Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendine Odaklısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ufak tefek kopuşlar gündeme gelebilir. Birbirinizi tamamlamakta zorluk yaşayacaksınız. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini iyi biliyorsunuz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi daha net ifade etmeye çalışın.

Kişisel arzularınızı ve isteklerinizi ön planda tutmak isteyeceksiniz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. Önceliklerinizi doğru anlamda kontrolünüz altında tutmaya çalışın. Olumuzlukların geride kalmasını sağladığınız takdirde başarı çok da uzağınızda olmayacaktır.

Maddi sorumluluklarınızı yerine getirmek adına ne gerekiyorsa onu yapmanın yollarını aramalısınız. Ödemelerinizi geciktirmemeli ve her şeyin zamanında gerçekleşmesini sağlamalısınız. Sorunların ve sıkıntıların geride kalmasını sağlamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize yakıştırdığınız etiketlere dikkat etmelisiniz. Neyin üzerinde durursanız onun etkisini daha fazla taşıyabilir ve çekebilirsiniz. Bunun farkında olursanız, hayatınıza dahil etmek istediğiniz konulara odaklanmak ve işe yaramazlık, yetersizlik duygusundan kurtulmak kolaylaşacaktır.

5 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal anlamda sağlam temeller üzerinde ilerleyebilirsiniz. İlişkilerinizde karşılıklı saygı ve anlayış ön planda olacak. İş hayatında detaylara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlık konularında ise kendinize zaman ayırmalı ve dinlenmeye özen göstermelisiniz. Enerjinizi doğru yönlendirerek verimli bir gün geçirebilirsiniz. Umarım bugününüz harika geçer!

5 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır aksattığın hobilerine daha fazla vakit ayırmak isteyeceksin. Çevrende yaşanan olayların içinde kaybolmaktansa kendini hayatının merkezine alacaksın. Herkesten önce kendini düşünmeye başlıyorsun. Stresli günleri geride bırakmak seni rahatlatacak.

5 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde aklınıza yatmayan, aşmakta zorlandığınız noktalar olabilir. Bunları konuşarak çözebilecekken kendi kendinize düşünüp süreci zorlaştırmamalısınız. Değiştirmek istediğiniz bir akış varsa önce bu akışın içindeki hareketlerinizi değiştirmeniz gerektiğini unutmayın.

5 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz çıkarabilecek durumlara dikkat etmelisiniz. Kazalar ya da gerginlik yaratan durumlar söz konusu olabilir.

5 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim ve kültür içerikli konulara bilinçli olarak eğilebilirsiniz. Zekasal ve eğitimsel konularda kendinizi geliştirerek huzurlu ve güçlü hissedeceğiniz bir süreçtesiniz.

5 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında değişmez olduğunu düşündüğün şeylerin bir anda değiştiğini fark edebilirsin bugün. Kendi hayatına sahip çıkmalı ve ayaklarını yere daha sert basmalısın. Sorunlardan kaçmak yerine onların üstüne gitmen gerekebilir.

5 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kabul edilmesi zor olan bir durumu veya kavramı daha iyi anlayabilirsiniz sevgili Başak. Ayrıca finansal bir konuyu çözmek için de iyi bir zaman olabilir. Geçmişinizle bağlarınızı güçlendirmek ve barışı bulmak odak noktasında olabilir. Üretken olmak için güçlü bir arzunuz var ve bir meydan okumaya hazırsınız. Bugün, her zamankinden daha baskıcı hissedebilecek güçlü duygu ve arzuları harekete geçiriyor. Daha fazla derinlik ve anlam arayışında olduğunuzda faaliyetlerinizden veya ilişkilerinizden daha fazlasını talep edersiniz.

5 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün beklemediğiniz gündemlerle karşılaşabilirsiniz sevgili başaklar. Sağlık veya parasal konularla alakalı canınız sıkılabilir. Her şeyi kontrol edemezsiniz. Biraz akışına bırakın. Sizin dışınızda gelişen olayların sorumluluğunu daha fazla üstlenmeyin.

5 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Böylesi bir berraklık ve sakinlik durumunu nadiren yaşarsınız. İş arkadaşlarınız veya akrabalarınızla eski anlaşmazlıklarınızı çözmek istiyorsanız, bu durumun size çok faydası olacak. Hepsinden önemlisi, daha düne kadar asla çözülemeyeceğini düşündüğünüz sorunlar sonunda ortadan kaybolacak. Geçmişin yüklerinden kurtularak olumlu davranışlarınızla desteklendiğinizde, geleceğinizi biçimlendirmek için yeni bir özgürlük alanı bulacaksınız.

5 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başaklar, bugün finansal, sağlık veya özel hayatınızda beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Esnek olun ve olumlu yönde değişimlere odaklanın. Gününüz güzel geçsin.

5 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı olayları yeniden irdelemenin zamanı geldi. Yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Bugün, finans konularında gezegenler, sizi olumlu destekliyor. İsteklerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

5 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 37' 55" R
Ay
Koç
10° 30' 38" R
Merkür
Başak
16° 34' 20" R
Venüs
Terazi
25° 05' 37" R
Mars
Yengeç
08° 20' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 40' 02"
Satürn
Balık
15° 12' 06"
Uranüs
Boğa
27° 07' 48"
Neptün
Balık
28° 34' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 54"
Chiron
Koç
22° 20' 15"
Lilith
Terazi
09° 02' 54"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>