İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ferahlıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

İkizler burcu bugün, aşk ve ilişki hayatınızda bazı iletişim sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Ancak koşullar üzerinde etkin olmanız her şeyin daha iyiye gitmesini sağlayabilir. Öte yandan, henüz bir ilişkisi olmayanlar için yeni ve olumlu gelişmeler yaşanabilir.

İş ve kariyer alanında bugün kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Kendinize olan güveninizi kaybetmemeniz gerektiğini unutmamalısınız. Sorunların tamamen geride kalabileceği bir süreçten geçtiğinizi unutmayın.

Bugün, İkizler burcu olarak parasal durumunuzu ilgilendiren önemli bir haber alabilirsiniz. Uzun zamandır devam eden maddi olumsuzlukları geride bırakma fırsatınız var. Güzel ve olumlu gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçte bulunuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hukuki işlemlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Birya da mal paylaşımı gündeme geldiğinde duygularınız, beklentileriniz yerine mantığınızın ve gerçeklerin sesini duyarak adım atmalısınız. Ailenizden birinin ya da sizin sağlık sorunlarınız konusunda tedbir almanız, kontrolleri yaptırmanızda fayda var.

12 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekebilir. Karşı tarafın duygularına karşı hassas olmak, empati yapmak önemli olacaktır. Ayrıca, bugün iletişimde dengeli ve açık olmaya çalışmalısınız. Yeni fikirlerinizle öne çıkabilir, yaratıcı projelere odaklanabilirsiniz. Kararsızlık yaşadığınız konularda derin düşünmek ve iç sesinizi dinlemek size ilham verebilir. Aşk hayatınızda tutkulu ve heyecanlı gelişmeler yaşanabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

12 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır üzerinde hissettiğin toprağı atıyor, yüklerinden sıyrılıyorsun. Aile hayatında, uzlaşamadığın konuları evdekilerle beraber masaya yatırmaya karar vereceksin. Senden bir şeyler saklandığına şahit olabilirsin. Evinle ilgili yeni dekorasyon fikirlerine başvururken harcamaların beklenmedik şekilde artabilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizin sizi görmediğini düşünebilirsiniz. Peki siz görünmek için ne yaptınız? Hayatınızı olağan bir akışın içinde sürdürmeye, birilerinin müdahalesine bırakmaya devam etmemelisiniz. Bugün duygularınıza kulak verin; yarın, zihninizde yeni ve ilham verici düşüncelerin filizlendiğini fark edeceksiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Bazı konuları çözmek ve yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde kriz yaratabilecek durumlar meydana gelebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sırlarınızı ve ideallerinizi kötüye kullanmaya çalışabilirler. Özellikle sizi araştıran rakip ve üstleriniz olabilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışmak, hayatın içinde yer almak sizi motive etse de bunun devamlı olabilmesi için yaptıklarınızın sağlamasını görmeniz de önemlidir. Bugün sosyal ağlardaki görüşmelerin bir atışmaya dönüşmemesi için sakin ve makul kalmaya çalışmalısınız. Bazı fikirleri kendinize saklamanız daha doğru olacaktır.

12 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün hoşgörülü ve sorumlu taraflarınız arasında bir çatışma olabilir. Ne yazık ki ikisi de net bir şekilde kazanan olmuyor! Sevgiye olan ihtiyacınız her zamankinden daha güçlü, bu da kendinizi şımartma veya farklı bir şey yapma arzunuzun kökeninde olabilir. Nitekim, dış dünyanın talepleri de yüksek. Kendinizi bir arayışa atıp diğer konuları ihmal etmek yerine denge için çabalayın. Bugün, tutku ve yaratıcı enerjiyle ateş gibi hissedebilirsiniz, ardından hayal kırıklığı veya tıkanıklık yaşayabilirsiniz. Neyse ki gün çok daha basit bir enerjiyle ilerliyor. Kendinizi sağlıklı yollarla ifade etmeye meyillisiniz ve başkalarının girdilerinin ve ihtiyaçlarının bilincinde olarak işleri halletmek için öncülük etmeye isteklisiniz. Evde veya işte sorunları çözmek için iyi bir zaman.

12 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok fazla işin var ve başkalarından yardım kabul etmen gerekiyor bugün. Fazlaca sorumluluk yüklemiş hayat sana. Lütfen kendine objektif olarak bak. Hayat biraz dengesini kaybetmiş sanki bugün. Stresle ilgili de sağlık sorunların olabilir, buna dikkat etmelisin. Yine de sanki birdenbire bir değişim olabilir. Sakın korkma, çünkü gün bitmeden sağlığına kavuşacaksın. Stresten uzak durmak ve rahatlamak için affedici ve uzlaşmacı olabilirsin bugün.

12 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

12 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değişim ve yükselmek istiyorsunuz. Yeni beceriler veya teknikler biriktirmek için hazırsınız. Kendini yeniden değerlendirme ani kazanımlar getirecektir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni, sizin kıskançlıklarınız olabilir. Dışardan tarafsız biri gibi görmeyi denemelisiniz. İş ortamında küçük gerginlikler olabilir, ancak soğukkanlı davranışlarınızla bunları aşmanız mümkün. Çok büyük duygusal heyecanlar yaşamasanız da manevi olarak huzurlu olacaksınız. Gereksiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de bir çabanız yok

12 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>