Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Huzurlusun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında biraz daha kontrollü olmaya çalışın. İletişime verecek olduğunuz önemin de belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanın yollarını aramalısınız. Enerjiniz yüksek ve bu da sorunların üstesinden gelebileceğiniz anlamına geliyor. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dikkatli ve temkinli olmanız gerekiyor. Amaçlarınıza uygun hareket etmenin daha önemli olabileceğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bireysel ihtiyaçlarınızın manevi boyutuna da değinmelisiniz. Kendinizi iyi hissetmenizi, hafif hissetmenizi sağlayacak durumlardan ve insanlardan uzak kalmaktan vazgeçmelisiniz. Karşılık bulmak istediğiniz ne ise ona uygun davranmalısınız.

30 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcundaki bireyler için keyifli ve huzurlu bir gün olabilir. İletişim becerileriniz ön plana çıkabilir ve çevrenizle uyum içinde olmanız kolaylaşabilir. İş hayatınızda ise dikkatinizi dağıtabilecek unsurlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Aşk hayatınızda ise duygusal anlamda destekleyici ve anlayışlı bir tutum içinde olabilirsiniz. Bugünü huzurla ve sevgiyle geçirebilme olasılığınız yüksek olacaktır. Umuyorum ki gününüz harika geçer!

30 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini oldukça huzurlu hissedeceksin. Çevrendekilerle, içten bir diyalog halinde olman, sevecen görünmeni sağlıyor. Bugün mesaiye kalmış bir Boğa burcuysan, zaman çabucak geçsin isteyebilirsin. Gün içerisinde tanışacağın kişilerle özelini hemen paylaşmamanda fayda var.

30 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal alanlarda aktif olabilirsiniz. Yeni projeler ve sorumluluklarda yer almak, bunların öncüsü olmak manevi olarak güçlenmenize yardımcı olabilir. Her şeyi tek başınıza üstlenmeyin. 

30 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konular üstünde durabilirsiniz. Endişelerinizi dengelemeye çalışmalısınız

30 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızda çekiciliğinizle anıldığınız bugünlerde isteklerinizi gerçekleştirebilir ve hızlı bir büyüme evresi yakalayabilirsiniz.

30 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir süredir iletişimde olmadığın kişilerle iletişime geçebilirsin. Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan arkadaşlarını yoklaman sana da, karşındaki insanlara da iyi gelecek. Arkadaşlıklarında düşünceli olacaksın bugün.

30 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün kişisel yaşamınızla ilgili oldukça motive ve kendinizden emin hissediyorsunuz. Geleceğe yönelik planlar yapmak, içsel refah ve umut duygusuna ilham verebilir. Gizli, alışılmadık veya şaşırtıcı bir kaynaktan destek alabilirsiniz. Biriyle yakın bir şekilde bağlantı kurmak daha kolaydır veya daha derin benliğinize giden yol artık oldukça zahmetsizce açılır ve daha derin bağlantılar kurmanın tam zamanı. Ayrıca, ilerlemek yerine son olayları işlemek, sindirmek ve gözlemlemek için iyi bir zaman.

30 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Çevre ilişkilerine eleştirici davranacağınız bir gün. Büyük ve kalıcı başarıları sevdiğiniz için, küçük olaylara tahammülünüz yok.

30 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

30 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sağlık sorunlarınızla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz sevgili boğalar, parasal konularda beklenmedik gündemler yaşayabilirsiniz. Gizli saklı konulardan uzak durun. Elinizden geldiğince açık ve net olun. Aksi takdirde sonradan canınız sıkılabilir.

30 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insanın son günlerdeki tutarsız davranışları sizi çileden çıkarıyor. Bu yüzden bugün kendi dünyanıza çekilecek, ilişkinizi tekrar gözden geçirmeye çalışacaksınız. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar gündemde. Ani gelişmeler karşısında heyecan yapmak yerine, kendinizi toparlamalı ve yeni amaçlara yönelmelisiniz. Gece hayatına aşırı düşkünlüğünüz harcamalarınızı çoğalttı. Önümüzdeki günlerde sıkıntıya düşmemek için şimdiden önleminizi alın. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır

30 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 60" R
Ay
Balık
06° 07' 35" R
Merkür
Başak
12° 24' 58" R
Venüs
Terazi
22° 19' 24" R
Mars
Yengeç
07° 03' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 42" R
Satürn
Balık
15° 22' 16"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 38"
Lilith
Terazi
08° 47' 49"
True Node
Koç
06° 38' 00"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>