Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Önemli Fırsatlar Yakalıyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli olmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları çözüme kavuşturmak için uygun zamandasınız. Bundan en iyi şekilde yararlanmaya çalışın.

Mesleğinizle ilgili konularda daha sabırlı ve etkin olmaya çalışın. Başarıya ulaşma şansınız var ancak bunun için biraz daha beklemede kalmalısınız.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü sakin ve kendi isteklerinize göre geçirmek için değerlendirin. Sizi rahatlatan yerlerde bulunmak, güvendiğiniz insanlarla görüşlerinizi paylaşmak iyi hissettirebilir. Aklınıza düşen konuları uzun uzadıya kurmak yerine muhataplarıyla görüşebilir, etki edemeyeceğinizi gördüğünüzde de oradan uzaklaşabilirsiniz. Bazı gerçekler gün gibi önünüzdedir, karanlıktan vazgeçin.

12 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve girişimci ruhunuz öne çıkacak. İş hayatınızda yeni projelere odaklanabilir ve atılımlar yapabilirsiniz. Kendi yeteneklerinize güvenerek risk almanız size büyük fırsatlar getirebilir. Ancak aceleci tavırlarınızın yüksek beklentilere neden olabileceğini unutmayın. Aşk hayatınızda ise duygusal bir denge sağlama ihtiyacı hissedebilirsiniz. İlişkinizde partnerinizle anlayışlı ve sabırlı olmanız önemli olacak.

12 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Koç burcuysanız, yakın çevrenizden birinin sizden hoşlandığını fark edebilirsiniz. Yaşadığınız şaşkınlığı üzerinizden atmanız uzun sürecek. Yeni projeler ve fikirler üretmek size keyif veriyor. Uzun zamanadır üzerinde çalıştığınız projenizi hayata geçirmek için önemli bir fırsat yakalıyorsunuz. Kendinizi kanıtlamak istiyorsunuz.

12 Kasım 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her zamanın ayrı bir konusu ve getirisi olabilir. Kendinizi belli konulara şartlamadığınızda bu getirileri fark etmek ve hayatınıza dahil etmek de kolaylaşacaktır. Duygusal ilişkilerde, varsa çocuklarınızla olan iletişim şeklinizde isteklerinize uymayan durumların getirdiği öfkeyi kontrol edebilmelisiniz.

12 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde Ay iyice küçülmekte. Böyle zamanlarda duygusal açıdan kendinizi daha karmaşık ya da huzursuz hissedebilirsiniz.

12 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişki alanında adım atabilir eğlencenin doruklarına çıkabilirsiniz. İş alanında sorumluluklarınıza yaratıcı çözümler bularak onları da eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

12 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin sevdiğin insanların seni ne kadar sevip sevmediğine kafayı takabilirsin biraz. Ortaya koyduğun emek ve sevginin karşılığını alıp alamadığın dikkatini çekebilir. Bu tür konularda kendine de başkalarına da haksızlık yapmamak önemli olacak.

12 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün hızlı harekete geçme eğiliminiz olabilir. