Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hayat Devam Ediyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, çok daha sabırlı olmalısınız. Duygularınızı ifade ederken biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmaya başlıyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız daha iyi olabilir.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Daha net adımlar atmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik planlarınızın kabul görmesini beklemek sizi motive edebilir. Ancak bunun olmadığı durumlarda sorgulama ya da vazgeçme noktasına gelmemelisiniz. Herkesin aynı şeyi söylemesi, onu doğrulamaz; kendi doğrularınızı ihmal etmeyin.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcu olarak duygusal bağlantılarınızı güçlendirmek için harika bir gün olabilir. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışın. Ayrıca finansal konularda da şanslı olabilirsiniz. Maddi konularda dengeli ve tutumlu hareket etmek sizi ileriye taşıyabilir. Kendinize zaman ayırarak huzurlu ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece bugünü verimli bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak seni yoran konulara çözüm bulmaya başlıyorsun. Kendini rahat hissetmediğin ortamlardan uzaklaşmak isteyeceksin. Aile içinde yaşanan sorunlara fazla mesai harcıyorsun. Hatta bazı zamanlarda kendini bile unutuyorsun. Hayatının akıp gittiğini anlaman uzun sürmeyecek.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinizi daha sakin bir yerde yürütmek, yalnız kalıp düşünmek isteyebilirsiniz. Bir çarkın içine sıkışıp kalmış gibi düşündüren durumlardan uzaklaşmak, bunlara bir çözüm bulabilmek adına bazen oradan uzaklaşmanız gerekebilir. Farklı insanların görüşlerine denk gelebilir, bunları kendiniz için uyarlayabilirsiniz.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Çalışma hayatınızdan gelen kısmetler söz konusu. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. Sorumluluklarınızı başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Bilginizi de paylaşabilirsiniz.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi konularda destek gördüğünüzü görmek sizi mutlu edeceği gibi aynı zamanda kendi içinizde de radikal karar alma cesaretini bulabileceksiniz.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konularda dikkatli davranmak ve etrafındaki insanların yaptığı masrafları gözden geçirmek sana daha iyi gelebilir. Bazı konularda dikkatli davranmalı ve olayları dikkatle gözlemlemelisin bugün.

5 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün sizi bir durumun iki yönünü görmeye zorluyor. Empati yeteneğinizin yüksek olduğu bu günde, özellikle ilişkileri içeren zorlu sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Çözüme ulaşma motivasyonunuz arttıkçaveya finansal konularla ilgili düşüncelerinizi de genişletebilirsiniz. Özellikle para, eşyalar, maddi rahatlık ve öz değer konusunda umutlu olmanın harika bir zamanı. Gün, duygularınızı harekete geçirir ve hayatınıza daha fazla renk getirir.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal yapınızı zorladığınız zaman kendinizi huzursuz ve mutsuz hissediyorsunuz; bunun tek sorumlu ise, sizsiniz. Girişimci ruhunuzu ortaya çıkaracak işler yapmak istiyorsunuz ve bu konuda engel tanımadığınızın farkındasınız.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kendinize zaman ayırabilir, çevrenize karşı duyarlı olabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün, gizli planlarınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizdeki kişilerle yaratıcılığınızı birleştirerek, yeni konuların araştırmalarını yapmalısınız. Kendinizi sınamaktan vazgeçin. Oldukça başarılı bir gün içindesiniz.

5 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 23' 47" R
Ay
Balık
05° 48' 52" R
Merkür
Başak
12° 22' 42" R
Venüs
Terazi
22° 17' 53" R
Mars
Yengeç
07° 02' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 37" R
Satürn
Balık
15° 22' 22"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 41"
Lilith
Terazi
08° 47' 41"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>