Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeteneklerini konuşturuyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün geçmişte yapmış olduğunuz şeylerin meyvesini alabilirsiniz. Mesela son zamanlarda birine borç para verdiyseniz, bu paranın bir kısmını ödeyebilir ya da birine önemli bir iyilik yaptıysanız, bu kişi size şükranlarını sunabilir. Bazen kocaman kalbiniz ve cömertliğiniz kıymet bilmiyor. Ama bugün bu yönlerinizin tedildiğini görmek güzel olacak!

Gidin ve bu işi halledin! İçinizde çok büyük bir tutku var, ve hepsinin boşa gitmesine izin vermek utanç verici olurdu. Dikkatinizi aşk hayatınıza verin ve niyetinizi bilinir kılın. Şu anda aynı sayfada değilseniz, oraya ulaşmak için bir yol bulmalısınız. Planınızın işe yaramayacağı açıksa, boşa kürek çekmeyi bırakın ve başka bir saldırı planı yapın.

Vay canına, finansal durumunuzu ilk kez gözden geçiriyor, toparlıyor ve düzenliyorsunuz. Yapılacak daha çok şey var fakat en sonunda tamamen farklı bir şekile ulaşacaksınız. Örneğin, bugün biri beklenmedik bir şekilde fikirlerinizi destekleyebilir. Finansal istikrarınızı geliştirme sürecindesiniz ve buna dahil olan insanların hepsi bunu destekleyecek gibi görünüyor!

Kendini geliştirmekle ilgileneceksin. Yeni bir beslenme düzenine başlamak için ilham alabilirsin. Belki bir spor salonuna da kaydolabilirsin. Dahası meditasyon, olumlama veya dua etmeye bile karar verebilirsin. Hayata karşı daha olumlu bir tutum benimsemeye hazır olduğun bir dönem. Psikoloji, metafizik ya da din gibi alanlara ilgin artabilir.Bugün evinizdeki bazı dağınlıklardan kurtulmaya karar verebilirsiniz. Belki de çimleri biçmenin ve o gereksiz yapraklarla yabani otları temizlemenin vakti gelmiştir. Ya da belki garajınızı veya bodrumunuzu temizlemek istersiniz. Biraz fiziksel aktivite yapıp ter dökmenin tam zamanı. O iç karartıcı ev işlerinin bugün üstesinden gelebilirseniz, başarı duygusu hissedeceksiniz. Bu yüzden paçaları sıvayıp harekete geçin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzde eğlenceli bir gün var. İş ya da eğitim hayatınızda yapılması gereken seçimler ve düşünülebilecek yeni ufuklar bağlamında bir dönüm noktasında olduğunuzu düşünüyorsanız, bu değişimleri gerçekleştirmenize yardımcı olabilecek kişilerle bir toplantı ayarlayın. Bu, geleceğiniz için son derece verimli bir kaynak olacak. Son birkaç gündür baş ettiğiniz zorluklar düşünülürse, bu sizin için biçilmiş kaftan.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 07:32'de Balık burcunun 21. derecesinde dolunay gerçekleşiyor. Arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler yaşanabilir. Öğrendiğiniz şeyler hayal kırıklığı yaşatabilir. Beklemediğiniz kişilerden gördükleriniz sizi agresif yapabilir. Aşk hayatınızda da kırgınlıklara açık olabilirsiniz. Duygularınızı bastırmakta zorlanabilirsiniz. Merkür de bugün Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim'e kadar sağlığınızla ilgili bir haber alabilirsiniz. Daha önce yaptırdığınız bir tahlil sonucunu öğrenebilirsiniz. Yeniteklifleri alabilirsiniz. Venüs de yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim'e kadar yaptığınız işlerde hem maddi hem manevi başarılar elde edebilirsiniz. Ofiste başarılarınız konuşulabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa iyileşmeye başlayacağınız bir dönem sizi bekliyor. Saat 16:42 itibariyle Ay, boşluğa giriyor. Dolunayın detaylı yazısı için tıklayabilirsiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerini konuşturuyorsun!Bugün sabah saatlerinde su burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Çalışma arkadaşlarınla yeni bir projeye imza atabilirsin. Yaratıcılığını kullanmandan dolayı da kendini çok iyi hissedeceksin. İşinden memnun olmayan bir Boğa burcuysan, yenidenarayışına girebilirsin. Maddi sıkıntıların, çalkantıların son bulacağı bugünleri iyi değerlendirmelisin. Bugün haddinden çok çalışmak seni yoracaktır. Aşk hayatında cesur adımlar atmaktan çekinmez isen yeni ilişkiler için beklentilerin olumlu gelişebilir. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan geçmiş konular yeniden gündeme gelebilir. Sevgiline vereceğin güven ilişkiniz konusunda belirleyici olacak.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerden yana keyfiniz yerine geliyor diyebiliriz. Hayatınızda yeni bir bakış açısı kazanacaksınız. Evlilik kararı ya da yeni bir ilişki kararı alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda görünürlüğünüz artıyor.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Balık burcunda dolunay etkisi altında, bugün gelecekle ilgili beklentilerinizde fedakarlıklar gündeme gelebilir. Arkadaşlarla daha fazla paylaşım olumlu.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara dengeli yaklaşma unsuruna sahip olabilmeniz çok önemli. Kusursuz bir sakinlik size iyi gelse de sonrasında çok büyük tepkiler verebiliyorsunuz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir dolunay gerçekleşirken bu dolunay yaşamınızda yeni ufuklar ve yeni bir vizyon yönündeki hayallere, rüyalara işaret edebilir. Bunları gerçek kılmak için ise yaratıcılığınıza, yeteneklerinize odaklanmalısınız.

