Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte almış olduğunuz kararlara nedense direnme gösteriyorsunuz. İlişkinizi bu tavrınızla bir dengeye oturtamayacaksınız gibi görünüyor. Partnerinizi kişisel kararlar alıp uygulamaya zorlamamalısınız.

Sabırlı olabilirseniz, ondan çok şeyler öğrenebilirsiniz. Dediğim dedik davranışların birçok yetkilide görülebildiğini bilmeniz gerekiyor. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz olabilir.

Birtakım komplekslere kapılmanız yersiz. Elinize geçen paranın sizde yarattığı eziklik hiç de anlamlı görünmüyor. Para sevinçleri yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, umutlanabilirsiniz.

Arkadaşınızın sizinle görüşme isteğini kabul etmeniz halinde, onu kolayca anlayabileceğinizi göreceksiniz. Bir tavrıyla sizi adeta yıktığı olaydan duyduğu pişmanlığı hissetmeniz, sizi yumuşatacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde birçok şeye eleştirel bakıyorsunuz. Şu sıralar abarttığınız seçiciliğiniz sempatikliğinizi azaltabilir. Çok yakında özlem gidereceğiniz ziyaretleriniz var. Uzun zamandır kafanızda şekillendirdiğiniz bazı projeleri eş, dost çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz. Bu konuda destek ve katılım beklentileriniz uzun zamanlara endeksli.

5 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:12 Ay-Pluto görünümü, maddi ve manevi alanda gücünüzü kanıtlama arzunuzu işaret ediyor. Ancak gerektiğinde insanlarla ılımlı diyalog ve ilişkide bulununuz. İlla ben haklıyım tarzı yaklaşımlar hoş olmayabilir. Kaldı ki Ay, gün içinde uzun süreli boşlukta olacak. Dikkatli olalım.Saat 07:17-20:11 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Parasal konularda aceleci kararlar vermeyelim. Hesabımızı yapalım. Artı ve eksileriyle planlarımızı gözden geçirelim.Saat 20:11  Ay- Boğa burcu seyri,  bizi huzura çağırıyor ve  ayaklarımızı yere sağlam bastırıyor. Sevdiklerimizi, değerlerimizi önemsiyoruz ve kolumuzun kanadımızın altına almak istiyoruz  Boğa burcu günlerinde sınırları aşmak pek mümkün değildir. Kişi içinde bulunduğu her durumun kendisine güven vermesi taraftarıdır. Hani deyim yerindeyse ağzımın tadı iyi olsun isteriz. Aşk, çocuklar, para sağlığımız,hayatımız her şey son derece önemli hale gelir.Her durumu, bilinçli şekilde gözden geçirmeniz dileğimle,

5 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok hareketli bir gündesiniz. Parasal konularda da şansınız size yardım edebilir. Fakat, şansınızı da zorlamadan, dikkatli bir beklenti içinde olmalısınız. Bu arada, işinizle ilgili sizden beklenen ve öncelik kazanan konuyu hatasız sonuçlandırmaya bakın. Kafanıza taktığınız bir şeyi kısa sürede gerçekleştirmek istiyorsunuz.

5 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, fikirlerinizi paylaşarak geliştirme şansı bulabilirsiniz. Hafta sonuna yaklaştıkça fikirlerinizi nasıl uygulanır kılacağınız belirginleşmeye başlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabahın erken saatlerinde normal akışın dışında gelişmeler veya değişiklikler söz konusu olabilir. Ardından Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta. Dolayısıyla, işler istenen hızda ilerlemeyebilir, belirsizlikler, halsizlikler veya isteksizlikler söz konusu olabilir. Yanlış yapmamak için, işlerimizi hallederken daha dikkatli olmamızda fayda vardır. Ancak, unutmayalım Jüpiter'in destekleyici ve fırsatları önümüze taşıyan enerjisinin devrede olduğu günlerdeyiz. Sadece, Merkür gerilemesinin, iletişim, teknolojik araçlardaki sorunlar ve elektrikle ilgili problemleri önümüze taşıyan etkileri geçtiğimiz haftadan beri ve 22 Mayıs'a kadar devrede unutmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

5 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi sıkışmış hissetmenize neden olabilir. Bütçenizi toparlamak için fırsatlarınızı değerlendirebilirsiniz. Gün içinde beklenmeyen ödemelerle karşılaşabilirsiniz. Kafanızı kurcalayan konular sizi sıkıntıya sokabilir. Karar vermekte zorlandığınız konularda sabırlı olmanızda fayda var.

5 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özlediğiniz birileri varsa hasret gidermeye hazır olun. Aşırı duygusal yanlarınız ortaya çıkacak. Küskün olduğunuz insanlara adım atmalısınız.

5 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ortaklar, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla ilgili kaygılara açık bir zaman dilimi geçirdiğiniz için ilişkilerle ilgili motivasyonunuz ve güveniniz azalabilir. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek olan zaman diliminde, ilişkilerdeki problemler giderilirken, etkili ve olumlu diyaloglar geliştirip hemhayatınız hem de özel yaşamınızda kalıcı ve somut anlamda olumlu kararlar alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

5 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve kariyer sorumluluklarınız sizi fazlasıyla zorlayabilir. Beklentilerinizi dile getirmeye özen gösterin. Akşam saatlerinde yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlar size keyif katabilir.

5 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hakkınız olan maddi alacakları tahsil edebilirsiniz. Enerjiniz ve hakkınız olanı almaktaki azminiz bugün tavan yapmış durumda olacak. Ancak biraz sabır ve sakinlikte gerekebilir. Banka transferleri ve maddi manevi konularda iletişim kazalarına meydan vermemeniz gerekir. Fevri çıkışlar ve dikkatsizlikler Ay’ın Koç burcunda olduğu zamanlarda artabilecektir. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Koç burcunda kalacak. Ay'ın Balık burcundan Koç burcuna geçmesi ile enerjiler gözle görülür biçimde değişmeye başlar. Enerjiniz yükselir, daha dinamik ve dışa dönük hissettiğiniz bir süreç başlar. Duygu dünyanız ve ruh haliniz de bu enerjiden etkilenerek tazelenir, yeni düşünceler fikirler ve hedeflerle dolu olursunuz. Sadece konuşmak değil, eyleme geçme zamanıdır Koç enerjisi. Cesaretle ve hevesle öne atılabilirsiniz. Ay Koç burcundayken atmosfere hız hakimdir. Herkesin içindeki çocuksu, atak, öfkeli, mücadeleci taraf açığa çıkar. Yollarda hızlı şoförlere karşı dikkatli olmalıyız. Tartışmalar kolaylıkla alevlenebilir, insanlar risk almaya daha yatkın olur. İçgüdüsel ve ani kararlar alabilirsiniz. Spor yapmak, rekabet etmek, karşı gelmek, cesaret göstermek istediğiniz konularda destek almak için uygun bir süreçtesiniz. Liderlik etmek, savaş sanatları ile ilgilenmek, askerlikle ilgili konulara eğilmek, fiziksel gücünüzü ve kas gücünüzü artırmak, birgörüşmesinde dinamik ve canlı görünmek isterseniz bu konum sizin için çok uygundur. Çabuk başlangıçlar ve bitişler, hızlı geçişler, konudan konuya atlamalar, sabırsız ve beklemeye tahammülü olmayan ve benlik duygusunun ön planda olduğu kişilerle karşılaşabiliriz.

5 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

5 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>