Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Uyumlusun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, daha sabırlı olmaya çalışmalısınız. Duygularınızı ifade ederken kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gerekmekte. Ayrıca, ilişkinizdeki yoğunluktan da doğru anlamda yararlanmaya çalışın.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Acele ettiğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Maddi olarak daha net olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz yoğun süreçten istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Psikolojik yüklerinizden kurtulun, sizi üzen şeylerden uzaklaşın. Manevi yönden güçlenmek için içsel ve çevresel faktörlerin farkına varın, geçmiş deneyimlerinizi yeniden gözden geçirin. Arkadaşlıklarınızda güven problemleri yaşayabilirsiniz, sizi yıpratmayacak yeni alışkanlıklar edinin.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda derin düşüncelere dalabilirsiniz. İçsel huzurunuzu sağlamak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Aynı zamanda, iletişimde olduğunuz kişilere karşı anlayışlı ve empatik olmaya özen göstermelisiniz. Bugün, duygusal dengeyi korumak sizin için önemli olacak.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Balık burcuysanortamında herkese uyum sağlaman sevilen bir karakter olmanı sağlayabilir. İnsanların enerjisini yukarıya taşıyorsun. Yeni aldığın elektronik eşyanı daha verimli kullanmak için kullanma kılavuzunu daha detaylı okuman gerekebilir. Akşam saatlerini kitap okuyarak geçirebilirsin.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konulardaki adımlarınız hızlanabilir, yeni çözümler üretebilirsiniz. Kendi gücünüzü göstermek ve borçlarınızı kapatmak için hamleler yapabilirsiniz. Sevdiklerinize değer vermenin ve şeffaf olmanın önemini hatırlamak motive edici olacaktır.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal konular sizi zorlayabilir. Uğraştığınız işlerinizde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. İkili ilişkilerinizde daha sakin olmanızda fayda var. Gün içinde sizi zorlayacak koşullarla uğraşabilirsiniz. Eğitsel konulara özen göstermelisiniz. Gün içinde beklediğiniz maddi desteği alamayabilirsiniz.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki ve eğitimsel konularda iletişim problemleri yaşayabilir, özellikle yazılı iletişim hususunda birtakım teknoloji azizliklerine uğrayabilirsiniz.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün düşüncelerinin objektif olmasına dikkat etmen gerekecek. Bazı kararları duygusallıkla alman daha sonra pişman olmana sebep olabilir. Bugün dikkatle düşünmeli ve iki kere düşünmeden hareket etmemelisin.

2 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kaderinizi iyileştirme arzunuzu harekete geçiriyor. Hayatınıza bolluk getirmek için güçlü bir arzunuz olsa da hayat sizin için biraz sakinleşme eğilimindedir. Para kazanma konusunda giderek daha fazla motive olduğunuzu hissedebilirsiniz ancak bu dönemde aynı zamanda dürtüsel satın almalar yapma riski de vardır. Arzularınızı anlamanıza yardımcı olsa da artık biraz daha sabırlı ve odaklanmış durumdasınız. Değerli eşyalarınız ve para konularınızla ilgilenmek konusunda özellikle heyecanlanabilir ve motive olabilirsiniz.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün belirsizliklerle savaştığınız bir gün olabilir sevgili balıklar. Özellikle sağlığınız gündemde. İnsanların sizi anlamadığınız düşünüyor, yalnızlığa çekiliyorsunuz. Yalnızlık aşkınızı fazla abartırsanız depresyona girebilirsiniz. Bir evcil hayvan sahiplenmek veya zihninizi odaklayabileceğiniz hobiler edinmek çok mantıklı olur.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygularınızı çevrenize yansıtmakta zorlanabilirsiniz ancak kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sağlam ve kararlı bir düşünce yapısına sahip olmanıza rağmen, duygusal ihtiyaçlarınız yüzünden, hata yapmaya açıksınız. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda şairane yönünüz ortaya çıkabilir ve karşınızdaki kişileri konuşmalarınızla anlamlı bir şekilde etkileyebilirsiniz. Zevklerin söz konusu olduğu, kısa yollar gündeme gelebilir.

2 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>