Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geçmiş Gündemde! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya başlıyorsunuz. İlişkinize yönelik adımlar atarken pek sorun yaşanmayacak.

Olumsuzlukları tamamen geride bırakmaya çalışın. Zorluklarla mücadele etmeye hazırlıklı olun.

Parasal konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündelik alışkanlıklarınızı ve zaman yönetiminizi gözden geçirebilirsiniz. Bazı küçük değişiklikler yapmak hayatınızı daha iyi yaşamanızı, işlerinizi sıkışmadan yapmanızı sağlayabilir. Yoğun olmanın değil, bu süreci verimli bir şekilde geçirmenin önemli olduğunu unutmamalısınız. Yapmış olmak için yapmayın.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcu için ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Karşı tarafın duygularını anlamaya çalışmak ve empati kurmak sizin için daha olumlu sonuçlar doğurabilir. Ayrıca bugün detaylara daha fazla dikkat etmekte fayda var, hata yapma olasılığınız yüksek. Planlarınızı gözden geçirip gereken düzeltmeleri yaparak sorunsuz bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde verimli ve huzurlu bir gün geçirebilirsiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Merkür, Ateş burcunda geri gitmeye hazırlanıyor. Geçmişin tozlu raflarında olan konular tekrar gündeme gelebilir. Bu konular her ne kadar seni rahatsız etse de yine de mücadele etmeyi elden bırakmayacaksın. Ergenlik çağında çocuğu olan Başak burcuysan, çocuğuna öğüt vermek yerine onunla arkadaş olmayı tercih edeceksin.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanıza takılan konu her ne ise sizi aşırı gergin bir moda sürükleyebilir. Bu da iletişim dilinize yansıdığında sosyal ortamlarda bazı gerginlikler ve kırgınlıklarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize ve çevrenize bunu yaşatma hakkınız olmadığını bilmelisiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve çalışma konularına odaklısınız. Kendinizi gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz. Çalışma düzeninizle ilgili yenilikler gözüküyor. İşe dair sorumluluklarınızda artış olabilir. Bu yüzden günlük programınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Sağlığınızla ilgili düzenli kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir gündesiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dengede bir ilişki sizi sevgi dolu yapar ve partnerinizi mutlu eder. Aşk hayatınız ve diğer güzel olayları içinizde yaşamak enerjinin dağılmamasını toplu olarak sizde kalmasını sağlar.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk konusunda daha keyifli bir gün seni bekliyor olacak. Eğer bir süredir bu tür konularda şansın yaver gitmiyorsa bugün yeni etkiler hayatına girebilir. Sevdiğin bir insan varsa birlikte daha fazla vakit geçirebilir ve ortak ilgi alanları geliştirebilirsiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, gün sizin yaratıcı, eğlenceli tarafınızı harekete geçiriyor. Biraz zihinsel bulanıklığın ardından sevginizde cömertsiniz. Başkalarıyla veya keyifli uğraşlarla hoş bir bağ kurduğunuzu hissedebilirsiniz. Kendinizi daha akıcı ve kendinden emin bir şekilde ifade ediyorsunuz. Yaratıcı, romantik ve macera dolu aktiviteler tercih edilir. Günün ilk yarısında bazı yanlış anlaşılmalar yaşansa da her şey netleşme eğiliminde. Bu günlerde denge ve eşitlik arıyorsunuz ancak başka bir yanınız ilişkilerinizin yüzeysel dinamiklerinden çok bir bağlantının ne kadar derin olduğuyla ilgileniyor.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eski dostlarınızla bir araya gelerek geçmiş günlere dönecek, anılardan bahsedeceksiniz. O günlerden beri belirsizliğini koruyarak aklınıza takılan konular varsa, bu konuşmalardan sonra bu soruların cevabını bulacaksınız.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Alacak olduğunuz etkiler size her konuda güç verecek. Koşulları tamamen lehinize çevirmek için zamana ihtiyacınız var ve siz de bundan doğru anlamda yararlanmalısınız. Çevresel koşullara çok fazla takılı kalmadığınız sürece genel olarak sorun yaşanmayacak. Temkinli olmanız gerekmekte.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde sevgilinizle sözlü tartışmadan uzak durun, fakat beklentilerinizi açıkça dile getirmekten de kaçınmayın. Gerekirse, arada sırada ondan uzaklaşın, bu size rahatlama zamanı sağlayacak. Bir süredirhayatınızda devam eden hareketlilik ve gerginlikten yoruldunuz. Bugünortamındaki dedikodulara kulaklarınızı tıkayarak sakinleşmeye çalışmalısınız. Hesaplı yaşıyorsunuz, ama hesabınızı pek bilemediğinizden bütçeniz hep açık veriyor. Soğuk algınlığına yakalanmamaya dikkat edin

3 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 21' 06" R
Ay
Boğa
06° 19' 03" R
Merkür
Akrep
07° 01' 10" R
Venüs
Yay
00° 31' 50" R
Mars
Yengeç
23° 15' 57" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 12" R
Satürn
Balık
13° 22' 27"
Uranüs
Boğa
26° 24' 25"
Neptün
Balık
27° 47' 49"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 03"
Lilith
Terazi
12° 16' 42"
True Node
Koç
06° 35' 51"
Son Güncelleme : 18/10/2024 09:00

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>