İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendinle Gurur Duyuyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 60%

Siz gerçek bir hayalperestsiniz ve hayattaki maddi şeyler hakkında pek düşünmemeyi tercih ediyorsunuz. Bu da zaten neden market alışverişi yapmayı veya kıyafetlerinizi yıkamayı unuttuğunuzu açıklıyor. Bu işleri biri sizin için yapsa, dünyanın en mutlu insanı olursunuz. Ancak bugün, koşullar sizi günlük hayatın sıradan işleriyle başa çıkmaya zorlayacak. Sizi bu gerçeklikle yüzleştirmek istemezdik ama yapılması gereken işler var. Günün sonunda, istemeseniz de kendi kendinize yetebileceğinizi bilerek daha iyi hissedeceksiniz!

Agresif bir ruh halinde olabilirsiniz. Şu an yolunuzu bulmaya kararlısınız. Belki de profesyonel ortamınızı etkilemeye çalışıyorsunuzdur. Yeni bir müşteriye kazanmaya veya terfi almaya odaklanmış olabilirsiniz. Ya da birinin romantik anlamda dikkatini çekmekle ilgileniyor olabilirsiniz. Doğrudan harekete geçmekten korkmayın. Cesaretinizi toplayın ve o özel kişiyi bir randevuya davet edin.

Bugün muhteşem görünüyorsunuz ve insanlar da bunun farkında! Sokakta yürüdüğünüz zaman, size bir bakan bir kez daha bakarsa şaşırmayın. Bunu doğal karşılayın ve bu durumdan kurtulmaya çalışmayın! Hayatınızdaki önemli bir kişiyle yakın temasta bulunmak için bir plan yapmanın tam zamanı olabilir. Yeni kıyafetler alın ve güzellik salonuna gidip biraz bakım yaptırın.

Doğuştan gelen yaratıcılığının açığa çıkması için harika bir gün. Sanat bugün senin için her şeyden daha önemli olacak. Hatta sana şu aralar hiçbir şeyin sanat kadar keyif vermediğini düşünebilirsin. Çizim, heykel, el işleri ile bu yaratıcılığına somutlaştır. Sanat aktivitelerine girişmenin sana çok iyi geleceğini göreceksin!Bugün “hayır” ı cevap olarak kabul etmeyin. Zaten muhtemelen buna gerek kalmayacak. İnsanlar durumunuz karşısında çok daha anlayışlı olacak ve savunduğunuz şeye merhametle yaklaşacaklar. İçinizdeki derin güç kendini apaçık gösterecek ve içten içe dilediğiniz her şeyi gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bugün talih sizden yana ve herhangi bir proje üstlenirseniz bunun yararını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tüm gününüzü hayal kurarak geçirmeye karar verdiyseniz ne olmuş yani? Şu sıralar gerçeklerin soğuk yüzüyle yüzleşmektense, hayatınızı hayalleriniz sizi yerinize yaşıyor gibi görünüyor. Hayal dünyanız sizi şarj eden ve günlük hayatın gereklilikleri için yaşamanızı sağlayan bir kabuk gibi.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde duygusal, fiziksel, maddi-manevi paylaşımlar artabilir. Sevdiğiniz insanla ilişkinizde iyileşme ve mutluluk hali ön planda olabilir. Sizin için keyifli bir gün.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evdeki fazlalıklardan kurtulmak istiyorsun. Evde temizlik yaparken göreceğin eski eşyalar, seni geçmişe götürecek. Adeta çocukluğuna döneceksin. O günden bugüne geldiğin noktaları düşünecek ve kendinle gurur duyacaksın. Ailesinden ayrı yaşayan bir İkizler burcuysan, görüntülü arama ile özlem gidermeyi düşünebilirsin.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayatı daha aydınlık bir pencereden izliyorsunuz. Yeni bir ilişkiye “merhaba” diyebilirsiniz. Zaman sizden yana işlediği için oldukça şanslısınız ve hem duygusal hem de kendinizle ilgili girişimlerinizden güzel sonuçlar alabilirsiniz.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraşmanız ve zihinsel açıdan meşgul olmanız gereken durumlar olabilir. Düşüncelerinizde daha iyimser olmaya bakın.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda yaşadığınız olumluluklar sizi keyiflendirecek. Özellikle eski partneri ile alakalı merakta olan İkizler haber alabilirler.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Can sıkıntısı ve ilgisizlik sizi alışveriş merkezine koşmaya ve lükslere çok para harcamaya teşvik edebilir. Yiyecek ve içeceklerde aşırıya kaçabilirsiniz. Bu sizi geçici olarak daha iyi hissettirebilir, ama sonunda tek sahip olacağınız şey boş bir cüzdan ve baş ağrısı. 

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sözleriniz anlamlı ve güzel. Yaşadığınız olaylarda dengenizi korumaya çalışmanız, sizi yorabilir fakat elde edeceğiniz başarı buna değecektir. Size sunulacak olan konulara kayıtsız kalmak istemeyebilirsiniz. 

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinizi çok iyi tanıyorsunuz. İş yerinizdeki arkadaşlarınızı motive ediyorsunuz ve yaratıcılığınız ile patronunuzu kendinize hayran bırakıyorsunuz. Keyif verici ve rahatlatıcı bir gün geçireceksiniz.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi zorlayan koşullar nedeniyle kendinizi aşırı bir abartıyla sinirli tavırlar içinde sokabilirsiniz. Yüreğinizin derinliklerindeki duyguları kimsenin anlamadığını düşünerek karamsarlaşırsınız. Yalnızlık isteğiniz yoğun olabilir ve mahremiyetinize kimsenin girmesini istemezsiniz. Oysaki kendinizi ifade ve yaratıcılık enerjileriniz o denli yüksekki, bu ruh halinizin son birkaç günlük enerjiler nedeniyle olduğunu bilmelisiniz. Yarından itibaren günlük temponuzda iyimser ve enerjik olacağınız bir haftaya başlayacaksınız. Bugün olayların akışına bırakarak müdahale etmeden esnek davranmanızı öneriyorum

29 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 15' 43" R
Ay
Boğa
04° 57' 08" R
Merkür
Akrep
06° 52' 44" R
Venüs
Yay
00° 25' 17" R
Mars
Yengeç
23° 13' 31" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 21" R
Satürn
Balık
13° 22' 42"
Uranüs
Boğa
26° 24' 36"
Neptün
Balık
27° 47' 57"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 18"
Lilith
Terazi
12° 16' 06"
True Node
Koç
06° 36' 00"
Son Güncelleme : 18/10/2024 06:50

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>