Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Empati Yapıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, yeni adımlar atmakta zorlanmayacak ve tüm koşulları lehinize çevirebileceksiniz. Olumsuzlukların geride kalması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız var. Zaman zaman kendinizi de frenlemeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Mesleki olarak daha kontrollü olmalısınız. İş ilişkilerinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Gelir ve gider arasındaki sorunları masaya yatıracak ve çözüm arayışlarına yöneleceksiniz. Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermeyi başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşbirliklerine açık olacağınız bir gündesiniz. Duygusal ve ticari konularda ortak kararlar alacağınız kişiler olması sizi rahatlatabilir. Partnerinizle vakit geçirmek için iyi bir gündesiniz; ilişkinizi ihmal etmeyin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Koç burcunu bekleyen bazı zorluklar olabilir. Kendinizi gergin hissedebilirsiniz ve sizi huzursuz eden konularla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak, bu zorlukları aşabilecek güçlü bir enerjiye sahipsiniz. Sabırlı olun, sorunların üstesinden gelebileceksiniz. Kendinize zaman ayırın ve içsel dengeyi sağlamak için meditasyon veya yoga gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Unutmayın, her zorluk size bir şeyler öğretir. Hayata pozitif ve umut dolu bakmaya devam edin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisinde problemler yaşayan Koç burcuysan, partnerinin ilişkiyi yeterince önem vermediğini düşünebilirsin. Bu süreçte doğru kararlar almaya çalışacaksın ama olayları tek taraflı düşünmemende fayda var. Ailesinden uzakta yaşayan Koç burcuysan, onları özlediğini düşünebilirsin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duyarlı ve dışa dönük yönünüz bazen işleri zorlaştırabilir. Odağınızın çabuk değişmesi, başladığınız işi bitirmekten ziyade o işi anlamanızı ve ondan istifade etmenizi de engelleyecektir. Bugün duygularınızı yönetme becerinizi açığa çıkardığınızda nahoş durumların, kalp kırıklıklarının önüne geçeceksiniz. 

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konulara, ilişkilerinize daha dikkatli yaklaşmanız faydalı olabilir. Tartışmalı konularda daha sakin davranmalısınız.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler de bugünlerde egosuna sahip olması gereken burçlardan birisiniz. Zamanınızı başkalarını eleştirerek değil kendinizi geliştirerek geçirmelisiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir şeylere mecbur hissetmekle gereklilikler arasında sınır çizmeniz gerekebilir. Hislerinizi paylaşmakla ilgili tereddütlerinizi bir kenara bırakmaya çalışmalısınız. Bu size üzerinizdeki baskıyı ve kafa karışıklığını aşma konusunda yol gösterebilir. Sevdiklerinizle, yakın gördüğünüz kişilerle bir araya gelmek enerjinizi yükseltebilir.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, günün büyük bölümünde işbirlikçi ve nazik bir ruh halindesiniz. Yeni bilgiler veya bakış açıları arıyorsanız bu, hayatı biraz farklı görmek için iyi bir gün. Yeni projeler ve ilgi alanları için güçlü bir heyecan duygusu yaşayabilirsiniz ve çevrenizdeki insanlar fikirlerinize daha açık. Nitekim bugün ilerleyen saatlerde, çevrenizdeki dengesizliklere karşı biraz daha hassas olabilirsiniz. Genellikle neşeli bir enerji sizinle olsa da akşam saatlerinde bir düşüş olabilir. Güvensizlik veya sorumluluk duygusu, kendinizi açıkça ve doğal bir şekilde ifade etmenizi engelleyebilir. Biraz endişe olabilir ancak bunun çok uzun süre cesaretinizi kırmasına izin vermeyin. Bunun yerine, çok geç olmadan önce hataları yakalamak için bunu bir fırsat olarak değerlendirin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygular yine coşkulu. İşinizle ilgili bazı konular yeniden gündeme gelebilir, bu defa eski hatalarınızı tekrarlamamaya çalışmalısınız. Ufkunuz açık. Duygu iniş çıkışları yaşamanız normal. Bugün cazipsiniz ve çekicisiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün partnerinizle, ortağınıza zaman ayırabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Derin duygular içindesiniz. Zekanızı ve iletişim konusunda becerinizi maddesel konularla bütünleştirmek isterken, aile içi olayları da göz ardı etmeyerek, onların da fikirlerini almak isteyeceksiniz. Bugün gücünüzü birleştireceğiniz ve yaratıcılığından yararlanabileceğiniz dostlara ihtiyacınız var. Enerjinizi yükseltmelisiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 50' 01" R
Ay
Yengeç
24° 05' 53" R
Merkür
Akrep
15° 26' 49" R
Venüs
Yay
07° 11' 20" R
Mars
Yengeç
25° 39' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 17" R
Satürn
Balık
13° 08' 27"
Uranüs
Boğa
26° 12' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 15"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 04"
Lilith
Terazi
12° 53' 21"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 21:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>