İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hayatınızı Değiştiriyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Üstesinden gelmekte zorlanmayacağınız zorluklarla karşılaşacaksınız. Daha sabırlı olmanız gerekiyor.

Finansal olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki sorunları en kısa zamanda halletmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pratikliğiniz ve hızınız yeni bir ilişki veyaolduğunda hemen devreye girebilir. Ancak bunların sorumluluğunu almayı, konuya dair gereklilik ve yeterlilik koşullarını karşılamayı da ihmal etmemelisiniz. Bugün kendinizle baş başa kalın, hayatınızı nasıl yaşadığınızı günlerinizi nasıl doldurduğunuzu sorgulayın.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz tavan yapacak ve etrafınızdaki insanları etkileme yeteneğiniz oldukça kuvvetli olacak. İş ortamında veya sosyal çevrenizde sizin fikirlerinize ve önerilere ihtiyaç duyan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatları değerlendirip kendinizi ifade etmek için içten ve samimi bir şekilde iletişim kurun. Ayrıca, bugün karmaşık konulara daha odaklı bir şekilde yaklaşabilir ve hızlı düşünme yeteneğiniz sayesinde çözümler üretebilirsiniz. Ancak, enerjinizin fazla dağılmaması ve fazla hızlı hareket etmemeniz önemlidir. Dengede kalmaya çalışın ve fırsatları iyi değerlendirmek için sabırlı olun. İyi bir iletişim ve mantıklı düşünme ile başarıya ulaşabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

25 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli İkizler burcuysanız, eşinizle hayatınızı kökten uca değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Taşınma, yeni bir hayat kurma, ilişki dinamiğinizi bozan etmenlerden uzaklaşma yoluna girebilirsiniz. Hayatınızı hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Yeni hobiler keşfetmek istiyorsunuz. Düzenli spor yapmaya özen gösteriyorsunuz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pratikliğiniz ve hızınız yeni bir ilişki veyaolduğunda hemen devreye girebilir. Ancak bunların sorumluluğunu almayı, konuya dair gereklilik ve yeterlilik koşullarını karşılamayı da ihmal etmemelisiniz. Bugün kendinizle baş başa kalın, hayatınızı nasıl yaşadığınızı günlerinizi nasıl doldurduğunuzu sorgulayın.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı soru işaretleri ya da çekimser erlik hissedebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Ancak yine de şansınızı kullanmaya bakmalısınız

25 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikleçevrenizde yakın arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Kuracağınız kalıcı arkadaşlık, dostluk ya da aşk ilişkilerinin zeminini oluşturmak için uygun bir gün.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedef görünmüş olabilir. Durmadan bu hedefe koşman gerekecek. Bir şeyleri sonuna kadar getirip yarım bırakmamalısın. Bir işi sonuna kadar götürmek sana kendin hakkında daha önceden görmediğin özellikleri daha net gösterebilir.

25 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, eğer bugün değişim ihtiyacınızla temas halinde değilseniz, içsel huzursuzluk veya alınganlıkla boğuşabilirsiniz. Bugün her zaman rahat olmasa da sizin yararınıza tutkuları harekete geçirmeye hizmet ediyor. Bir ilişki veya partner, kendi eylem arzunuzu yansıtıyor olabilir. İlişki hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda birçok hareketlilik yaşanabilir. Yüklerinizi paylaşmak faydalı olabilir. Gün sizi kişilerarası çatışmaları çözmeye ikna eder. Cesaretinizi ya da eyleme geçme ihtiyacınızı bir başkası aracılığıyla keşfediyorsunuz. İlişkilerde rekabetçi bir hava olabilir, ancak rekabet etmek yerine işbirliği yapmayı hedefliyorsanız, bu, işleri halletmek için harika bir zaman olabilir.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjinizin yüksek olması motivasyonunuzu artırıyor. Babanız veya aile büyüklerinizin tavsiyelerine karşı çıkarken, kendi düşüncelerinizi uygulama konusunda ısrarcı olacaksınız. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinize güveniniz epey yüksek, bunu sınırsızca kullanırsanız size pek fayda getirmeyecek. Sinirinizi en yakınınızdaki insanlardan çıkardığınızdan, çok değerli bağlantılarınız size verdikleri desteği geri çekebilir. Balıklama dalmayın, bir adım geri çekilin, sükunetinizi korumaya çalışın ve sağlığınızla ilgilenin, çünkü şu günlerde ortalamanın biraz altında.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yalnız hissedebilirsiniz ancak beklenmedik sürprizlerle karşılaşmanız olasıdır. Size harika bir gün dilerim.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda cesaretli biri olduğunuz söylenemez. Sizden beklenen adımı bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. İş hayatında gözünüz kara, macerayı seviyorsunuz. Risk taşıyan bir konuda çok dikkatli olmanız gerekiyor! Yatırıma yönelik girişimlerde bulunabilir evinize ya da kendinize eşya alabilirsiniz. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı.

25 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 12' 19" R
Ay
Boğa
04° 43' 53" R
Merkür
Başak
19° 33' 26" R
Venüs
Terazi
27° 03' 29" R
Mars
Yengeç
09° 15' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 05"
Satürn
Balık
15° 04' 57"
Uranüs
Boğa
27° 06' 21"
Neptün
Balık
28° 31' 26"
Plüton
Oğlak
29° 44' 55"
Chiron
Koç
22° 16' 21"
Lilith
Terazi
09° 13' 36"
True Node
Koç
06° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>