Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Cesursun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında daha kontrollü davranacaksınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlama şansına sahipsiniz. Çabalamaya devam edebileceğiniz bir gün. Tüm olumsuzlukları geride bırakmayı başarabileceksiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ortamınızda sessiz bir mücadele vermek yerine öne çıkmanız gerekebilir. Sizden bu yönde bir beklenti olup olmadığını bilemezsiniz. Bunu bilmenin yolu paylaşım halinde olmak ve iletişimlerinizi bu yöne çevirmekten geçiyor olabilir.

30 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ruhsal olarak derin bir yolculuğa çıkmak isteyebilirsiniz bugün. Duygularınızı ve düşüncelerinizi derinlemesine analiz etmek size ilham verebilir. İçsel dinginliği bulmak için meditasyon ve yoga gibi aktiviteler size yardımcı olabilir. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirerek duygusal dengeyi sağlayabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

30 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini oldukça cesur hissediyorsun. Yapamam dediğin bazı önemli konularda, ciddi adımlar atabilirsin. Bu durum kariyer hayatın için önemli değişimler yaşamanın yanında, özgüvenini de yerine getirecek. İletişimde olduğun kişilere karşı bugün biraz daha dikkatli olmalısın. İyi niyetle anlatacaklarını başka bir yöne çekmeye çalışabilirler.

30 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bunu yapmaktan neden kaçtığınızı bulun ve bu sorunu çözmeye çalışın. Su sporları ilginizi çekebilir.

30 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça dikkat çekeceğiniz bir gündesiniz. Ancak duygusal tepkilerinizi de özen göstermelisiniz.

30 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyi kendiniz halletmeye çalışmak yerine etrafınızdan da destek alarak ilerleyin. Bu sayede yeni fikirler ve yemi ilhamlar da hayatınıza girerek size perspektif kazandırabilir.

30 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sevdiğin bir arkadaşına destek olman gerekebilir. Bazı telefon konuşmaları yapabilir ve ona destek olmak isteyebilirsin. Aranızdaki bu iletişimin artması, arkadaşlığınızın daha da sağlamlaşmasını sağlayacak.

30 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugünün enerjileri konfor alanınızı genişletmek, başkalarına yardım etmek ve hedeflerinize doğal bir hızda ulaşmak için iyi. Merhametin aynı şekilde geri ödenmesi muhtemeldir. Pratik konular için yaratıcı çözümler keşfetmek mümkün olabilir. İnsanların çabalarınızı, performansınızı, yeteneklerinizi veya başarılarınızı fark etme olasılıkları daha yüksektir. Gün, toparlanma ve işleri halletme ihtiyacınızı güçlendirir. Özellikle sorumluluğu üstlenme zihniyetinde olduğunuz için, bunları bulma şansınız yüksek olan yanıtlar ve çözümler arıyor olabilirsiniz.

30 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yararlanabilirsiniz. Üstün yönleri olan akıllı kişilerden hoşlandığınız için, yüksek bir yaşam standartı peşindesiniz.

30 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

30 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili balıklar, zihninizi biraz toparlamalı, daha planlı hareket etmelisiniz. Siz erteledikçe işler daha fazla karışıyor. Tutamayacağınız sözler vermeyin ve verilen her söze inanmayın. Bugün atacağınız adımları iki kez düşünün ve insanları doğru anladığınıza emin olun.

30 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte kalmış olayları tekrar tekrar sorgulamaktan, öfkeli, sert ve tepkili davranarak etrafınızdaki kişileri kırmaktan kaçının, çünkü sonrasında bu yaptığınıza çok pişman olabilirsiniz. Mesleğinizdeki olumsuz olayları sakin karşılamanız nedeniyle sorun yaşamadınız. Yolunuzda mutlulukla ilerleyebilirsiniz. Uyumlu ve nazik kişiliğiniz size tüm kapıları açacak. Kendinize zaman ayırın ve keyfini çıkarın. Çünkü yansıttığınız huzur yalnızca size değil çevrenizdekilere de güç ve mutluluk verecek. Unuttuğunuz bir borç canınızı sıkabilir.

30 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 25' 24" R
Ay
Balık
06° 13' 50" R
Merkür
Başak
12° 25' 43" R
Venüs
Terazi
22° 19' 55" R
Mars
Yengeç
07° 03' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 44" R
Satürn
Balık
15° 22' 14"
Uranüs
Boğa
27° 09' 38"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 37"
Lilith
Terazi
08° 47' 52"
True Node
Koç
06° 37' 60"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>