Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hobilerine Yöneliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 50%

Aklınız ailenizde olabilir. Sevdiğiniz biri bazı zorluklarla kaşılaşıyor olabilir ve siz de onun hakkında endişeleniyor olabilirsiniz. Nasıl yardımcı olabileceğinizi düşünebilir ve gün boyunca ona pozitif enerji göndermek isteyebilirsiniz. Arayıp onunla biraz sohbet edebilir veya neşelendirmek için ona komik mesajlar yollayabilirsiniz.

Bugün sanat konuları size çekici gelebilir. Bir film çekmek, bir konsere katılmak veya klasik bir edebiyat parçasını okumaktan hoşlanabilirsiniz. Harika sanatçıların yaratıcı enerjisini içinize çekmek isteyeceksiniz. Bu işlerin kendi hayal gücünüz için bir kıvılcım yaktığını görebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı tarafı ile bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ruhunuzun güzel şeyler tarafından beslenmesine izin verin.

Ne zamandır bir yazar olarak bir şeyler yapmak istiyordunuz, şu an tam da zamanı! Kesinlikle hayal gücünüz çok geniş. Ciddi bir şekilde yazı yazmaya çalışırken biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Yazar olmayı bu kadar ciddiye almayın. Yazın gitsin! Ve her şeyden önce, Yazdıklarınızı insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Kabuğunuzdan çıkmanız için bir yazar grubuna danışabilirsiniz.

Senden yaşça büyük ziyaretçiler evine gelebilir ve belirli konuları nasıl ele aldığınla ilgili yorumlar yapabilirler. Oldukça hassassın ve bu yüzden eleştirilere normale göre daha az hoşgörüyle yaklaşıyorsun. Konuklarına sert çıkışma elbette. Aranızda bir tatsızlık yaratmak hiçbir şeyi çözmeyecektir. Konuyu değiştir ve seni en iyi hissettirecek şeylerden sohbet aç.Daha kalın bir deriye bürünmen gerekebilir. Gücendirici olduğunu düşündüğün tavırları sebebiyle sakın hemen birini işe yaramaz olarak etiketleme. Herkese kendi fikirlerini ifade edebilmesi için izn ver. Açık fikirli ol, yargılayıcı değil. Diplomatik bir tutum sergile ve kritik düşüncelerini kendine sakla. Kendini daha iyi hissedebilmek için diğer insanlara haksızlık etme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Dikkatli olmazsanız, kendinizi daha sonra pişmanlık duyacağınız şeyler yaparken bulabilirsiniz. An itibariyla kilo vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Ve o çikolatalı kek market rafından size sesleniyor olabilir! Bugün hiçbir şeyin sizi yoldan çıkarmasına izin vermemek için elinizden geleni yapın. Ancak teslim olursanız da, kendinize çok fazla yüklenmeyin! Bazı günler bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek kolay değildir.

18 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim eksikliği, iletişim sorunlarıve özel hayatınızda sorunlara yol açabilir. Kendinizi daha iyi ifade etmeye, açık iletişimde olmaya, akıl okumaktan kaçınmaya çalışın. Kazalara dikkat.

18 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde geçirdiğin vakit sana farklı uğraşlar kazandırabilir. Farklı hobi alanlarında vaktini değerlendirmek istiyorsun. Kendini yeteneklerine bırakabilirsin. Arkadaşlarınla bir araya gelme planların olabilir. Akşam saatlerinde davetsiz bir misafir ile planlarını değiştirmek zorunda kalabilirsin.

18 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalması için özellikle efor sarf ettiğiniz konular kendiliğinden ortaya çıkıyor olabilir. Artık saklamak yerine olayları objektif bir biçimde anlatmayı deneyin. İnsanlardan kaçmak yerine onlarla savaş vermeyi öğrenin.

18 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde hareketlilik ve bolca konuşma olabilir. Kendinizi zihinsel açıdan daha güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

18 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezme ve yeni şeyler keşfetmek konusunda yapacağınız açılım ya da planların başarı ile sonuçlanacağı bir gündesiniz.

18 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bolca iletişim, görüşmelerle dolu bir gün olabilir. Merakınız sayesinde pek çok bilgiye ulaşabilir ve okumaya zaman ayırabilirsiniz. Duygularınızı kolay ve rahat ifade edebileceğiniz bir gün olabilir.

18 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk ve romantik ilişkiler konusunda ciddi olmanın tam zamanı. Artık flörtlerle ilgilenmediğinizi göreceksiniz. Bunun yerine, doğal olarak daha ciddi ve olgun romantik partnerlere yöneleceksiniz. Ayrıca uzun vadeli geleceğinizi ve ilişkilerinizi düşünmeye başlayacak ve hatta uzun vadeli bir bağlılığa doğru ilk adımları atmaya başlayacaksınız.

18 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacaksınız.. Önünüzün açılması nedeniyle, hedeflerinizi istediğiniz aşamaya getireceksiniz. Sabırlı olmak, tarzınız.

18 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

18 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Beklemediğiniz bir kişiden romantik bir teklif alabilirsiniz. İş yerinizde daha yaratıcı olmaya özen gösterin ve çalışmalarınızın arkasında durun. Bugün ani duygu değişimlerinden kaçınmaya çalışmalısınız.

18 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye yakınlaşmakta tereddütleriniz var. Bugün görüşmek için fırsat çıkabilir, bu sefer hamle yapmak için düşünmeyin! İş yaşamınızdaki insanların işbirliğinden çok duygusal desteklerine ve onaylarına ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızla etkili konuşmalar yapabilir, geleceğe yönelik kişisel planlarını paylaşabilirsiniz. Yaptığınız harcamaları azaltmaya niyetiniz yok gibi. Birine verdiğiniz parasal destek, sizi sıkıntıya düşürebilir. Kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler.

18 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>