Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kaygıların Ortadan Kalkıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 70%

Hayatınız üzerine düşünme dönemindesiniz ve bugün muhtemelen bazı önemli kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizden çok şey istiyorsunuz. Neden olduğunu hiç düşündünüz mü? Onlardan kendinizden daha fazlasını şey talep ettiğiniz zamanlar oluyor. Ancak bu pek adil gözükmüyor, değil mi? Bugün, bunu nasıl düzelteceğinize dair bazı fikirler ve görüşler edinebilirsiniz. Onlar için standartlarınızı düşürün veya kendiniz için standartlarınızı yükseltin. Eşit standartları sağlamak için yapmanız gerekenleri yapın.

Pek çok görevi aynı anda halletme yeteneğiniz oldukça zirvede olacak. Özellikle ticaret yapıyorsanız, bilgiler hızlı bir şekilde havada uçuşuyor olabilir ve bir adım öne çıkıp bilgi birikiminizle olaya değer katmanız istenebilir. “Babalar en iyisini bilir”. tavrını benimsemiş birarkadasınızla karşı karşıya gelebilirsiniz. Unutma ki eski yollar her zaman en iyisi değildir. Geçmişte çalışmış olabilirler, ancak şimdi işler değişti.

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Duygularının üstesinden gelemeyeceğin bir gün olacağa benziyor. Her zamankinden daha kararsız ve uçarısın. Fakat bunun aslında senin yararına olacağını bil. Mağarandan çık ve dışarıda derin bir nefes al. Neşeli bir tavır, el attığın her ne olursa olsun ilerleme kaydetmen için hayati önem taşıyor. Yanıtlarını ise, başkalarıyla gerçekleştirdiğin diyaloglarda aramaya çalış.Geçmişten sizi sınırlayan bazı travmalar, fobiler ya da takıntılar, bugün aniden ortaya çıkabilir. Hayallerinizi analiz ederek en iç görüyü elde edebilirsiniz. Bu olayın ortaya çıkışı o kadar derin olabilir ki, hepsini tamamen kavramak için bugün biraz yalnız zaman geçirmeniz gerekebilir, bunun için belki evden uzakta da olabilirsiniz. Günün sonunda, kendinizi mutlu hissetmeniz gerekir, çünkü artık engellerinizden bazılarını geçme yolunu bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki eylemlerin bencil isteklerden beslendiğini hissedebilirsiniz. Gerçekten ne olup bittiğini gören tek kişi olabilirsiniz. Yüksek bir dağın tepesinden insanlara tiksinerek bakan bir gözlemci gibi hissediyorsunuz. Durumun siyasetini anlıyorsunuz ancak bulunduğunuz yükseklikten etkili olacak değişimi uygulamak için yeterince gücünüz yok. Şimdi bilgileri toplayın; eyleme sonra geçersiniz.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizin burcunuzda bir Yeni Ay meydana gelecek. Özellikle haftanın ilk yarısı boyunca Yeni Ayın etkilerini çok yoğun hissedeceksiniz. Hayatınızın iplerini elinize alma, dayanıklılık ve kararlılık gösterme gibi konular ortaya çıkacaktır. Daha hırslı, inatçı veya kontrolcü olabilirsiniz.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun tempoda çalışıyorsun. Bu tempo üzerinde tatlı bir yorgunluk bırakabilir. Pratik yönün bugün ortaya çıkıyor. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşman, detayları fark etmene yardımcı oluyor. Bayram temizliğini tamamlamak için bugün harekete geçebilirsin. Maddi konulardaki kaygıların ortadan kalkıyor.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize karşı abartılı davranışlar içerisinde olabilirsiniz. Farkında olmadan yaptığınız konuşmalar kırıcı olabilir. Ortada bir sebep olsa bile hiçbir sebep ailenizle aranızı bozmak için geçerlilik taşımaz. Birbirinizle daha çok vakit geçirdiğiniz bugünler, size çözüm ve iyileştirme adına bir fırsat olabilir.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel hassasiyetiniz olan konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarının katılması sizi daha fazla motive edebilir. İşlerinizde kendi fikirlerinizi savunmak için çaba gösterebilirsiniz. Değişimler yaşanabilir.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda maddi konularla alakalı olarak bereketinizi yitirmiş gibi hissetseniz de bu sürecin geçici olduğunu bilmelisiniz.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca değer verdiğiniz kişiler ve aile ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, ruhsal olarak kararsızlık ve zihinsel yorgunluk hissedebilirsiniz. 17.00 sonrasında çocuklarınıza zaman ayırabilir, özel yaşamınızda seçici ve titiz olduğunuz tarafları daha yoğun hissettirebilirsiniz.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde daha fazla eğitimden büyük ölçüde faydalanabilirsiniz. Bir bilgisayar kursu, kariyerinizi ileriye taşımak için ihtiyacınız olan tek şey olabilir. Sanatsal yeteneklerinizi de ihmal etmeyin. İdeal olarak, yaratıcı yeteneklerinizi günlükhayatınıza entegre etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcılık için her zaman yer vardır.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda girişimciliğinizi engelleyen gizli kuşkularınız var. Bugünbirliği içinde hareket etmek için katılım beklemenize rağmen, sizinle aynı şeyi düşünmeyen kişiler var. Zamanı iyi kullanmaktan yanasınız. 

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dostlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı,hayatınızda yenilikler yapmalısınız.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte bir şeyleri kutlama havasında olacaksınız. Finansal olarak harika bir durumdasınız ve geleceğiniz için harika planlarınız var. Zihninizi ve bedeninizi rahatlatmaya çalışmalısınız.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi egonuza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor ve çevrenizdeki sizinle aynı düşünceye sahip kişilere taviz veriyorsunuz. Güç birliği içinde olsanız bile, küçük ayrıntıların sizi rahatsız etmesini istemiyorsanız. Sır saklamanızda yarar var.

12 Mayıs 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>