Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sosyalsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyle sizinde anlamda veremediğiniz gerginlik içerisine girebilirsiniz. İkinizin de yaklaşımları birbirinize hoş gelmemeye başlayacak. Biraz uzaklaşmaya, kafa dinlemeye zaman ayırmalısınız. Bunu sağlayabilirseniz, yaşanabilecek dengesizliklerin de önüne geçebilirsiniz.

Mesleki açıdan kendi güvenliğinize fazlasıyla önem verebilirsiniz. İleriye yönelecek ve sağlam adımlar atmanın yollarını arayacaksınız. İstekli olabileceğiniz bugün içerisinde hiçbir zorluğun sizi engellemesine müsaade etmeyeceksiniz. İşinizi getiri kısmıyla da yakından ilgilenebilirsiniz.

Finansal konularda sizi içten içe rahatsız edebilecek koşullarla karşılaşma ihtimaliniz var. Gelir ve gider arasındaki dengesizlik sizi fazlasıyla yıpratabilir. Güç kazanmak istiyorsanız, bakış açınızı değiştirmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldurmaya çalıştığınız ve gereksiz zorladığınız her şeyin günün sonunda sadece sizi acıtacağını unutmayın. Bugün hayatınızı, zamanınızı bir şeyler uğruna feda ederken yönünüzü başka yere çevirmeniz gerekebilir. Ertelediğiniz görüşmeler, katılmak istediğiniz etkinlikler ya da yapmak istediğiniz işler konusunda bir adım atmak motivasyonunuzu yükseltecektir.

3 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, işlerinizde daha sabırlı ve kararlı olmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde ise iletişim sorunları yaşayabilirsiniz, ancak anlayışlı ve toleranslı olmanız ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyecektir. Özellikle sağlık konularına daha fazla özen göstermenizde fayda var. Emeklerinizin karşılığını görmek adına sabırlı olun ve hedeflerinize adım adım ilerleyin. Umut dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle!

3 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ilişkilere odaklanabilir veya arkadaşlarınla zaman geçirmek isteyebilirsin. İletişim becerilerini kullanarak yeni bağlantılar kurmakta ve mevcut ilişkilerini güçlendirmekte kararlısın. Planlarını paylaşma ve destek almak için uygun bir zaman dilimindesin.

3 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorularınıza yanıt bulacağınız bir gün olabilir. İşlerinizi daha iyi yapmak ve bunu kullanarak farklı kapıları zorlamak adına planlar yapabilirsiniz. Sınırlı kalmamayı bir alışkanlığa dönüştürmenin avantajlarını çalışma ortamınızda deneyimleyebilirsiniz. 

3 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ümit ettiğiniz şeyler için başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişim içinde olacağınız bir gündesiniz. Öğle saatlerinde duygusal açıdan karmaşık ve yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. İletişim yeteneklerinizi doğru kullanmalısınız.

3 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunduğunuz bölgeyi terk etmek, tatil odaklı seyahat gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Partnerinizle birbirinizi tanıma sürecine büyük önem vermelisiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihninin arı gibi çalışacağı bir gündesin. Birçok konuda farklı fikirler üretebilecek ve sorunlara yeni çözümler bulabileceksin. Bu durumun seni yormaması için keyifli konulara da odaklanman gerekecek bugün.

3 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün uzun vadeli kariyer hedeflerinizden bazıları gözden geçirilebilir. Geçmişle ilgili gerçeklerle yüzleşmek ve kariyere, dünya görüşüne ve ilişki konularına daha yakından bakmak günün büyük bir bölümünü oluşturabilir. Bunu yaparken baskılar ve korkular artabilirken, çevrenizdeki insanlar kaostan uzaklaşmanıza ve olayları daha iyi gözlemlemenize yardımcı olarak size daha net bir bakış açısı sunar. Aşırı bağlandığınız, aşırı düşündüğünüz, endişelendiğiniz veya takıntılı olduğunuz alanları daha iyi görebilirsiniz. Bugün gözlem yapmak ve stratejiler oluşturmak için iyi bir yerdesiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal anlamda beklentileriniz bugün kısmen karşılanabilir sevgili boğalar. Beklemediğiniz bir yerden destek görebilirsiniz. Yakın çevrenizde aranızın bozuk olduğu kişiler varsa sorunları çözüme kavuşturmak için uygun bir gün. Özel hayatınızda pozitif gelişmeler yaşanabilir.

3 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz ayrıca fiziksel değişim için güzel bir gündesiniz. Gününüz şahane geçsin.

3 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yönetme duygunuzun baskın olacağı bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişileri şekillendirmek adına yapacağınız müdahaleler olumsuz sonuçlar doğurabilir. Çevrenizdeki insanlara, kendilerini ifade etme şansını tanımalı ve ortak bir güç oluşturmalısınız.

3 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 47' 18" R
Ay
Başak
27° 45' 56"
Merkür
Boğa
03° 16' 43"
Venüs
Boğa
23° 06' 02"
Mars
Koç
13° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 46"
Satürn
Balık
17° 58' 06"
Uranüs
Boğa
23° 23' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 12"
Lilith
Başak
25° 19' 43"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>