İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Objektifliğini Kaybetmemelisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiye kendini ifade etmek biraz zor olabilir bugün. Halletmen gereken meselelere odaklanmışken bir de her adımını sevdiğin kişiye anlatmak seni daha fazla yoracak. Bugün kendi işlerine odaklanmak daha iyi olabilir.

Görünürde hiçbir yenilik yok. Çaresiz monotonyaşamınızı sürdüreceksiniz. Ama maaşların doğru dürüst alınamadığı, işten çıkartmaların politikacıları bile düşündürdüğü koşullardahayatınızın monotonluğundan yakınmak biraz haksızlık gibi.

İş ile alakalı sıkıntılar nereye gidersen peşinden gelecek bugün. O yüzden bazı şeyleri görmezden gelmek veya ertelemeye çalışmak sana bir şey katmayacak. Maddi konularda adım atman gereken bir gün olabilir.

Stres ve sinire dikkat etmen gereken bir gün olacak. Öfke patlamalarını engellemek için stresi vücudundan atman gerekebilir. Açık hava yürüyüşleri, enerjini toplamana vesile olacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni arkadaşlıklara merhaba diyebilirsin bugün. Farklı kişilerle konuşmak ve aranızda güzel sohbetler olması enerjini yenileyecek. Arkadaşlıklar ve sosyal konularda kendini daha rahat hissedeceksin.

22 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün yapbozun parçaları yerine oturmayabilir ve bunun nedenini derinlemesine araştırma arzusu hissedebilirsiniz. Tam olarak anlayamadığınız konulara ilişkin olarak strese girmemeye çalışın. Hayatı ve olayları akışına bırakmayı denediğinizde işlerin daha iyi bir şekilde sonuçlandığını göreceksiniz. İşleri yoluna koymanın anahtarı dinlemekten geçiyor.

22 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dağınıklık konusunda sınanacağın bir gündesin. Neden mi? Çünkü içinde bulunduğun her ortamın dağınık olması seni çileden çıkarabilir. Objektifliğini kaybetmemeye çalışmalısın. Kariyerin ile ilgili edindiğin yanlış bilgiler seni küçük düşürebilir. Yalnız yaşayan bir İkizler burcuysan tesadüfen tanışacağın biri derinlerde duygularını harekete geçirebilir.

22 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinize mutlu olduğunuz anları düşünerek bunların sayısını nasıl arttıracağınızı da görebilirsiniz. Kendinize inanmaktan ve umutlu olmaktan asla vazgeçmeyin.

22 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi harekete geçiren ve enerjinizi arttıran pek çok etki var. Düşüncelerinizi yenileyecek girişimler yapabilirsiniz. Ancak eğitim temaları ve zihinsel konular daha fazla gündeminizi dolduracak. Aksayabilecek yolculukları düşünmeli, ikinci bir plan yapmalısınız. Yazışmalar ve düşüncelerin aktarımı sırasında aşırı dayatmacı olmaktan kaçının İkna kabiliyetinizi kullanabilecek gücünüz var.

22 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyat ve maneviyat konusunda elinizdekinin kıymetini bilmeniz gereken bir dönemdesiniz. En nihayetinde her şey tecrübeniz ve iyiliğiniz içindir.

22 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni fırsatlara odaklanmak bugün seni daha memnun edebilir. Gün içerisinde farklı olana odaklanmak için daha fazla zaman bulabilirsin. Keyfini yerine getirecek konulara öncelik verebileceksin.

22 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi kendiniz için önemli bir şey inşa etmek isteyebilirsiniz ve bugün bu yapıcı duyguyla hareket etmelisiniz. Yararlı ve üretken olmak derin bir ihtiyacı karşılar. Zamanınız ve enerjiniz konusunda kendinizi daha cömert hissedebilirsiniz. Özellikle başkaları için problem çözme yeteneğiniz artar. Bugün iletişim, öğrenme ve ulaşım tercih ediliyor ve başkalarıyla duygusal bağlar, samimi sözler veya jestlerle güçlenebilir. Ayrıca zihinsel olarak çok fazla enerjiniz var, hoş bir şekilde rekabetçi hissediyorsunuz ve bazı alanlarda daha fazla sorumluluk üstlenmeye hazırsınız. Projelerinizi ve kişisel ilgi alanlarınızı sürdürmek için enerji dolu ve motivesiniz. Çalışmalar şu anda iyi gidiyor. Bir anlaşmazlığı çözmeniz gerekiyorsa, bugün bunu hızlı ve acısız bir şekilde yapacaksınız.

22 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tanışacağınız kişilerin geleceğiniz üzerinde büyük bir etkisi olacaktır. Sürprizli, olumlu ilişkilerin ortaya çıkacağını bilmelisiniz. Böyle anlarda, içinizde çılgın bir enerji duyacaksınız. Duygularınızın esiri olmayın.

22 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

22 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevre, seyahat, eğitim, kardeşlerle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Aksilikler yaşayabilirsiniz. Maddi konular bir ay süresince ön plana çıkıyor olacak. Bu Gününüz güzel geçsin.

22 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz. Bugün araştırmaya yönelik çalışarak, ince işler peşinde koşacaksınız. Duygusal ilişkinizde, endişelere kapılmadan, onunla birlikte en doğru yolu bulmalısınız.

22 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 31' 15" R
Ay
İkizler
08° 50' 44" R
Merkür
Başak
23° 57' 23" R
Venüs
Terazi
29° 56' 39" R
Mars
Yengeç
10° 34' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 08"
Satürn
Balık
14° 54' 36"
Uranüs
Boğa
27° 04' 01"
Neptün
Balık
28° 27' 30"
Plüton
Oğlak
29° 43' 36"
Chiron
Koç
22° 10' 30"
Lilith
Terazi
09° 29' 21"
True Node
Koç
06° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>