İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ön Plandasın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2024, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınız ve düşünceleriniz doğrultusunda hareket ederken biraz daha sabırlı olmaya çalışın. İlişkiniz açısından kontrollü olmanız gerekmekte.

Mesleğinizle ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınız doğrultusunda hareket ederken zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi anlamda kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Aksi halde, gelir ve gider arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal mecralarda geçirdiğiniz zamanı azaltabilir, başka öncelikler oluşturabilir, çalışmalar yapabilirsiniz. Ekonomik ve sosyal sorumluluklarınızın sizi bu noktaya getirmesi bir kısıtlama ya da soyutlama değildir. Hayatınızı yaşanılır kılacak başka sebepleriniz olduğunu da göreceksiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, İkizler burcunun günlük burç yorumu şöyle; Bugün iletişiminiz oldukça güçlü olacak ve çevrenizle kolaylıkla etkileşim kurabileceksiniz. Fikirlerinizi açıkça ifade etmekten çekinmeyin ve sosyal ilişkilerinizde aktif olun. Duygusal bir denge sağlamak için kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Özellikle yeni fırsatları değerlendirme ve ilginç insanlarla tanışma konusunda şanslı olabilirsiniz. Keyifli bir gün sizi bekliyor!

11 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dün gece gördüğün rüyaların etkisinden kolay çıkamıyorsun. İnternetten gördüğün rüyaların anlamlarını araştırmak isteyebilirsin. Arkadaş ortamında sempatik tavırlarınla ön plana çıkıyorsun. Ön planda olmak özgüvenini arttırıyor. Akşam kendinle baş başa kalmak isteyebilirsin.

11 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yardım, sosyal faaliyet, işbirliği gibi konuların beden gücü kadar maddi güç de gerektirdiğini unutmamalısınız. Bugün kendinizi gereksiz bir şekilde zorladığınız konuların sizi günün sonunda zarara uğrattığını görebilirsiniz. Gördüklerinizi değiştirmek, baktıklarınızı ve açınızı değiştirmekle mümkündür; bugün bunun üzerine biraz düşünün. 

11 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli zamanlar içindesiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular önem kazanabilir. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Zihinsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ticari konularda kısmetler gündeme gelebilir. İşlerinize yön verebilirsiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zeka ve iletişim yeteneğinizle ön plana çıkarken aynı zamanda laf cambazlığınız ile de ön plana çıkabilirsiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı şeyleri abartmaman gerekecek. Verdiğin tepkiler, söylediğin sözler ve hareketlerin ölçülü olmalı. Sevincini de üzüntünü de sakin bir şekilde yaşamalı ve kendini çok fazla yormamalısın bugün.

11 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bu gün yeni fikirler için zengin bir zaman olabilir. Bir miktar baskı altında olduğunuzdan, bazı şeyleri iki kez kontrol etmeniz veya bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Oldukça geçici bir süreliğine, bir durumun yararlarından çok kusurlarına odaklanabilirsiniz. Büyük konuşmamaya dikkat edin. Neyse ki gün, sorunları aşmanıza yardımcı olur. Arkadaşlar yardımcı ve güven verici olabilir ya da sosyal çevreniz daha destekleyici görünebilir. Kendinizi iyi hissettirecek şekillerde kendinizi ifade etme şansına sahip olabilirsiniz ve iletişimleriniz şifa verici olabilir. İnsanlar da size her zamankinden daha fazla güvenebilir.

11 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konularıyla ilgili yeni başlangıçlar peşindesiniz. Maddi konularda kazançlarınızı arttırıcı ve size farklı konularda başarı sağlayacak çalışmalar içinde olacaksınız. Ertelediğiniz işleri bir an önce tamamlamalısınız.

11 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

11 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevre, eğitim, seyahatler ön plana çıkabilir. Kendinize zaman ayırabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

11 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Bugün, güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız

11 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 15' 19" R
Ay
Boğa
04° 50' 50" R
Merkür
Akrep
06° 52' 05" R
Venüs
Yay
00° 24' 47" R
Mars
Yengeç
23° 13' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 22" R
Satürn
Balık
13° 22' 43"
Uranüs
Boğa
26° 24' 37"
Neptün
Balık
27° 47' 57"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 19"
Lilith
Terazi
12° 16' 03"
True Node
Koç
06° 36' 01"
Son Güncelleme : 18/10/2024 06:40

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>