Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendinize Vakit Ayırıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2023, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızdaki karmaşadan bir an önce kurtulmaya çalışmalısınız. Hislerinizi net olarak aktarmayı başardığınız sürece sorun yaşanmayacak ancak tersine bir durum oluşacak olursa da kendinizi zorlu durumlar içerisinde bulabilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve ona göre adımlar atmalısınız.

Doğru planlama ile birlikte başarıya ulaşmayı başarabilirsiniz. Sorunların tamamen geride kalmasını sağlama şansınız var. Çevresel faktörlere çok fazla takılı kalmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Her şeyin iyiye gitmesini istiyorsanız, zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinize geçen parasal gücü en doğru şekilde kullanmalısınız. Doğru yönetim ile zorluk çekmeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konulardaki toyluğunuzdan sıyrılmaya başladığınızı görebilirsiniz. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını deneyimledikçe o aynılığı kıran tutumlarınıza daha çok ağırlık verebilirsiniz. Mutlu olmak varken kendinizi fiziksel ve ruhsal olarak düşürecek işlerin ve ortamların etkisinde kalmamaya çalışın.

26 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün sosyal ilişkilerinizde aktif olacak ve yeni insanlarla tanışma fırsatı bulacaksınız. Paylaşımlarınız artabilir ve birlikte projeler üzerinde çalışma şansı yakalayabilirsiniz.

26 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev vearasındaki koşuşturmadan kendinize vakit ayıramadığınızı düşünmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla kısa bir tatil organize etmek için harekete geçebilirsiniz. Kilo verme konusunu artık ciddiye almaya başlıyorsunuz. İstediğiniz görünüme ulaşmak için diyetisyen ve spor eşliğinde yolunuza devam edeceksiniz. Kararlı yapınız sayesinde istediğiniz dış görünüşe ulaşmak sürpriz olmayacak.

26 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizin nereden ve nasıl doğduğunu düşünün, sonra da bunu tersine çevirin. Her şeyin sizin baktığınız yerde başladığını gördüğünüzde bakacağınız yeri değiştirmek kolay olacaktır. Araştırma ve bilgi edinme yeteneklerinizi, kendinizi geliştirmek için kullandığınızda hayatınız ve çevrenizle iletişiminiz kolaylaşacaktır.

26 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında sorumlu olduğunuz konularda karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde üretkenliğinizi arttırmak için program yapmanız gerekebilir. Yeni görevler gündeme gelebilir. Ani değişiklikler sizi strese sokabilir. Tartışmalardan uzak kalmanızda fayda var. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

26 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizde, stilinizde değişiklik yapmak, alışveriş ve bakım gibi konular için oldukça uygun bir gündesiniz. Kendinizle ilgilenmek size çok iyi gelecek.

26 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sinirlerine hakim olmak için daha çok çaba göstermen gerekebilir. Yanındaki insanları ani tepkilerle üzmemeye çalışmakta yarar var. Kırıcı olmamak senin ve yanındaki insanların güzel bir gün geçirmesine yardımcı olacak.

26 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başkalarının hırslarının sizin hedefiniz olmasına izin vermeyin. İnsanların farklı bir gündemleri olabilir ve bu sorun değil. Herkes bu konuda olumlu olduğu sürece sizinkinin onlarınkiyle eşleştiğinden emin olmanıza gerek yok. Onların kendi yollarına gitmelerine yardım ederken siz de kendi yolunuza gidebilirsiniz. Yaşamınızı veya kariyer hedeflerinizi başkalarına çok yakın bağlarsanız, kaçınılmaz olarak yoldan saparsınız. Önümüzdeki birkaç gün boyunca iç sesinize güvenin ve inatla, onun size söylediklerini takip edin. Başkaları deli olduğunuzu söyleyebilir ancak bu durumda, sizi yeni bir şey denemeye sevk edecekse biraz delilik iyi bir şey olabilir.

26 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerden daha fazla sorumluluk almanız sizi sinirli ve agresif yapıyor. İş çevrenizde saygılı ilişkilerin, sizin için çok önemli olduğunu bilen arkadaşlarınız, kendi işlerini de size yükleyebilirler.

26 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

26 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sağlık, gündelik işleriniz ön plana çıkabilir. Ayrıca maddi açıdan güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Duygusal iniş, çıkışlar yaşayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

26 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi ile beraberliğinizi olumsuz etkileyebilecek ortamlar söz konusu. Bazı endişeleriniz ya da sizi huzursuz edebilecek beklentileriniz olabilir. İstediklerinizi elde etmek için emek vermeli ve umutsuzluğa kapılmamalısınız. Kararlı ve sakin davranmayı başarabilirsiniz karşınıza yenifırsatları çıkacak. Son derece enerjik ve biraz zorlayıcı davranmanız gerekiyor. Harekete geçtiğiniz konuda çevreniz sizi destekleyecek. Parasal konularda istek ve ihtiyaçlarınız artıyor.

26 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 06' 04" R
Ay
Boğa
18° 11' 35" R
Merkür
Başak
21° 15' 38" R
Venüs
Terazi
28° 10' 32" R
Mars
Yengeç
09° 46' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 20"
Satürn
Balık
15° 00' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 29' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 23"
Chiron
Koç
22° 14' 06"
Lilith
Terazi
09° 19' 42"
True Node
Koç
06° 38' 10"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>