Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Pürüzlü Bir Gün Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk hayatınızda bugün, yoğun duygular ve tutkulu anlar yaşayabilirsiniz. Partnerinizle daha derin bir bağ kurabilir ve romantik anların tadını çıkarabilirsiniz. Bekar Boğalar, yeni bir ilişkiye başlamak için cesaretlerini toplayabilirler. Bugün duygularınızı açıkça ifade etmekten çekinmeyin.

İş hayatınızda bugün, yaratıcı fikirlerinizle öne çıkabilirsiniz. Problem çözme yeteneğiniz ve pratik zekanız sayesinde, zorlu görevlerin üstesinden gelebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla işbirliği yaparak, verimli bir çalışma ortamı yaratabilirsiniz. Öte yandan, iletişimde dikkatli olmanız gereken bir gün. Gün içerisinde net ve anlaşılır bir şekilde konuşmaya özen gösterin.

Maddi konularda bugün, dikkatli ve temkinli davranmanızda fayda var. Borçlanmaktan kaçının ve yatırım kararlarınızı iyi düşünerek verin. Gereksiz harcamalardan kaçınarak, bütçenizi dengede tutabilirsiniz. Ayrıca finansal konularda danışmanlık almak, size yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınız aydınlanıyor ve içsel farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bastırılmış duygular gün yüzüne çıkarken, ruhsal çalışmalar ve meditasyon iyi gelebilir. Hukuksal konularda geri dönüşler ve geçmişe dönük hak talepleri gündeme gelebilir.

17 Ekim 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi duygusal olarak daha hassas ve kırılgan hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha anlayışlı ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. İş yerinde dikkatinizi dağıtabilecek bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz ancak sakin kalarak sorunları çözmeye odaklanmalısınız. Bugün kendinize zaman ayırarak huzurlu ve dingin bir ortamda dinlenmek size iyi gelebilir.

17 Ekim 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Boşanma sürecinde olan bir Boğa burcuysan, hukuki süreçte bazı pürüzler yaşanabilir. Ayrılacağın eşinle bazı konularda uzlaşma sorunu yaşayabilirsin. Bu arada telefon rehberine dikkat etmelisin. Teknoloji son günlerde herkesin başının belası! İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, iletişim bazlı problemler ortaya çıkabilir.

17 Ekim 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim veya yurt dışı bağlantılı işlerinizde disiplinli hareket etmek başarıyı getirebilir. Görüşmediğiniz kişilerle görüşmek, yeni fikirler edinmek bunu daha kolay elde etmenizi sağlayabilir. Sizi her zaman ayağa kaldıracak yeni bir konu olmasına gerek duymayın; gerçek ve yeterli tek bir konu olması da işleri yoluna koyar.

17 Ekim 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yoğun bir gündeminiz olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz görüşmeler içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sizi yukarıya taşıyacak sorumluluklar alabilirsiniz. Maddi konularda destek alabilirsiniz. Sanatsal uğraşlar içinde olabilirsiniz.

17 Ekim 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal ilişkileriniz genişlerken gerek siz, gerekse etrafınızdaki insanlar bu ilişkileri çıkara dökmek isteyebilir.

17 Ekim 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Odak noktanızın değişiklik gösterme ihtimali var. Özellikle ailevi konularda tam olarak ne istediğinize ve ne düşündüğünüze karar vermekte zorlanabilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

17 Ekim 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, Ay bugün güneş on ikinci evinizde ilerliyor ve geri çekilme veya kendi başınıza kalma eğilimi gösterebilirsiniz. Bu şekilde duygusal enerjinizi yenileyebilir ve geri kazanabilirsiniz. Günlük rutinlerinize ve çalışma ortamınıza denge ve uyum getirmek de bugün sizin için önemli ve biraz odaklanmayla oldukça ulaşılabilir durumda. Aslında, çabalarınız sayesinde kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. İşbirliği ve destek ön planda olacak. Merkür, yakın zamanda ortaklık alanınızdaki geçişine başladı ve 2 Kasım'a kadar burada kalacak. Bu dönem, başkalarıyla bir araya gelmek, fikir alışverişinde bulunmak ve birlikte öğrenmek için harika bir zaman. Bu döngü sırasında başkalarıyla iletişim kurmak sizi canlandırıyor. Tavsiyelerini her zaman kabul etmeseniz bile, onların geri bildirimlerinden fayda sağlayabilirsiniz. Artık artılarını ve eksilerini tartmaya, müzakere etmeye ve konuları tartışmaya daha yatkınsınız.

17 Ekim 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Lütfen kapana kısılmış gibi davranma. Doğru baktığında her zaman bir yol daha vardır. Özgüven eksikliği hissetme sakın, harekete geçmekten de korkma. Verdiğin kararları gözden geçir ve yeniden değerlendirir. Gerçekleri güzelce oturup tekrardan düşünmelisin. Yeni bir yönde hareket etme zamanı geliyor. Can sıkıcı detaylarda boğulma lütfen.

17 Ekim 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

17 Ekim 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sağlık, hastane, gizli düşmanlarla ilgili konularda her şey açığa çıkabilir. Gününüz güzel geçsin!

17 Ekim 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı davranışlarınızı kontrol altına alamayabilir ve kırıcı olabilirsiniz. Sorunlarınızla yüzleşerek ne istediğinize karar verin. İşinizle ilgili karşınıza çıkacak fırsatlara hazırlıklı olun ve değerlendirmekten çekinmeyin. Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyecanlandırabilir. Bazı sorunlarınızı çözmek rahatlamanızı ve iyimser olmanızı sağlayacak. Sevdiğiniz insanlara verdiğiniz maddi destek, bütçenizi biraz sarsıyor. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti geldi. Rejime başlayın.

17 Ekim 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 52' 53" R
Ay
Yengeç
11° 34' 19" R
Merkür
Akrep
14° 00' 25" R
Venüs
Yay
06° 02' 07" R
Mars
Yengeç
25° 15' 03" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 57" R
Satürn
Balık
13° 10' 41"
Uranüs
Boğa
26° 14' 53"
Neptün
Balık
27° 41' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 39"
Lilith
Terazi
12° 46' 60"
True Node
Koç
06° 24' 22"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:23

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>