Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta kapanmış olan sayfaları arada bir karıştırabiliyor, hiçbir anının unutulamayacağına inanıyorsunuz. Bugünlerde ilginç tesadüfler dikkatinizi çekebilir.

Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak. İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu haberle olumsuz anlamda biraz da olsa etkilenebilir. Hafif dinlenmeler bile size yarar sağlayabilir.

Bugün gelirinizin yetersizliği ile alakalı bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmede şanslı olacaksınız. Son harcamalardan sonra tekrar doğrulmanız biraz zaman alabilir.

Onu sıkça arayarak, kesin bitmiş şeyleri düzeltmeye çalışarak yanlış bir yol izliyorsunuz. Bitmiş aşk ilişkinizi dostluğa dönüştürmenin daha başka yolları olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyük üzüntü ve birazda kıskançlıkla yolcu ettiğiniz dostunuzdan gelen haber sizi sevindirecek. Onun yeni yaşamındaki mutluluk, sizi biraz kışkırtabilir de. Bugünlerde içinizde her şeye karşı bir isteksizlik hissediyorsunuz. Yaşadığınız bu geçici bunalımın arkasında neyin olduğunu görüyor, ama bu sorunun çözümünün sizin elinizde olmadığını da biliyorsunuz.

2 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 04:42 Ay-Pluto görünümüyle Perşembe günümüz başlıyor. Ortaklaşa paylaşım ve el ele vererek hayatı sürdürmenin ne kadar kıymetli olduğunu anlamamızda rehberlik ediyor. Ayrıca duygularımızı güçlü bir biçimde dışa yansıtmanızda destek veriyor. Saat 05:51 Venüs-Chiron arasında olumlu bir görünüm meydana geliyor. Bu görünüm, parasal konulardaki krizleri, eş veortaklarınızla aranızdaki meseleleri yeniden görüşmeniz yönünde size yardımcı oluyor. Saat 12:00-3 Nisan saat 10:07 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında, her şeyi yerli yerine oturtmak isteriz. Eğer beraberliğimiz yeni başlamışsa, partnerimizi çözmeye çalışırız. O da aynı şekilde bizi tanımak, nasıl biri olduğumuzu anlamak için sorular yöneltebilir. İç sesimize daha fazla kulak vermemizde yarar görüyorum. Saat 15:20 Merkür-Satürn görünümü, daha önce girişimde bulunduğumuz bir işimiz varsa, onunla ilgili bir gelişme yaşanabilir. Bu gelişmeye göre yeni bir düzenlemede bulunabiliriz. Ancak bu yeni düzenleme için biraz sabırlı olmamızda tabii ki yarar görüyorum.  Saat 20:20 Güneş-Jüpiter görünümü, finansal konular üzerinde düşünmemizi sağlıyor ve yapılacakları derleyip toparlama yönünde önem taşıyor. Aktif olmak istiyoruz ve işlerimizi de planladığımızı şekilde yapmaktan yanayız. Akşam saatlerine doğru etkili olan bu görünümün bir başka yönü de, riskten uzak, abartıya kaçmadan ihtiyaçlarımızı elde etme arzumuzdur. Bu arzumuzun gerçekleşmesi yönünde de bizi destekleyicidir. İşimize daha fazla sarılmamızı, sağlığımızı önemsememizi sağlayacak. Moral gücümüz üzerinde de olumlu bir tesir yaratacaktır. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

2 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerine yavaş başlayacaksınız. Günün ilerleyen diliminde, hız kazanacak ve kendinizle ilgili planlarınızı aktif bir şekilde uygulayacaksınız. İsteklerinizde inatla direterek, kişisel hırsınızı sevdiklerinize yansıtabiliyorsunuz.. Ailenizin isteklerini sezgisel olarak algılayabilmeniz, duygusal bağlarınızı güçlendiriyor.

2 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda olumlu gelişmeler açık bir gün. Gelişmeler nakit akışınızda rahatlama, işe yarar şekilde bütçe yapabilme ya da yeteneklerinizi paraya çevirme türünde etkileri olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Satürn Merkür ve Jüpiter Güneş arasında oluşan olumlu açılar kalıcı işlere başlamak önemsediğimiz konularda önemli kişilerle görüşmek açısından farklı olanaklara açık bir günde olduğumuzu gösteriyor. Faydalı randevular, destekleyici kişiler, anlaşmalar ve fikir alışverişleri yoğun gün. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

2 Nisan 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

2 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Doğum... Yenilikler sizi takip ediyor ve siz de uygulamakta gecikmiyorsunuz. Geçmişten kurtulmanız büyük başarı getirecek.

2 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kısa seyahatler,görüşmeleri, yakın çevre ilişkileri ve iletişim konusunda fırsatlar elde edeceksiniz. Gün içinde ikili ilişkileriniz ve aşk hayatınızda sizi mutlu edecek fırsatlar sözkonusu olacaktır.

2 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

2 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>