14 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaratıcılığınıza odaklanın. Sağlıklı ve güçlü büyüyecek tohumları ekmenin verimli bir zamanındasınız. Yeni şeyler öğrenmek veya başkalarıyla bağlantı kurmak konusunda aktif olarak ilgilenebilirsiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda meydana gelen Dolunay, sizin sanatçı kimliğinizin altını çizecek. İlhama, hayallere açık bir gündem sizi bugün etkileyecek.Bohem bir aşk ilişkisi kapınızı çalabilir. Bu durum kafanızı bir hayli karıştıracaktır. Zira düzeninizi bozacak kararlara adım atmaktan kaçmak isteyebilirsiniz. Her güzelliğin bir bedeli olduğunu unutmayın. Dostlarınızla keyif yapıp, tembellik yapmak isteyeceğiniz bir gün. Kendinizi akışa bırakın.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ifade etmek istiyorsunuz. Özellikle duygularınızı paylaşmak konusunda ısrarcı davranabilirsiniz. İçiniz içinize sığmıyor. Bütün dünya sizi duysun istiyorsunuz. Aileniz, eviniz ile ilgili konular yeniden düzene giriyor. Genel anlamda hareketli bir gün geçireceksiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bu dolunay arkadaş çevren ve hedeflerinle ilgili seçimlerinde yeni bakış açısı getirebilir. Sevdiklerinle paylaşımlarını gözden geçirebilir; sana nelerin keyif verdiği veya kimlerin bundan sonra yanında olmasını istediğinle ilgili bir karara varabilirsin. Yönetici gezegenin Venüs' ün de burç değiştirmesiyle günlük yaşamına yeni ilişkiler girebilir.

14 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 34" R
Ay
Boğa
13° 50' 25" R
Merkür
Başak
20° 42' 20" R
Venüs
Terazi
27° 48' 41" R
Mars
Yengeç
09° 36' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 17"
Satürn
Balık
15° 02' 14"
Uranüs
Boğa
27° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 30' 24"
Plüton
Oğlak
29° 44' 34"
Chiron
Koç
22° 14' 50"
Lilith
Terazi
09° 17' 43"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>