İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Uzaklaşmak İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sorunları tamamen geride bırakmak için harekete geçmeniz gerekiyor. Önceliklerinizi belirleme konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri de net olarak belli etmeniz gerekmekte.

Mesleki olarak daha kontrollü olmanız gerekiyor. Aktif adımlar atmak için uygun zamandasınız. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha beklemeniz gerekebilir.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Önceliklerinizi belirlemeli ve harcamalarınızı da ona göre yapmalısınız. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uğraştıkça sonuç alamadığınız ya da beklediğiniz gibi tamamlanmayan durumlar karşısında öfkeli hissedebilirsiniz. Bir noktaya kadar haklı olsanız da, o noktadan sonrasında artık bir değişikliğe gitmeniz gerekecektir. Rahatsızlıklarınızın sizi durdurmasının nedeni, dinlenmeniz ve ihtiyacınız olanı daha iyi anlamanız olabilir.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, İkizler burcu için günlük burç yorumuna geçelim. Bugün, iletişim becerileriniz ve zekanız etkili şekilde kullanabileceğiniz bir gündür. Kendinizi ifade etme konusunda oldukça başarılısınız ve başkalarını etkilemek için doğru sözcükleri bulmakta zorlanmıyorsunuz. Ancak, dikkatinizi dağıtacak birçok farklı konuyla uğraşmanız da mümkün. Odaklanmayı sağlamak için kendinizi motive etmek önemlidir. Aynı zamanda, iletişimde daha dikkatli olmanız gerekebilir, çünkü bazı sözcükleriniz yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Bugün, kendinizi ifade etmek için sanatsal veya yaratıcı bir yol bulmak da sizi tatmin edebilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son aylarda biten bir ilişkin varsa, arkadaşlarının sorgulayan tavırları canını sıkabilir. Kimseye açıklama yapmak istemiyorsun. Kendi işini kurma planı olan bir İkizler burcuysan, hayal kırıklığı yaşamana neden olabilecek olaylarla karşı karşıya kalabilirsin. Vücudunun ek gıda takviyelerine ihtiyacı olduğunu fark edebilirsin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işler kurmak isteyebilir ya da bu konuda çalışmalarınızı sonuçlandırabilirsiniz. Herkesin sorumluluk alabileceği bir durumda her şeyi üstlenmek büyük bir hata olabilir. Fikirlerinizin suistimal edilmemesi için sınırları ve dengeleri korumak gerektiğini unutmayın.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşle ilgili konuları toparlamak ve zaman yaratmak için daha fazla çaba içinde olabilirsiniz. Hizmetle ilgili konular öne çıkıyor.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Azimli bir şekilde ilerleme kaydediyorsunuz. Aşk konusunda partnerini şaşırtmayı başardınız. Ondan alacağınız ufak haber veya bir hediye sizi mutlu edecek

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni insanlarla tanışmaktan daha fazla mutluluk duyabilirsin bugün. Çeşitli meslek vegruplarından insanlarla tanışmak sana yeni bakış açıları kazandırabilir hatta. Bu sayede farklı şeyler deneyimleyerek daha doğru kararlar alabilirsin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, artık projeleriniz ve uğraşlarınız veya rutininiz için daha fazla coşku hissedebilirsiniz. Gelişmelere odaklanabilir ve önde olduğunuzu, organize olduğunuzu ve eyleme hazır olduğunuzu hissetmenize yardımcı olacak çeşitli işler yapabilirsiniz. İleriye doğru hareket etme hissi sizi beslemeye yardımcı olur. Birveya araştırma görevi sizi heyecanlandırabilir, belki de onu biraz zorlayıcı ve merak uyandırıcı bulabilirsiniz. Parçaları birbirine yapıştırmanın ve bunu yapmanın memnuniyetini hissetmenin tam zamanı. Kendinizi oldukça isteyerek başkalarına yardım ederken veya destekleyici bir rol oynarken de bulabilirsiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yararlanacaksınız. Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor. Kazançlar konusunda güçlü destekler alacaksınız. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün çalışma hayatı, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi çok kararsız hissedeceğiniz bir gün. Karamsar düşünceleriniz yanlış adımlar atmanıza sebep olabilir. Olaylara fazla duygusal yaklaşmaktan kaçınıp kendinize özgürlük tanımalısınız. İş hayatında lider ruhunuz nedeniyle hep yöneten konumunda olmak istiyorsunuz. Bugün başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız sizden borç para isteyebilir. Elinizden geldiğince yardım etmeye çalışın. Bünyenizin güçsüzlüğü nedeniyle hastalanmanız mümkün.

6 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 17" R
Ay
Koç
25° 17' 52" R
Merkür
Başak
18° 23' 04" R
Venüs
Terazi
26° 17' 15" R
Mars
Yengeç
08° 53' 60" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 46"
Satürn
Balık
15° 07' 45"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 54"
Lilith
Terazi
09° 09' 25"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>