Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çalışkanlığın Göz Dolduracak Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk konularında kafanı toparlamak ve ne istediğini anlamak için kendine zaman vermen gerekecek. Sevdiğin kişiyle vakit geçirmek yerine kafanı toplamak ve kendine vakit ayırmak sana daha iyi gelebilir.

Size bir takım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak.

Bugün parasal konularda bazı şeylerin yolunda gitmediğini düşünebilirsin. Ancak kendinden emin olduğun ve parana sahip çıktığın sürece seni üzen bir durum olmayacak. Etrafında olan biteni dikkatle izlemek için iyi bir gün.

Hem dikkatini toplamak hem de zihnini boşaltmak bugün senin için önemli olacak. Zihnini boşaltmak için egzersiz yapmak vücuduna da iyi gelecek. Vücudunun dengesini korumak için daha fazla hareket etmen gerekebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafana koyduğun bazı hedeflere ulaşmak için disiplinli hareket etmen gerekecek bugün. Elde etmek istediğin konuda aceleci olmamak ve kendine güvenerek adımlar atmak sana daha iyi sonuçlar sağlayabilir. Bugün disiplinini korumalısın.

4 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün işlerinize konstre olmayı başaramayabilirsiniz. Başınız adeta bulutların üzerinde ve bir türlü yeryüzüne inmeyi başaramıyorsunuz. Ayrıntılara odaklanma konusunda bugün sorunlar yaşayabilirsiniz. Söylemeye gerek yok, yeni, zor veya karmaşık görevlerin üstesinden gelmek için iyi bir gün değil. Düşünmeden yapabileceğiniz rutinlere odaklanın. 

4 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir telaşlı olduğun bir meselen bugün sonunda çözülüyor. Eğer ailede baba ya da erkek karakterlerle ilgili önemli haberler bekleyen varsa, olumlu neticeler sonunda gelebilir. İşine, özel yaşamına odaklanmak isteyenler için başlanılanbitmeyebilir. Önemli konuları başka bir güne transfer edebilirsin.

4 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonuna girmeden bazı işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Zamanı kullanırken bunu en iyi şekilde yapmaya çalıştığınızda her gün isteğinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Bu da motivasyonunuzu ve kendinize ayıracağınız alanı arttıracaktır.

4 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sıkıntılı olduğunuz konulara karşı daha fazla tepki gösterebilirsiniz. Gün içinde işlerinizin akışında durağanlık olabilir. Sizi yoran konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha istikrarlı davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde yurt dışı, yabancılar ve eğitim konuları zihninizi meşgul edebilir.

4 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeterliliklerinizi sorgulayacağınız bugünlerde eksiklerinizi değiştirme fırsatı yakalayabilirsiniz eksiğiniz olmayan konularda da suçunuz olmadığını görerek güçlenebilirsiniz

4 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun bir süredir dilediğin, gerçekleşmesini istediğin bir konu gerçekleşebilir bugün. Büyük bekleyişlerin sonlanması için iyi bir gün olacak. Alacağın güzel haberler seni çok memnun edebilir.

4 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi sizi duygusal olarak terk etmek üzere olabilir. Size telafisi olmayan bir şekilde hakaret etmiş olabilirler ve bu canınızı yaksa da, aslında size kendileri hakkında bir şeyler anlattıklarını kendinize hatırlatın. Kendilerini yalnız hissettikleri için sizi yalnız hissettirmeye çalışıyor olabilirler ve daha nazik bir konuşma girişiminde bulunarak bu durumu geçersiz kılmak en iyi cevap olabilir. Herkes bu nezaketten anlamaz ancak daha iyi bir diyalog yaratmaya çalışmak karakterine övgü getirebilir. Herkesin seviyesine inemeyeceğiniz için herkesle baş edemeyeceğinizi zaten biliyor olmalısınız.

4 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birliği içinde olduğunuz kişilerin karşıt düşünce içinde olması sizi etkilemeyecek. Yaratıcılığınızı destekleyen davranışlar içindesiniz. Karşınıza çıkacak olan yeni fırsatlar, geride kalan olumsuzlukları unutturacak...

4 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

4 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Biraz sert bir eleştiriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu durum bir yanıyla kolay, bir yanıyla zor olabilir. tercih etmekte güçlük çektiğiniz durumlarda, içgüdülerinizin sesine kulak vermelisiniz.

4 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel zevklerinizin gündem kazanmasıyla, bütçenizin kapasitesi de önem kazanacak. Partnerinizin sizden yoğun beklentileri olacaktır. Onunla ortak çalışmalarınız için para harcayabilir ve koşullarınızı gözden geçirebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü kişisel aktivitelerinizi için birleştirebilirsiniz.Yaşam kalitenizi yükseltmek istemeniz en doğal hakkınız.

4 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 09' 35" R
Ay
İkizler
17° 50' 46" R
Merkür
Başak
25° 09' 59" R
Venüs
Akrep
00° 44' 22" R
Mars
Yengeç
10° 55' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 56' 11"
Satürn
Balık
14° 51' 47"
Uranüs
Boğa
27° 03' 19"
Neptün
Balık
28° 26' 25"
Plüton
Oğlak
29° 43' 16"
Chiron
Koç
22° 08' 52"
Lilith
Terazi
09° 33' 41"
True Node
Koç
06° 39' 14"
Son Güncelleme : 23/09/2024 20:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>