden romantik bir mesaj alabilirsin.

10 Ekim 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata bakış açınızı daha olgun ve derin bir şekilde yapılandırmalısınız. Kendinizi bırakacağınız akışı iyi seçin ve gelişmeniz gereken konularda bir adım atın. Eğitim veya yurt dışı bağlantılı projelerde kararlılık göstererek, kalıcı başarılar elde edebilirsiniz. Kendi inançlarınıza olan güveniniz arttıkça, daha huzurlu hissedeceksiniz.

10 Ekim 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle sorunlar olabilir. Maddi konularda kısmetler olabilir. Paranızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışıklık keyfinizi kaçırabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Sorumlu olduğunuz konularda ortaklarınızla birlikte karar alıp riski azaltmaya çalışabilirsiniz.

10 Ekim 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi analiz etmeniz ve size iyi gelmeyen durumları irade ile terk etmeniz önemli olabilir. Yansıma süreci boyunca gelen eski anılarınızı iyi analiz edin.

10 Ekim 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kafan çok karışık bu aralar fakat mutlu sona ulaşıyorsun çok yakında. Karmanın yanması, eksik olanın tamamlanması var önünde. Mucize durumlar ortaya çıkabilir senin için. Mesela bir durum istediğin gibi sonuçlanıyor. Bu sayede bütün umutların ve hayallerin birer birer oluşuyor. Kendine mutlu sonlar yaşama izni ver lütfen. “Aldım, kabul ettim” der misin lütfen? Ayrıca kararsızlık seni yavaşlatıyor, bunu sakın unutma.

10 Ekim 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, Jüpiter'in ev ve aile alanınızdaki şanslı geçişi, Haziran'a kadar devam ediyor ve kişisel yaşamınıza ödüller ve faydalar getiriyor. Ancak, Jüpiter bugün dört aylık geri hareket dönemine başlıyor; bu da, evle ilgili projelerde bir heyecan kaybı ya da bazı projelerin duraklama dönemine gireceği anlamına geliyor. Bu dönemin, son zamanlardaki aşırılıkları dengelemek için mükemmel olduğunu anlayacaksınız. Gecikmeleri, gerekli ayarlamaları yapmak için fırsatlar olarak değerlendirin. Her şeyi doğru yapın ki, ileride daha fazla güvenle adım atabilesiniz. Eğer ev veya kişisel yaşamda aşırılıklar yaptıysanız, bu alanlarda bir miktar azaltma yapmak özellikle faydalı olabilir. Yeni projeler almak ya da genişlemek yerine, özellikle ev dünyanıza ait olan mevcut projelere odaklanmak daha mantıklı olacaktır. Bugün yaşanan kayma nedeniyle ortaya çıkabilecek kafa karışıklığına rağmen, mevcut gezegen hareketleri ile oldukça güçlü hissedebilirsiniz; yaratıcı bir projeye çaba harcamak için enerji oldukça yüksek. Bu, geçmişle barış yapma zamanıdır.

10 Ekim 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafan çok karışık bu aralar fakat mutlu sona ulaşıyorsun çok yakında. Karmanın yanması, eksik olanın tamamlanması var önünde. Mucize durumlar ortaya çıkabilir senin için. Mesela bir durum istediğin gibi sonuçlanıyor. Bu sayede bütün umutların ve hayallerin birer birer oluşuyor. Kendine mutlu sonlar yaşama izni ver lütfen. “Aldım, kabul ettim” der misin lütfen? Ayrıca kararsızlık seni yavaşlatıyor, bunu sakın unutma.

10 Ekim 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

10 Ekim 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık, sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Ancak harcamalarınızda dikkatli olmanız gerekebilir. Güzel bir gün dilerim.

10 Ekim 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı o kadar değişken bir davranış şekliniz var ki, zaman zaman sizi hiç tanımadığını düşündürüyorsunuz. Bugün bu konuyla ilgili ufak bir tartışma yaşamanız olası. Çalıştığınız konu üzerinde dikkatinizi yoğunlaştırmanız gereken durumlar var, ancak sizin pek dikkatli olduğunuz söylenemez. Parada gözünüz yok ama para kazanmanın önemli olduğunu da unutmayın. İçinde bulunduğunuz koşuşturma içerisinde vücut direnciniz sarsılabilir.

10 Ekim 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 58' 47" R
Ay
Yengeç
12° 52' 56" R
Merkür
Akrep
14° 09' 21" R
Venüs
Yay
06° 09' 15" R
Mars
Yengeç
25° 17' 33" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 41" R
Satürn
Balık
13° 10' 27"
Uranüs
Boğa
26° 14' 40"
Neptün
Balık
27° 41' 23"
Plüton
Oğlak
29° 40' 13"
Chiron
Koç
20° 50' 23"
Lilith
Terazi
12° 47' 39"
True Node
Koç
06° 24' 13"
Son Güncelleme : 23/10/2024 00:45

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>