Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ufak Detayları Göz Ardı Etmemelisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 100%

Dün, son üç haftanın etkinliklerini analiz etmeniz için bir fırsat olmuş olmalı! Hiç şüphe yok ki, aşk hayatınız hakkında çok önemli sonuçlara varacaksınız. Son analizinizde, bir şeylerde çok az ilerleme kaydettiğinizi görebilirsiniz. Bu elbette ki cesaret kırıcı bir şey ama görünüşler aldatabilir. Unutmayın, her şey her zaman göründüğü gibi değildir.

Gerilim bugün her yöne doğru yayılıyor olabilir. Herkes size karşı kurulan büyük bir komplonun parçası gibi görünebilir. Paranoyak olmayın. Büyük olasılıkla, bu senaryo konunun gerçeğinden uzak. Değişimi ve yeniden yapılanmayı benimsemeye çalışın ve bu yapılanmayı düşmanınız olarak görmeyin. Eski moda şeyleri yapmak, başarıya doğru önemli bir ilerlemenin yolu olabilir.

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Birini yanlış anlama olasılığı yüksek. Günün enerjisi seni ekstra hassas ve duyarlı kılabilir. Birilerine karşı kırıcı sözler söylemeye eğilimin yüksek bugün. Sabrın biraz az olduğundan, kavga ve tartışmalara katılmamaya çalış. Uzun süredir devam eden tartışmalardan ise özellikle uzak dur. Yaralar açmaktan kaçınman gereken bir gün. Biraz önlemle, günü sağsalim atlatabilirsin.Son bir gayretle, bir süredir aklınızı meşgul eden sorunun temeline ulaşacaksınız. Kimliğinizle ilgili sorunun cevabını köklerinizde bulamayabilirsiniz. Bir aileye ait olduğunuz kadar bir neslin de üyesisiniz. Her ikisinin de tepkilerinizde etkisi var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizi yeni bir romantizm bekliyor olabilir, muhtelemen de uzun bir süredir tanıdığınız ancak birdenbire bambaşka bir gözle görmeye başladığınız bir adamla. Bu kişinin, daha önce orada olduğunu hiç fark etmediğiniz, bir tarafını görebilirsiniz ve bu durum sizin onunla ilgili algınızı tamamen değiştirebilir. Bugün şekillenecek her türlü yeni ilişki, ömürlük bir ilişkiye dönüşmek yönünde çok fazla umut vadediyor; zira kurulan bağlar oldukça derin olacak.

1 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda geleceğe yönelik tasarılar ve planlamalar içerisinde olabilirsiniz. İş hayatında yeni finansal anlaşmalar yapabilirsiniz. İlişkilerde finansal destekler ön planda olabilir.

1 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşe giderken başına çeşitli aksilikler gelebilir. Hata yaptığın konularda ufak detayları atladığını fark edeceksin. Uzun süredir görüşmediğin bir arkadaşın ile uzun süren telefon görüşmeleri yapabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, evliliğindeki sorunlara duygusal bir şekilde yaklaşmamalısın.

1 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir adım atmadan önce bunun size ne getireceğini veya sizden ne götüreceğini iyi hesaplamalısınız. Artı ve eksileri görmek işinizi kolaylaştırır.

1 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde görüşmeler de yoğunluk olabilir. Ticari konularla ilgili anlaşmalar gündeme gelebilir. İş hayatınızda alacağınız destekler nedeniyle hafiflemiş hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz.

1 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda samimi ve güven verici olmalı, daha verimli bir hayat için etrafınızdaki insanları sezgileriniz ile değerlendirmekte ısrarcı olmalısınız.

1 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile ziyaretleri, aile büyükleri ile zaman geçirmek ve ilişkilerinizde birtakım problemleri gidermek için ideal bir gündesiniz. Gününüzü arkadaşlarınız veya partnerinizle yoğun paylaşımlarla geçirebilir, sanatsal aktivitelere katılabilir, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Olasıgörüşmeleriniz için etkisi pozitif bir gündesiniz.

1 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mutluluğunuzu kimlerle paylaştığınıza çok dikkat edin. Herkes sandığınız kadar iyi niyetli değil. Kendi başarısızlıklarının ve mutsuzluklarının acısını sizden çıkarmaya çalışıyor olabilirler. Dikkat edin.

1 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizdeki eksiklikler sizi bunaltabilir. Aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Uzun süredir planladığınız değişimlere hazırsınız. 

1 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz son derece enerjik ve coşkulu başlayabilir. Ancak; ilerleyen saatlerde yorgunluk ve bıkkınlık baş gösterebilir. Kendi iç dünyanıza dönmeniz, sorunlarınızı gözden geçirmeniz veya derin duygularınıza odaklanmanız mümkündür.

1 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki sorunlar çok yakında bitecek. Bugünyerinizde çok üretken olacaksınız ve herkes tarafından takdir toplayacaksınız. Beslenme programınızda bazı değişiklikler yapmaya özen gösterin.

1 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda küçük mutluluklar size yetiyor, fazla bir şey beklemiyorsunuz. Siz böyle sürdürmeye kararlı gözükseniz de, bir süre sonra size yetenler sevgilinize yetmeyebilir. İşinizle ilgili düşündüğünüz değişiklikler doğrultusunda harekete geçin. Yeni oluşumlar ile bağlantılı çalışmaların hız kazanacağı veya tekliflerin geleceği bir dönem. Doğru değerlendirirseniz hedeflerinize erişebilecek durumdasınız. Yeni yatırımlara imza atmadan önce detaylı düşünmenizde fayda var.

1 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 58' 20" R
Ay
Boğa
16° 16' 26" R
Merkür
Başak
21° 00' 55" R
Venüs
Terazi
28° 00' 53" R
Mars
Yengeç
09° 41' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 52"
Satürn
Balık
15° 01' 30"
Uranüs
Boğa
27° 05' 37"
Neptün
Balık
28° 30' 08"
Plüton
Oğlak
29° 44' 28"
Chiron
Koç
22° 14' 26"
Lilith
Terazi
09° 18' 49"
True Node
Koç
06° 38' 05"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>