İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kimseye Taviz Vermiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Gereksiz kıskançlıklar ortaya koyabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızı açabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Anlaşılabilir adımlar atmanızın sizin açınızdan çok daha iyi olabileceğini de unutmamalısınız.

Geçmişte kalması gereken bazı sorunların yeniden gündeme gelme ihtimali var. Dengeleri zorlamaktan kaçınmalı ve daha kontrollü hareket etmelisiniz. Amaçlarınıza uygun adımlar attığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her türlü harcamadan uzak durmalısınız. Olumsuzlukları ortadan kaldırmanın yollarını aramanız gerekmekte. Sabırlı olduğunuz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik konuları iyi yönetememek harcamalarınızı düzensizleştirebilir. Her ay sonunda bu döngünün tekrarlanmasından gerçekten sıkıldıysanız, bugün ana ve ek gelirlerinizi hesaplamak, eğer yoksa yeni kazanç kaynakları oluşturmak noktasında araştırma yapabilirsiniz. Ailenizden, eşinizden fikir desteği almanız işinizi kolaylaştırabilir.

28 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizle öne çıkacaksınız. Etrafınızdaki insanlarla olan iletişiminizde açık ve net olmaya özen göstermelisiniz. Mesajlarınızı net bir şekilde ifade ederek yanlış anlaşılmaların önüne geçebilirsiniz. Planlarınızı detaylandırarak başarılı olabilirsiniz. Aynı zamanda spontane kararlar almak da sizi heyecan verici fırsatlarla karşılaştırabilir. Bugün sosyal çevrenizle iletişiminizi güçlendirmek için harika bir gün olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

28 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ne zaman ihtiyacın olsa türlü bahanelerle yanında olmayan arkadaşlarına artık daha fazla taviz vermeyeceksin. Bu kişilere karşı daha net bir duruş sergiliyorsun. Sosyal yaşantından ödün verip kendini kariyerine adadığın günlerden geçiyorsun. Kariyerinde karşına çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisin.

28 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumluluklar söz konusu olduğunda biraz daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Ortaklı işler ve yatırımlar sizi daha fazla meşgul ediyor olabilir.

28 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı için bazı şeylerden fedakarlık etmeniz gerekebilir ancak yine de en çok istediklerinizin hayatınızda kalması gün sonunda size huzur ve cesaret verecek.

28 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alışveriş konularında daha şanslı olacaksın. Çok pahalı bazı şeyleri ucuza bulabilirsin. Veya eskicilerden güzel parçalar toplayabilirsin. Detaylara daha fazla özen gösterebileceksin bugün.

28 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün farklı hedeflerinizi ve ilgi alanlarınızı vurguluyor. Bu günlerde arkadaşlarınızla uyum ve huzur arıyorsunuz ancak planlarınız söz konusu olduğunda artık farklı bir insansınız! Sizi hedeflerinize yaklaştıracaksa bazı sorunlar yaratmaktan korkmuyorsunuz. Hedeflerinizi sosyal yaşamınızla bütünleştirmek her zaman kolay değildir ancak başarılabilir. Ayrıca size ılımlı bir temponun faydalarını hatırlatan bir temastan da yararlanırsınız. Hayatınızı küçük ama tatmin edici yollarla güçlendirmek için iyi bir konumdasınız. Perde arkasında bir şeyler yaparak yeniden toparlanmanıza ve ruhunuzu yenilemenize yardımcı olabilirsiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş bilinçaltı evinizde ilerliyor. Bu dönemde çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirip, enerjinizi asgariye indirmenizde fayda var.. Yapacağınız seyahatler, kaçamak aşk ilişkilerinizle iniltili ilerleyecektir. Dikkatli olun.

28 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün partner, ortaklık, evlilik konularına odaklanabilirsiniz ancak otoritelerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilişkinizi yeniden gözden geçirmeli ve onunla daha çok vakit geçirmelisiniz. Ona sadık kalın, yapacağınız en ufak bir kaçamak aranızı bozabilir! Bugünyerinde sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına almaya çalışın. Yoksa bugün hiç olmadık yere arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı yakın çevrenizdeki dostlarınızla paylaşıp onlardan yardım almaya çalışın. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

28 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>