İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Gerektiğinde Kendini Savunmalısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik küçük sorunlarla karşılaşmanız olası. Ancak bu durumların üstesinden gelme potansiyeline sahipsiniz. Canınızı sıkan her şeyden uzak durmaya çalışmalı ve içinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmalısınız.

İş ve kariyer alanında, her şeyin daha iyiye gitmesi için ne gerekiyorsa yapmalısınız. Üstlenmeniz gereken bazı zorluklar olsa da, hedeflerinize odaklanmış durumdasınız. Başarıya ulaşmak için çaba göstermekten vazgeçmemelisiniz.

Bugün maddi anlamda zorluklar yaşarsanız, destek arayışına girmekten çekinmemelisiniz. Gecikmelerin önüne geçmek için proaktif olmanız gerekebilir. Her açıdan kontrollü bir yaklaşım sergilemek önemlidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile içindeki iletişiminizi güçlendirmek için yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. Kişisel güvenliğinizi artırmak adına somut adımlar atabilirsiniz. Çözülememiş ailevi problemleri çözme ve yenilenme zamanındasınız.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette, İkizler burcuna sahip kişiler bugün olumlu ve heyecan verici yeni fırsatlarla karşılaşabilirler. İletişim yetenekleriniz bugün ön planda olacak ve başkalarıyla olan etkileşimleriniz oldukça olumlu geçebilir. Yaratıcı fikirleriniz ve planlarınızı paylaşmak için harika bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Ayrıca bugün, duygusal olarak dengede kalmak ve karar verirken mantıklı düşünmek önemli olacaktır.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının birbirlerine sinirle sarf ettiği cümlelere şaşırabilirsin. Senide ilgilendiren bu cümleler canını sıkabilir. Ancak önce onların arasını düzeltmeye çalışıyorsun. Bu kadar sağ duyulu olman kendi haklarının ihlal edilebilmesine yol açıyor. Yeri geldiğinde kendini savunmasını bilmelisin.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile içindeki iletişiminizi güçlendirmek için yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. Kişisel güvenliğinizi artırmak adına somut adımlar atabilirsiniz. Çözülememiş ailevi problemleri çözme ve yenilenme zamanındasınız. 

28 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket, ziyaret ve görüşmeler açısından zengin olabilir. Aynı zamanda yeni şeyler öğrenmeye de çok açıksınız.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer bağlamında hedeflerinizi gerçekleştirmek için olaylara daha geniş çerçeveden bakmanız ve farklı yollar da olduğunu keşfetmeniz gerekebilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların sizi hayal kırıklığına uğratması karşısında sadece belli insanların ve ailenizin fikirlerine önem verebilirsiniz. Bugün kendinize bir iyilik yapın ve ertelediğiniz, sakladığınız her şey için bir plan oluşturun. Yaşananları bir kenara koyun.

28 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, Ay bugün iletişim evinizde seyrediyor, merakınızı ve hafif, rahat konuşmalar yapma ihtiyacınızı harekete geçiriyor. Ancak Venüs-Jüpiter geçişi, enerjinizi nereye yönlendireceğiniz ve dikkatinizi nereye vereceğiniz konusunda sizi kararsız bırakabilir ve bu belirsizlikle çok az şey başarabilirsiniz. Bu nedenle, verimlilik açısından en iyi gün değil çünkü duygular, sizi biraz yorgun hissettirebilir. Şu an kendinizi bunalmış hissetmeniz ve bu durumun kaçınmaya veya ertelemeye yol açması olası olduğundan, her şeyi adım adım ele almak daha iyi olacaktır. Venüs şu andave sağlık evinizde ilerliyor ve 17 Ekim'e kadar bu konumda kalacak. Önümüzdeki haftalar, günlük yaşamınıza ve çalışma ortamınıza daha fazla uyum, keyif ve hatta estetik cazibe getirmeniz açısından güçlü bir dönem olacak. Çalışma ilişkilerinde dengeyi yeniden sağlamak ön planda olabilir ve belki de işiniz ya da günlük rutinleriniz aracılığıyla bazı sosyal fırsatlar ortaya çıkabilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı ve yurt içi seyahatlere çıkabilirsin ya da taşınmayı, kendi yoluna gitmeyi düşünebilirsin. Bunların hepsi için bir yol haritası belirlemelisin. Çok şanslısın çünkü yeni enerjiler daima sana mutluluk getiriyor. Sen sadece çıktığın gerçek veya içsel yolculuklarında sağduyulu ve sevgi dolu olmalısın. Eğer bunu sağlarsan evren seni mutlu edecektir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler, bugün seyahat, eğitim ve kardeşlerle ilgili konular gündemde. Ancak, sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Kendinize özen gösterin ve günü güzel geçirin!

28 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün farklı birisiyle tanışabilirsiniz. Bu tanışmada karşılaştığınız kişiyi etkilemek istiyorsanız, daha radikal davranmalı ve onu şaşırtacak sıra dışı sürpriz bir olay yaratmalısınız. Bugün yaratıcılığınız tetiklendiği için bunu çok rahatlıkla başarabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili belirlediğiniz hedefler arasından ulaşılmazları bir an önce çıkartmalısınız. Önümüzdeki günlerde ilgi çekici görüşmeler, daha hayata uygun yönelimleri getirebilir. Ayaklarınızı üşütmemeye özen gösterin.

28 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 08' 07" R
Ay
Yengeç
14° 56' 58" R
Merkür
Akrep
14° 23' 30" R
Venüs
Yay
06° 20' 34" R
Mars
Yengeç
25° 21' 30" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 16" R
Satürn
Balık
13° 10' 05"
Uranüs
Boğa
26° 14' 20"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 57"
Lilith
Terazi
12° 48' 42"
True Node
Koç
06° 23' 59"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>