İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dinlemek İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2024, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha karmaşık adımlar atabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmanız gereken bir gün. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi ön planda tutmak isteyeceksiniz. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakma şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebilirsiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ödeme planlarınızı düzenlemeniz gerekebilir. Yeni planlar yapmadan önce alacak verecek işlerini rayına oturtmanız, harcamalarınızı azaltmanız önemli olacaktır. Aslını bilmediğiniz, emin olmadığınız hiçbir söz ve uygulama için acele karar vermekten kaçının.

2 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcu için iletişim becerilerinizin ön plana çıkacağı bir gün olabilir. Karşınızdaki insanlarla etkili bir şekilde iletişim kurabilir, fikirlerinizi net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda çok daha rahat hissedeceğiniz bir gün olabilir. Aynı zamanda paylaşımcı ve sosyal yönleriniz de ön planda olacak, çevrenizle olan ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

2 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün uykuyu fazla kaçırıp işe geç kalabilirsin. Yöneticinin geç kaldığını fark etmemesi için hızlı davranman gerekebilir. Evli İkizler burcuysan, önümüzdeki günlerde eşinle kafa dinlemek için küçük bir tatile çıkmak isteyebilirsiniz. Bütçenize uygun olacak otelleri araştırmaya başlıyorsun.

2 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayalini kurduğunuz ev, iş, aşk, aile ortamı ya dakoşulları konusunda daha net adımlar atmak isteyebilirsiniz. Belki bir hayal panosu, belki istediğiniz konuyla ilgili bir eğitim bugün gündeminizde yer bulabilir. Kendinizi dolduracağınız iyi konular seçmenin her şeyin seyrini değiştirebileceğini unutmayın. 

2 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tahsilat ve ödeme planları üzerinde çalışabilirsiniz. Bankaya gitmenizi gerektirecek bazı ufak tefek işleriniz olabilir. Para konularında değişim rüzgarları esiyor. Esnekliğinizi ve soğukkanlılığınızı korumanız önemli olacak. Karşınıza beklenmedik fırsatlar çıkabilir. Finansal açıdan danışmanlık almak yararlı olabilir.

2 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda gösterdiğiniz azim sizi yorgun düşürebilir, bugünlerde dinlenmeye ya da kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak aktivitelere yönelebilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sıkı çalışma, azim ve hevesin seni bugün güzel bir noktaya taşıyacak. Bir süredir sürüncemede kalan ve sonunu göremediğin konularda güzel gelişmeler seni bulabilir. Emeklerinin karşılığını almak için bir adım atabilirsin.

2 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geçmişe bakmak, projelerde iyileştirmeler, düzenlemeler yapmak ve sorunları farklı bir bakış açısıyla yeniden düşünmek için özellikle olumlu. Nitekim bugünkü değişimle birlikte, yanlış anlaşılan, kaybolan veya gözden kaçırılan iletişimler etrafında dönen bazı kaoslarla bugün başa çıkılabilir. Şimdi geçmiş tanıdıklarınız veya arkadaşlarınız ortaya çıkabilir, eski bir arkadaşınızla yeniden bağlantı kurmaya karar verebilirsiniz. Gözden kaçan ayrıntılar gün yüzüne çıkabilir ve bu da size fikrinizi değiştirme veya önemli düzenlemeler yapma şansı verebilir. İşleri hafif tutun ve yanlış giden küçük şeylere odaklanmak yerine eğlenmeyi hedefleyin.

2 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve para konuları gündeme gelirken hareketli bir gün geçirebilirsiniz, mücadeleci yönünüz ortaya çıkabilir. Fiziksel, sportif aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

2 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir ayrıca sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizde unutulmaz anlar yaşayacaksınız. İçten ve canlı duygularınız partnerinizle olan yakınlığınızı gitgide arttırıyor. Mesleğinizde yaratıcılığınız had safhada. Kendinizden ve yaşamınızdan olan memnuniyetiniz çalışma arkadaşlarınızı da mutlu edecek. İşyerinizdeki bir yenilik hareketinde büyük bir sorumluluk alacaksınız. Özel hobileriniz için yaptığınız harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. İncecik ve zarif bir beden için; ince dilimler faydalı olacak.

2 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 18' 42" R
Ay
Boğa
05° 42' 31" R
Merkür
Akrep
06° 57' 24" R
Venüs
Yay
00° 28' 55" R
Mars
Yengeç
23° 14' 52" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 16" R
Satürn
Balık
13° 22' 34"
Uranüs
Boğa
26° 24' 30"
Neptün
Balık
27° 47' 52"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 10"
Lilith
Terazi
12° 16' 26"
True Node
Koç
06° 35' 55"
Son Güncelleme : 18/10/2024 08:02

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>