İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Her Şeyde Yenilik İstemen Yararına Mı? Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün, diğer insanlarla bazı heyecan verici karşılaşmalarla dolu olabilir. Gezegensel enerjiler, bugün dostluğu, eğlenceyi ve tutkuyu arttırıyor. Kendinizi, özel bir kimyasayla kıvılcımlandıran birine rastlarken bulabilirsiniz. Biraz flört etmek sana zarar vermez! Ya da sevilen bir kişi, geleceğiniz hakkında sizi heyecanlandıran ilham verici bir konuşmaya katılabilir. Ruhlarını kaldıran insanlarla kendiliğinden iletişime açık ol.

Son 2 ya da 3 hafta boyuncayerinizde özel bir şeyler olmamış gibi görünebilir. Ama bugün, tüm sıkı çalışmalarınızın ödüllerini alacaksınız. Toplantılardan olumlu etkiler yaratacaklarının farkına varmadan bazı yararlı isimler edinmiş olabilirsiniz. Görüyorsunuz ya, tanıştığınız hemen hemen herkesin yaşamınız üzerinde olumlu bir etkisi olabilir.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

İnsanlar dik kafalı ve inatçı olabilir. Uyum sağlama yetilerin adeta sınanabilir. Sempatik, şefkatli yapın çevrendeki insanlar tarafından talep edilebilir. İyi bir kulak ve güçlü bir omuz. Şu an insanlar bunu görmek istiyor. Her şeyi gösterişsiz ve yavaş tut. Ne kadar gerçekçi olursan günün enerjisiyle o kadar kolay başa çıkarsın.Sahnedeki en parlak ve en iyi yıldız olayım derken izleyici kitlenizin önemli bir bölümünü kendinizden uzaklaştırıyor olabilirsiniz. Nabza göre şerbet vermek için farklı insanlara karşı farklı maskeler takmadığınızdan emin olun, zira bu kimsenin gözünden kaçamayacaktır ve başkalarını kandırmaya çalışmak bir saygısızlık göstergesidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yol kenarındaki otostopçuyu arabana almak ilk bakışta fazlasıyla riskli görünebilir ama senin için zenginleştirici ve farklı bir deneyim de olabilir. Biinmeyen şeylere ve tanınmayan kişilere karşı duyulan korkuyu ifade eden ?tehlikeli yabancı? mitini unut. Bilinmeyen üzerinden bir risk al bugün ve korkularının seni güzel deneyimlerden alıkoymasına izin verme.

21 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Başak burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Sabah Ay ve Neptün arasındaki karşıtlık nedeniyle ailenizle ilgili duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Bu bir sağlık problemi olabilir. Öğlen Ay'ın Satürn, sonrasında Plüton ile kurduğu olumlu kontaklar sayesinde maddi olarak güçleneceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam, Ay ve Venüs sert etkisiyle ilişkinizde kalbiniz kırılabilir.

21 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün olağanüstü şeylerle karşılaşman mümkün. İş yerin ile ilgili sürpriz bir haberler karşılaşabilirsin. İşin uçunda kendini de görmen olası ancak düzen ve hız konusunda sıkıntı olmayacak, bu yüzden konuna odaklanman gerekir. Organizasyonlar ya dayemeği gibi yoğun bir akışın içinde olabilirsin. Ancak burada karşılaştığın manzaralar sinirini bozarsa kimselerle çatışma çünkü gökyüzü biraz daha sakin olursan kazanabileceğini ifade ediyor. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinle farklı etkinliklere dâhil olabilirsin. Sevdiklerinin haklarını savunmak onların yanında durmak için kardeşler arasında hâkimiyet kuruyorsun. Sevdiklerinle uyum sağlamak bugün çok kolay olacak.

21 Kasım 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki ilişkilerinizle ilgili bazı kafa karışıklığı yaşayabilir ve yaptığınız hataları düşünerek kendi kendinize muhakeme edebilirsiniz. Biraz zihinsel olarak dinlenme zamanı içindesiniz.

21 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetinizin olduğu konular gündeminizi meşgul edebilir. Hayallerinizin peşinden gidip, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz için mücadele verebilirsiniz. Zirvede kalabilmek için bazı şeylerden ödün vermeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde kendinizle ilgili değişim içinde olabilirsiniz.

21 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Niyetleriniz ve arzularınızın netleştiği bir döneme geçmektesiniz. Aşk veya kariyer konusunda bağımsız olabileceksiniz. Düşünceniz partnerinizin ilgisini çekecektir

21 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

21 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizde çocukların olması bugün sizi mutlu hissettirecek. Bu kendi çocuklarınız da olabilir tanıdıklarınızın da. Onlarla oyun oynamak ya da onlara kitap okumak bugün içinizdeki çocuğu beslemenizi sağlayacak.

21 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün mümkünse herkesten uzak durun. Hiç kimse sizin neşeli, canlı ve bitmek bilmeyen enerjinizin kıymetini anlamaz. Kırıcı olmaktansa bu enerjiyi kendinize harcayın. Yürüyüş, dans, spor, iletişim, pazarlama politikaları geliştirmek veya kitap yazmakla vaktinizi değerlendirin. Bu temalar ruhunuza iyi gelir. Özellikle partnerin ciddi tavırları sizi mutsuz etmeye yeter.

21 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünortamında yanlış anlaşmalar olabilir. Yeni anlaşmalar için bir gün daha bekleyin, yarından itibaren rahatlıyoruz.

21 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Korkularınızı boşuna beslemeyin. En kötüsü hiçbir zaman gerçekleşmeyecek. Ne kadar uzun süredir ortaya güzel bir şeyler çıkması için çabaladığınızı düşünün. Mutlaka hakkını alacaksınız. İş yerinizde pozitif bir gün olacaktır. Özellikle romantik anlamdaki ilişkilerinizde eski dengeyi geri getirmek için adım atmanız gerekiyor.

21 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün zihinsel yeteneklerini olumlu kullanarak çevrenle anlaşmaya daha kolay varabilirsin. Ailenle konuşmalarında zıt düşüncelerini dile getirmen veya bazı hareketlerin tepki almana neden olabilir. Kişisel düşüncelerini ve tavırlarını sergilerken kontrollü olmaya özen göstermelisin.

21 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 06' 04" R
Ay
Boğa
18° 11' 35" R
Merkür
Başak
21° 15' 38" R
Venüs
Terazi
28° 10' 32" R
Mars
Yengeç
09° 46' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 20"
Satürn
Balık
15° 00' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 29' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 23"
Chiron
Koç
22° 14' 06"
Lilith
Terazi
09° 19' 42"
True Node
Koç
06° 38' 10"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>