Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tesadüfler Büyütüyor Seni Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün önceliklerini iyi belirlemelisin. Aşk vekonularında aynı anda uğraşmak dikkatini dağıtabilir. Bugün aşk konularını oluruna bırakmak ve farklı konulara odaklanmak sana daha iyi bir enerji sağlayacak.

Bir çıkış arayışınız bugünlerde netice verebilir. Başınızı kaşıyacak vakit bulamayışınızdaki nedenlerin içinde az da olsa pay sahibi olduğunuzun farkındasınız. Bu, sizi objektif bir bakışla çözüme götürecek.

Bugün maddi konularda yeni fikirler ve yeni stratejiler oluşturabilirsin. Dikkatle düşünerek ve geleceği göz önüne alarak yeni kararlar verebilirsin bugün. Parasal konularda dikkat edeceğin bir gündesin.

Kendine dikkat etmen gereken bir gün. Bugün etrafındaki insanların sana olan etkisinden çok senin kendine olan etkin önem kazanabilir. Sağlığını korumak için kendine dikkat etmek de sana düşecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir işe başlamadan kendine engeller koymamalısın. Negatif konulara odaklanmak bazı adımları atmanı geciktirebilir bugün. Daha çok neler yapabileceğine odaklanman gerekecek.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün,veya kariyer alanında daha fazla odaklanma gerekebilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstermek ve disiplinli olmak önemli olacak. Dikkatinizi dağıtabilecek unsurlara karşı dikkatli olun.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşayacağın tesadüf bir karşılaşma,hayatın adına önemli bir dönüm noktasına olabilir, hazır ol. Sevmek seni her an her yerde bulabilir! Eğer bekâr bir Boğa burcuysan bugün karşılaşacağın kişi seni oldukça etkileyebilir. Belki de ilk defa hayatında hissetmediğin kadar konulara duygusal yaklaşıyorsun. Uzun zamandır haksızlığa uğradığın bir konuda sevindirici bir haber alacaksın. Bu bir dava süreci olabilir ve sözlü saldırıya geçen bir konunun buralara kadar gelmesine şaşıracaksın.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ertelemenin sizin için bir telafi dönemi oluşturabileceğini de deneyimlemiş olabilirsiniz. Arada geçen zamanı bunu kapatmak için kullandığınızda işlerinizi daha sağlam bir şekilde yürütmeniz mümkün olacaktır. Fiziksel değişiklikler konusundaki kararlarınız netleşebilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerle ilgili sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha duyarlı olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi değiştirebilir. Bazı konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Bitişler söz konusu.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyen ilişkileri bırakmak için uygun bir gün. Size faydası olmayan şeylere ısrarla tutunmak uzun vadede sizi planlarınızdan alıkoyabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünün işini yarına ertelememen önemli bir konu olabilir. Planlama yapmak için yeterli zamanın olacak bugün. Sonrasında sorumluluklarının üstesinden gelmeye daha rahat bir biçimde başlayabilirsin. Yeni hafta öncesi hazırlıklar yapabilirsin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an olduğunuz yerde biraz daha kalmak ve sahip olduklarınızın tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. Beklenen veya beklenmedik nimetlerle kuşatılıyorsunuz ve bir şey sizi iyi hissettirdiğinde bunun altında farklı bir sebep aramanıza gerek yok. İlişkilerinizde de biraz daha derine, daha geniş bir açıdan baktığınızda belki de aslında kimsenin hatalı olmadığını fark edeceksiniz ya da bu durum sandığınızdan biraz daha çok yönlü bir hal alacak. Bu yüzden gereksiz tartışmalara girmeyin ve pusulanızı yeniden bulmaya odaklanın. Çevrenizdeki insanlar sizi yeteri kadar takdir etmiyorsa, yanlış yerde duruyor olabilir misiniz?

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem yaşam felsefenizle ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Bilinçaltınızda takıntı halinde bulunan ideallerinizde yoğunluk yaşayacaksınız. Hayatınızda hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün seyahat, eğitim, kardeşlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sürprizlerle dolu bir gün sizi bekliyor. Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cinsel duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Duygusal karmaşaya karşı önleminizi almalısınız. Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz performansı sağlayabilirsiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 55' 19" R
Ay
İkizler
14° 30' 57" R
Merkür
Başak
24° 42' 58" R
Venüs
Akrep
00° 26' 36" R
Mars
Yengeç
10° 47' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 26"
Satürn
Balık
14° 52' 50"
Uranüs
Boğa
27° 03' 35"
Neptün
Balık
28° 26' 49"
Plüton
Oğlak
29° 43' 23"
Chiron
Koç
22° 09' 29"
Lilith
Terazi
09° 32' 04"
True Node
Koç
06° 39' 10"
Son Güncelleme : 23/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>