Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sakin Kalmalısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Belirsizliklerin önüne geçebildiğiniz sürece genel olarak sorun yaşanmayacak.

Tercihleriniz konusunda daha temkinli olmalısınız. Enerjinizi her açıdan daha doğru yönetmeye çalışın.

Finansal olarak kendinize çok yüklenmemeye özen gösterin. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiniz istediklerinizden sonra çevrenize de bunları yaymayı hedefleyebilirsiniz. Düşüncelerinizle eylemlerinizin uyumlu olacağı çevreler, projeler ilginizi çekebilir. Hukuksal konularda gelecek haberler psikolojik ve ekonomik açıdan sizi rahatlatabilir.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal ilişkilerinizde derin bir bağ kurabilirsiniz. Sevdiklerinizle duygusal anlamda daha yakın olduğunuzu hissedebilirsiniz. İletişim becerileriniz bugün oldukça güçlü olacak ve etrafınızdakilerle anlayışlı bir şekilde iletişim kurabileceksiniz. İş ve kariyer hayatınızda ise dikkatinizi dağıtan unsurlar olabilir, bu nedenle odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. Ancak sabırlı ve kararlı bir şekilde hedeflerinize doğru ilerlerseniz başarılı olabilirsiniz. Özellikle yeni projeler ve hedefler belirlemek için bugün uygun bir zaman olabilir. Ayrıca sağlığınıza da bugün biraz daha dikkat etmenizde fayda var. Enerjinizi dengeli bir şekilde kullanmaya çalışın. Umuyorum ki gününüz güzel geçer!

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Balık burcuysan, gereksiz kıskançlık yapmamaya dikkat etmelisin. Çalışan bir Balık burcuysan, işlerini yetiştirmekte zorlanabilirsin. Panik yapmamalısın. Son zamanlarda günlük yaşamını etkileyen diş ağrıları yaşıyorsan, rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var. Çevrene karşı politik davranacaksın.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizi ağırlayabilir, onlardan fikirler alabilirsiniz. Zihninizin doluluğunu azaltmak adına kendinize uğraşlar çıkarırken ev kazalarına karşı da dikkatli olmanızda fayda var.  

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz. Karşıt fikirlerle uğraşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde daha fazla çalışmanız gerekebilir. Düzeltebileceğiniz konularda yeni şeyler üretebilirsiniz. Bazı işlerinizde eksikleri tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Yeni farkındalıklar oluşabilir.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin size daha da aşık ve daha duygusal hissettiği bir evredesiniz. İş stresinizin üstesinden gelmek için strateji açısından kendinizi geliştireceğiniz bir gündesiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün mantık ve hisler birbirine girebilir biraz. Etrafındaki insanlarla mantık çerçevesinde konuşurken onların duygularını gözardı edebilirsin. Bu konulara özen göstermek ve karşı tarafın ne düşündüğünden çok ne hissettiğine odaklanmak sana daha iyi gelebilir.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün değer yargılarınız ve bunun sonucundaanlayışınız gelişiyor. Belki daha da önemlisi, gerçek ihtiyaçlarınız ve isteklerinizle daha güçlü bir temas kurduğunuzdan, dikkat dağıtıcı unsurlar olmadan daha hayatınızdan memnun olabilirsiniz. Faydalı bir şey öğrenmek, rahatlatıcı veya heyecan verici haberler duymak mümkündür. Yeni fikirler ve ilgi alanları için harika bir enerji sizinle ancak aynı zamanda eski planlarınızı harekete geçirme isteği de güçlü. Hedeflerinizden emin oldukça ilerlemek konusundaki güveniniz artıyor.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı ikinci plana atmanız ve mantıklı hareket etmeniz gereken bir gün sevgili balıklar. Kafa karışıklığınız bu şekilde son bulabilir. İlişkilerinizde yaşadığınız hayal kırıklığını engellemek için insanları gözünüzde fazla yüceltme huyunuzdan vazgeçmelisiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortaklık, mahkeme konuları ön plana çıkabilir ve güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Partnerinizin düşünceleri sizden çok farklı olacaktır. Onunla tartışmaktan vazgeçmelisiniz. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte eğlenceli ortamlara katılabilir ve onlarla hoş vakit geçirebilirsiniz. Yaşamınızı yapıcı kılacak işlerle uğraşmalısınız.

10 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 50" R
Ay
Koç
22° 52' 36" R
Merkür
Başak
18° 05' 09" R
Venüs
Terazi
26° 05' 28" R
Mars
Yengeç
08° 48' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 20"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:38

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>