Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kısıtlanmaya Tahammülünüz Yok Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek belirsizlikler yaşanabilir. İlişkinize yönelik adımlar atmanın sizin açınızdan çok daha iyi olabileceğini de unutmayın. Toparlanmanız gereken bir gün.

Beklenmedik sorun ve sıkıntı ile karşılaşacak olursanız kendinizi toparlamaya çalışın. Sorunları tamamen çözüme kavuşturmanız gerekmekte.

Finansal konulara olan bakış açınızın tamamen değişiklik gösterme ihtimali var. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği bir süreçten geçiyoruz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenize karşı aşırı duyarlı oluşunuz her zaman memnun eden sonuçlar getirmeyebilir. Bu durum üzerinde durulması gereken konulara gereken özeni vermenizi engelleyeceği gibi gerçek hislerinizi yaşamanızı ve paylaşmanızı da önleyecektir. Bugün bu engellemeyi yaşadığınız ya da yaşayabileceğiniz durumları düşünün; ikili ilişkilerde bu konuda bir revize yapabilirsiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz, Balık burcu. İç dünyanızda biraz karışıklık olabilir ve duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak, duygularınızı anlamlandırmak ve içsel dengeyi sağlamak için meditasyon veya diğer zihinsel rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz. Ayrıca, duygusal açıdan hassas olabilirsiniz, bu nedenle karar verirken dikkatli olmak önemlidir. Kendinize ve duygularınıza adil bir şekilde davranmanız, günün sonunda daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Erken yaşta evliliğe imza atan bir Balık burcuysanız, evliliğinizi masaya yatırabilirsiniz. Farklı çevrelere dahil olabilir, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Özel sektörde çalışan bir Balık burcuysanız, çalışma temponuzdaki yoğunluk, sizi yeni birarayışına itebilir. Yeni başlayan bir ilişkiniz varsa partnerinizin sorgulayıcı tavırlarından sıkılabilirsiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde rahat etmek isteyebilirsiniz. Bu isteğinize gölge düşüren konuşmalar, işler, hatta yaşadığınız yer bile olsa değişikliğe gitmek zorunda olduğunuzu unutmayın. Taşınma, düzenleme, ev eşyaları konusundaki fikirleriniz netleşebilir. 

4 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yüksek konsantrasyon içine girebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yapılandırmaya çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Sanat ile ilgili organizasyonlar yapabilirsiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişilerle ve ailenizle vakit geçirmek beraberinde problemlerinizden uzaklaşmanıza, en azından onlara dikkatinizi daha az vermenize vesile olabilir.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşına çıkacak fırsatların seni nereye götüreceğini kestirememek seni tedirgin edebilir. Bunu engellemek için içinde bulunacağın durumdan zevk almaya çalışmalısın. Karşına çıkacak durumların çeşitliliğinden bir şeyler öğrenmeye çalışmak daha iyi olacak.

4 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, düzensizlik ve dengesizlik bugün ruh halinizi bozabilir. Kendinizi meşgul etmek isteyeceksiniz. Yine de sorunlu alanlara sağlıklı bir mesafe koymak zor olabilir. Biriyle aynı frekansta değilsiniz veya karışık sinyaller alıyorsunuz. Etrafınızda olup bitenleri biraz fazla okuma eğiliminize dikkat edin. İnsanların muhtemelen şu anda gizli gündemleri var, ancak olumsuzluklara çok fazla odaklanmamak en iyisi. Bir ilişkinin dinamikleri veya derinliği hakkındaki iç karışıklık artık sorunların kökü olabilir. Nispeten basit sorunlar sizi beklediğinizden çok daha fazla etkiliyorsa, korkuların ve hayal kırıklıklarının ruh halinizi yönetmesine izin vermek yerine nedenleri arayın.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde yoğunluk yaşamanıza neden olan gizemli olaylara ilgi duyacaksınız. Birtakım şeylerin sizden saklandığını hissedecek fakat sakinliğinizi koruyacaksınız. Yollarla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu olacak.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortaklık konuları ön planda olabilir. Seyahat edebilirsiniz. İş hayatınızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Gününüz güzel geçsin.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi yeniden irdelemeniz konusunda bazı fırsatlar karşınıza çıkacak. Karşılıklı konuşmalarınızda birbirinizi kırmamalı ve kapasitenizin üstünde konuların çözümüne girmemelisiniz. Karşınıza çıkanfırsatlarını değerlendirme konusunda başarılı olduğunuz söylenemez. Olayları sağlam kafayla değerlendirip, duygularınız yerine mantığınızla hareket edin. Herhangi maddi bir sıkıntınız yok, ama kısa süre sonra geçici bir nakit sıkıntısı gündeme gelebilir. Bacaklarınızı güçlendirmek için yürüyüş yapmanız gerekiyor

4 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 07' 26" R
Ay
Boğa
03° 29' 38" R
Merkür
Başak
19° 24' 09" R
Venüs
Terazi
26° 57' 23" R
Mars
Yengeç
09° 12' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 47"
Satürn
Balık
15° 05' 19"
Uranüs
Boğa
27° 06' 26"
Neptün
Balık
28° 31' 34"
Plüton
Oğlak
29° 44' 58"
Chiron
Koç
22° 16' 33"
Lilith
Terazi
09° 13' 03"
True Node
Koç
06° 37' 30"
Son Güncelleme : 20/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>