Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Şansını iyi değerlendirmelisin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2019, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 20%

Sıcak ve şefkatli bir insansınız. Sıradışı özelliğiniz ise, tanımadığınız insanları da en az tanıdığınız insanlar kadar önemsemeniz. Bu dünyanın adaletsizliklerine tahammülünüz yok. Ve evet, kesinlikle çok fazla adaletsizlik var. Bugün, bir insanın hayatında fark yaratmak için yapabileceğiniz şeyleri biraz düşünün. Dünyadaki yoksulluğu tek başınıza durduramazsınız fakat bir aşevine gidip biraz sebze doğrayabilirsiniz. Belki çok küçük bir hareket ama etkisi çok büyük.

İnsanlara böyle neler olduğunu merak ediyor olabilirsin! Patronunuz birçok duyguyu etrafına yansıtabilir veyaarkadaşlarınız biraz garip davranıyor olabilir. Bu sadece günün yoğun enerjisinin bir parçası. Endişelenmeyin delirmiyorsunuz! İnsanlar bazı şeylerin eşliğinde olabilir ve bu yüzdeyaparken nazikçe ilerlemek isteyeceksiniz. Huzurlu, merhametli bir tutum sergileyin ve çevrenizdeki birileri sinirliyse bunu üstünüze alınmayın.

Bugün modunuz biraz düşük olabilir fakat böyle hissetmenizde bir neden bulamıyor ve neden böyle olduğunuzu anlamıyor olabilirsiniz. Bu durum fiziksek veya mental yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir ya da geçmişteki bir şeye olan öfkeniz yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Eğer ikinci durum söz konusuysa, bir şey yapmayın. Onunla başa çıkmanın en iyi yolu koşuya çıkmak veya bir aerobik kursuna yazılmak. Bu şekilde çok daha iyi hissedeceksiniz!

İdeal aile diye bir şey yok. Artık bu fikri ardında bırakma zamanı geldi. Bu fikir bir süredir başına bela olmaktaydı. Bu fikre uzun süre inandın çünkü ailenin dışında çok daha büyük insan topluluğuna dahil olma gibi bir arzuya sahiptin. Ama ne yazık ki, o grubu henüz bulamadın. Profesyonel alanındaki insanları hiç bu kategoriye alabileceğini düşündün mü?Bugün yeni bir ay döngüsü başlıyor. Önümüzdeki yirmi sekiz gün boyunca yeni meseleler filizlenecek. Önümüzdeki dört hafta boyunca şimdiye dek ilişkilerinizde izlediğiniz bazı prensipleri gözden geçireceksiniz. Biraz düşündükten sonra, bu prensiplerin artık size hitap etmediğini fark edeceksiniz. Toplumsal beklentiler sırtınızda bir yük haline gelmiş durumda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün meditasyon ve ruhani gelişim gibi konulara eğilebilirsiniz. Son günlerde gördüğünüz canlı ve yoğun rüyalar yolunuza devam etmek için çözmeniz gereken bazı kişisel meseleleri gündeme getirebilir. Başkalarının duygu ve düşüncelerini her zamankinden daha hızlı sezdiğinizi fark edebilirsiniz. Tarot kartı okumayı ya da fal bakmayı öğrenmek gibi bir planınız varsa bugün başlamanın tam zamanı.

15 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketini Boğa burcunda sürdürüyor. Günün başında oluşan Ay-Uranüs kavuşumu sayesinde güne sürprizlerle başlayabilirsiniz. Sizler için olumlu bir gün olacaktır. Ay ve Venüs arasındaki karşıtlık nedeniyle ilişkinizde karşı taraf sert tepkiler verebilir. Ay'ın Satürn ile yaptığı pozitif açıyla akademik konularınızda, yurt dışı bağlantılarınızda işleriniz yolunda gidebilir. Başvurularınız varsa öğleden sonra yapmanız iyi olacaktır.

15 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şansını iyi değerlendirmelisin! Ay, toprak burcunda hareket ediyor. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle geçmiş konular yeniden gündeme gelebilir. Gün sana beklentilerini gerçekleştirme fırsatı sunarken sende bunları verimli bir şekilde şekillendirdiğin günlerden geçiyorsun. Bu şansını çok iyi değerlendirmelisin.

15 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda bugün esnek ve kural dışı hareket etmeniz bazı şeylere ulaşmanızı kolaylaştırabilir. Gelişen olayları yadırgamak yerine benimsemek daha doğru olacaktır. Duygularınızı ifade etme konusunda açık iletişimden yana olmanız zihninizdeki yükü azaltacaktır.

15 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında aşk hayatınızda sıkışmalar yaşanabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz, yapıcı aktivitelerle uğraşmaktan zevk alabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için azimli olacağınız zamanlar var. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konularda esneklik gösteremeyebilirsiniz. Öğleden sonra üstünüzde duygusal baskı hissedebilirsiniz.

15 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi çocuksu bir coşku ve neşe içerisinde hissedebilirsiniz. Özellikle herkesle uyum içerisinde olacağınız bugünlerde çevrenizi de genişletebilirsiniz.

15 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayallerinizin olması, onların gerçek hayatınızı etkileyemeyecekleri anlamına gelmez. Bazen, bilinçaltınız takip etmesi için bir harita çizmenize ihtiyaç duyar.

15 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonundan beri planladığınız kararları somutlaştırma zamanı. Tüm gün Ay burcunuzda seyahat edecek. Kariyer yaşantınız için rasyonel kararlar alabilir, yöneticinizle parlak fikirlerinizi paylaşmak için plan yapabilirsiniz. Ön plana çıkacağınız, yeniliklere kucak açacağınız bir gün. Mesai arkadaşlarınızın haklarını yönetime karşı savunabilirsiniz. Her türlü organizasyonda başarılı hedeflerinizi tutturabilirsiniz.

15 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

15 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu ilişkinize veya çocuklarınızla ilgili konulara karşı çok hassassınız. Detayları gözünüzde gereğinden fazla büyütüyorsunuz. Günlük işlerinizde gözünüzden kaçmış veya erteleyip daha sonra unuttuğunuz bir konu gündeminize gelebilir. Boğa burçlarının gelecekleri konusunda endişeleri veya planlayamadıkları konular söz konusu olabilir.

15 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; Ay, hâlâ burcunda hareket ederken ilişkilere özel bir vurgu yapabilir. Yakın ilişkide olduğun kişilerle aranda kıskançlıklar olabilir, sana açık davranmadıklarını düşünebilirsin. Duygularını paylaşırken açık ve net olmana rağmen karşındakiler sözlerini manipüle edebilir.

15 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 05' 16" R
Ay
Boğa
17° 59' 29" R
Merkür
Başak
21° 14' 05" R
Venüs
Terazi
28° 09' 31" R
Mars
Yengeç
09° 45' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 17"
Satürn
Balık
15° 00' 59"
Uranüs
Boğa
27° 05' 30"
Neptün
Balık
28° 29' 56"
Plüton
Oğlak
29° 44' 24"
Chiron
Koç
22° 14' 08"
Lilith
Terazi
09° 19' 36"
True Node
Koç
06° 38' 09"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>