Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailenizden Destek Görüyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışın. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gerekmekte. Daha sabırlı olmalısınız.

Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz. Sabırlı olmanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Sınırları lehinize çevirmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne yoğun tempo içerisinde giriş yapıyorsunuz. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başaracaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Kontrol sizde olduğu sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcu olarak, duygusal anlamda sakin ve dengeli bir gün geçirebilirsiniz. Rutin işlerinizi halletmek ve sorumluluklarınızı yerine getirmek için motivasyonunuz yüksek olabilir. İletişim becerileriniz sayesinde insanlarla anlaşmak ve uyumlu ilişkiler kurmakta başarılı olabilirsiniz. Ayrıca, içsel dünyanıza vakit ayırmak ve meditasyon gibi kendinizi rahatlatacak aktivitelerle ilgilenmek de size iyi gelebilir. Her zamankinden daha anlayışlı ve empatisel olabilirsiniz. Sevdiklerinizle duygusal bağlarınızı güçlendirmek için fırsatlar doğabilir. Ancak, kendinizi gereğinden fazla başkalarının sorunlarına kaptırmamaya dikkat etmelisiniz. İyi bir denge sürdürmek için kendi ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurun. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

23 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak sıkıntı yaşıyorsunuz. Aileniz bu konuda size destek olmak isteyebilir. Uzun süredir ev arayışında olan bir Balık burcuysanız, aradığınız evi bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu konu hakkında arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Şu sıralar mide sorunlarınız gündeme gelebilir.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik insanlardan beklenmedik tepkiler görebilirsiniz. Tek bir şeye inanmakla ilgili düşünceleriniz bu sebeple değişebilir. Olayları doğru anlamaya çalıştığınızda vereceğiniz tepkileri değiştirmeniz kolaylaşacaktır.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni haberler ya da ziyaretler içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha orijinal bir şekilde ifade etme olanağı bulacaksınız.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir arada bulunmak, onlarla fikir alışverişi yapmak ve onlara zaman ayırmak size çok iyi gelebilir. Özel hayatınızda bir hareketlenme olacaktır.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün uzun bir zamandır görmediğin bir arkadaşınla karşılaşabilirsin. Bu arkadaşının ne kadar başarılı olduğunu görüp şaşırman da mümkün. Onun başarılarını dinlerken ilham alabilir, kendin için yeni kararlara odaklanabilirsin.

23 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün öğretme ve öğrenme açısından iyi durumdasınız. Fikirleriniz ve nezaketiniz başkalarını kendinize çekiyor. Önemli düşünceler, haberler veya konuşmalar size son olaylar, kararlar veya sorunlar hakkında yeni bilgiler verir ve bunlar bugünü aydınlatır. Etrafınızda olup bitenlere ve şu anda iletilenlere karşı özellikle duyarlı olabilirsiniz. Yine de değerli bilgiler topluyorsunuz ve eski ilgi alanlarınızı gözden geçirmek ve yeniden keşfetmek için harika bir zaman. Bu anlayış henüz yeni ve ham aşamasındayken sizi yepyeni başlangıçlara doğru yola çıkarıyor.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, size önemli gelişmeler kazandıracak ve kafanızdaki bir takım karışıklara çözüm bulacaksınız. Bugün cesaretli yapınızı biraz daha ortaya koyarken, yeniliklerden korkmamayı öğrenmelisiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim konuları ön plana çıkabilir. Ancak engellerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi hakkında ani karar vermek istemiyorsunuz. İlişkinizle ilgili beklediğiniz bazı sonuçların, istediğiniz doğrultuda olması güven duymanızı sağlayacak. İş hayatınızdaki koşulları daha iyi hale getirebilmek için uzun zamandır bir takım çalışmalarda bulunuyorsunuz. İş çevrenizdeki insanlarla bugün farklı bir takımgörüşmeleri yapabilir ve bunlardan olumlu sonuçlara elde edebilirsiniz. Para durumunuza ilişkin önemli bir değişiklik yok.

23 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 53' 11" R
Ay
Koç
29° 52' 21" R
Merkür
Başak
18° 57' 05" R
Venüs
Terazi
26° 39' 37" R
Mars
Yengeç
09° 04' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 54"
Satürn
Balık
15° 06' 24"
Uranüs
Boğa
27° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 31' 58"
Plüton
Oğlak
29° 45' 07"
Chiron
Koç
22° 17' 09"
Lilith
Terazi
09° 11' 26"
True Node
Koç
06° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/09/2024 11:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>