İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sezgiselsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

İlişkisi olan İkizler için bugün, partnerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ortak ilgi alanlarınıza yönelebilir, yeni deneyimler paylaşabilirsiniz. İletişiminizde açık ve dürüst olmaya özen gösterin.

Bekar İkizler için bugün, sosyal çevreniz aracılığıyla yeni insanlarla tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Farklı ortamlara katılarak, ilginizi çeken kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

İş hayatınızda bugün, çoklu görevlerle başa çıkma beceriniz ön plana çıkabilir. Hızlı düşünme yeteneğiniz sayesinde, projelerinizi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Yeni fikirlere açık olun ve yaratıcılığınızı kullanmaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi hayatınızı doğrudan etkileyen durumlara karşı duyarsız kalmamalısınız. Bugün gerilimli ortamlardan uzak durmak, işlerinizi daha iyi yönetmenize yardımcı olacaktır. Motivasyonunuzu kazanmak kadar onu korumak da önemlidir.

20 Ekim 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizin arttığını hissedeceksiniz. İş ortamında etkili iletişim kurarak projelerinizi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Sevdiklerinizle de daha yakın bir iletişim kurmak için uygun bir gün. İç huzurunuzu sağlamak için hobilerinize zaman ayırmanız faydalı olacaktır. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

20 Ekim 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sevgilin bugün senin desteğine ihtiyaç duyabilir. Ev dekorasyonuyla ilgili yapacağın değişiklikleri, zorunluluk olarak görebilirsin. Yakın arkadaşının, ani kararlarına çok şaşıracaksın. Rüyalarına ve sezgilerine dikkat etmek sana ilham verebilir. Alerjik reaksiyonlarla karşılaşabilirsin, dikkatli olmalısın.

20 Ekim 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yerindeki iletişimde gizemler ve stratejik hamleler ön plana çıkarken, yeni hedefler belirleme ihtiyacı doğabilir. Sağlık konularında daha derin araştırmalar yaparak bedeninizi tanıma fırsatını değerlendirebilir, çalışma rutinlerinizi yeniden yapılandırarak verimliliğinizi artırabilirsiniz. Ayrıca, kendinize özel alanlar yaratarak duygusal ve zihinsel sağlığınızı korumak da bu dönemde önemli olacaktır.

20 Ekim 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük yarısında hareket ve ziyaretler dikkat çekiyor olabilir. Ilginç haberler alabilirsiniz. Öğleden sonra ise ailevi konularla daha yakından ilgilenmek durumunda olabilirsiniz.

20 Ekim 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda yaşadığınız olumluluklar sizi keyiflendirecek. Özellikle eski partneri ile alakalı merakta olan İkizler haber alabilirler.

20 Ekim 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İç dünyanızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Huzursuzluk yaratabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Zaman zaman eliniz kolunuz bağlanmış gibi hissedeceksiniz ancak doğru yaklaşımlar sayesinde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

20 Ekim 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugünkü geçişler, yaratıcı ve pratik yollarla yaşamını düzenlemek ve yerleşmek için uygun. Problemli bir durumu ya da uzun vadeli bir sorunu geride bırakmak gündemde olabilir. Ev hayatını, iç dünyanı ve kendinle olan ilişkini iyileştirmek için fırsatlar doğabilir. Yaşam koşulları ve aile ilişkileri, daha fazla bağlılık, adanmışlık ve istikrarla birlikte, yine de açıklık ve ilerleme ruhunu koruyarak iyileşiyor. Venüs, kısa süre önce ortaklık alanında ilerlemeye başladı ve 11 Kasım'a kadar burada kalacak. Bu dönemde, başkalarıyla olan ilişkilerinden ve sosyal hayatından daha fazla keyif alıyorsun. Birbirine bağlı ilişkileri iyileştirmek için fırsatlar doğabilir ve önümüzdeki haftalarda müzakereler, danışmanlık ve anlaşmalar açısından harika bir konumdasın. Genel olarak, bir partnerin ya da başkalarının daha olumlu yönlerini görme eğilimindesin. Ayrıca, bu dönem hayatındaki dengesizlikleri düzeltmeye çalıştığın ve daha güzel eşyalar edinmeye eğilimli olduğun bir zaman olabilir.

20 Ekim 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgüven eksikliği yaşamamalısın bugün. Lütfen harekete geçmekten korkma. Uzun vadeli planlar yapabilirsin mesela. Hayatında kaçırılan fırsatlar için lütfen hoşnutsuzluk ve sıkıntı duyma, onun yerine gözlerini yeni fırsatlara açabilirsin. Bu durum gayet de güzel olur çünkü evren insana sonsuz fırsatlar sunar, sen yeter ki bunları görmeyi bil. Tekrar gözden geçirilmesi gereken planların var bugün, onlarla ilgilenebilirsin.

20 Ekim 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve zihinsel açıdan kendinizi zinde ve tamamen huzurlu hissediyorsunuz. Yaptığınız işten keyif alıyorsunuz ve bu deneyimleri en yakınınızdaki kişilerle paylaşmak istiyorsunuz. Bu, etrafınızdakiler için oldukça cazip ve cesaret verici; eski ve yeni ilişkileri eşit derecede güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca size, kendinizden pek emin olmadığınız zamanlarda ihtiyacınız olan desteği de sunacak.

20 Ekim 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz;hayatında iletişim sorunlarına dikkat edin. Gününüz güzel geçsin.

20 Ekim 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Varolan sorunları konuşup ortadan kaldırmak yerine, görmezlikten gelmeyi tercih etmeniz hiç doğru bir davranış şekli değil. Bu durum devam ettiği taktirde sevdiğiniz kişiden tepki görebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili hemen, hemen her gün ortaya attığınız yeni fikirler, kısa zamanda ilgi görmeyebilir. Ümidinizi kırmayın! Paranızı dikkatli harcayın. Şans oyunlarına fazla güvenmemelisiniz, hele son günlerde. Düzensiz beslenme karaciğerinizin yorulmasına neden oluyor.

20 Ekim 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 49' 27" R
Ay
Yengeç
10° 48' 14" R
Merkür
Akrep
13° 55' 11" R
Venüs
Yay
05° 57' 56" R
Mars
Yengeç
25° 13' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 06" R
Satürn
Balık
13° 10' 49"
Uranüs
Boğa
26° 15' 00"
Neptün
Balık
27° 41' 36"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 48"
Lilith
Terazi
12° 46' 37"
True Node
Koç
06° 24' 28"
Son Güncelleme : 22/10/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>