Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yalnız Kalmak İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk hayatınızda, bugün partnerinizle derin duygusal paylaşımlar yapma olanağını yakalayabilirsiniz. Bu dönemde duygularınızı ifade etmek, aranızdaki bağı kuvvetlendirebilir. Birlikte geçireceğiniz zamanlar, ilişkinizdeki samimiyeti artırma fırsatı sunacak. Bekar Başaklar için ise, kendinizi tanımak ve içsel duygularınızı sorgulamak için uygun bir zaman dilimi. Bu süreçte, potansiyel ilişkiler için hazırlığınızı artırabilir ve gelecekteki bağlarınızı daha sağlam temellere oturtabilirsiniz.

Kariyer alanında, analitik düşünme yeteneğinizin ön planda olacağı bir gündesiniz. İş yerindeki sorunları daha derinlemesine değerlendirmek, size büyük avantaj sağlayabilir. Projelerinize odaklanarak, dikkatli planlamalar yapmanız ise önemli. İş arkadaşlarınızla iletişimde detaylara dikkat etmek, ekip içinde uyumu artırabilir.

Maddi konularda, bugün kaynaklarınızı güvence altına almak için önemli adımlar atabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak ve gereksiz harcamalardan kaçınmak, mali durumunuzu güçlendirebilir. Uzun vadeli finansal planlar yapmak, gelecekteki güvenliğinizi artırmanıza yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı insanların sizinle ilgili fikirleri gururunuzu incitmiş olabilir. Bunu hayatınızın tüm alanlarına yansıtmak yerine o kişilerle görüşerek ya da bu yanlışlığı kendi içinizde düzelterek çözüm bulmalısınız. Maddi konulardaki ya da aile ortamındaki olumlu gelişmeler, size içsel sorunlarınız konusunda da yardımcı olabilir.

11 Ekim 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün aşk, ilişkiler ve sosyal konular ön planda olacak. Partnerinizle yakınlaşabileceğiniz keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İletişiminizin güçlü olduğu bir gün olacak ve duygularınızı daha rahat ifade edebileceksiniz. Ancak, karşınızdaki insanın duygularına da dikkat etmeniz önemli olacak. Kendinizi ifade etme konusunda cesur olun, fakat karşınızdakine de özen gösterin.

11 Ekim 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız kalmanın sana daha iyi geleceğini düşünebilirsin. Arkadaşlarından gelen aramalara ve mesajlara cevap vermek istemiyorsun. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, ilişkinizdeki problemleri arkadaşınla paylaşmak isteyebilirsin. Bir karar alırken aceleci davranmamaya özen göstermelisin. Sonradan pişman olacağın şeyler yapmamalısın.

11 Ekim 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zaman geçtikçe yenibirlikleri veya fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bir anlaşmayı karara bağlama konusunda çok acele etmemeniz gerektiği gibi çok fazla da düşünmemelisiniz. Bu anlamda kendinizi yetişememe, yapamama, mahcup hissetme durumuna düşürmeyin; imajınızı ve motivasyonunuzu koruyun.

11 Ekim 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. Biten işleri tekrardan düzenlemek ve değiştirmek yorucu bir hal alabilir. Yakın çevrenizdeki farklı olaylar ilginizi çekebilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Gün içinde alınan kararlar, ilerleyen zamanlarda değişim gösterebilir. Bu bakımdan ticari görüşmelerde net kararlar almak doğru olmayabilir.

11 Ekim 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konulardaki isteklerinizin ön plana çıktığı bir gündesiniz. Böylelikle daha başarılı bir ivme yakalayabilirsiniz.

11 Ekim 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamsal konularda karşınıza ufak tefek engeller çıkacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Doğru adımlar atmanın her açıdan belirleyici ve önemli olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şey sizin istediğiniz gibi olabilir.

11 Ekim 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, günün ilk yarısında, kararsızlık baskın olabilir. En iyi sonuçlar için enerjinizi dağıtmak yerine, kendinizi merkezlemeye ekstra zaman ayırın. Bir fikriniz hakkında ne kadar heyecanlı olsanız da, bugün erken saatlerde, bunu paylaşmak veya sunmak için en uygun zaman olmayabilir; çünkü beklediğiniz ilgiyi veya takdiri alamayabilirsiniz. Kendinize "değer biçerken", kendinizin dışına çok fazla bakma tuzağına düşmeyin. Kendi başarılarınızı başkalarınınkilerle karşılaştırmak yerine, onları hissedin. Venüs geçişleri, özellikle insanlar ve zevklerle ilgili beklenmedik sonuçlar doğurabilir. Sorumluluktan kaçmak veya rahatsız hissettiğinizde aşırıya kaçma eğilimi olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde ise rahatlamak ve detoks yapmak daha kolay olacaktır. Bu haftanın güçlendirici enerjisinden faydalanmayı hedefleyin. Desteklendiğinizi ve saygı gördüğünüzü hissetmek, sizi daha fazla çalışmak için motive edebilir veya yaptığınız işi daha keyifle yapmanızı sağlayabilir.

11 Ekim 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ilerleme arzun devam ederse birya da hobi arayışına dönüşebilir. Ruhsal ve duygusal bir büyüme yaşıyorsun. Kaçırılan bir fırsat varsa da hoşnutsuzluk ve sıkıntıları atlatıyorsun çok yakında. Gözlerini fırsatlar için daha iyi açmalısın. Ayrıca gözden geçirilmesi gereken olaylar var hayatında. Gerçekleri doğru değerlendirip yeni bir yönde hareket etme zamanı gelmiş olabilir senin için.

11 Ekim 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

11 Ekim 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

11 Ekim 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıskançlığınız yüzünden sevgilinizi kırdığınızın farkında bile değilsiniz. Özür dileyin, her şey eskisi gibi olacak. Bir çiçek veya sürpriz bir yemek her şeye iyi gelebilir. Bugün işinizle biraz fazla ilgilenmenizde yarar var. Önemsiz gördüğünüz biraksaması büyüyecek gibi. Yakın çevrenizden işinizle ilgili iyi bir haber alıp rahatlayacaksınız. Para sıkıntınız geçici, yakında maddi rahatlama var. Vitaminin eksikliği, yorulmanıza ve performansınızın zayıflamasına neden oluyor.

11 Ekim 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 58' 09" R
Ay
Yengeç
12° 44' 38" R
Merkür
Akrep
14° 08' 24" R
Venüs
Yay
06° 08' 30" R
Mars
Yengeç
25° 17' 17" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 43" R
Satürn
Balık
13° 10' 29"
Uranüs
Boğa
26° 14' 41"
Neptün
Balık
27° 41' 24"
Plüton
Oğlak
29° 40' 13"
Chiron
Koç
20° 50' 24"
Lilith
Terazi
12° 47' 35"
True Node
Koç
06° 24' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>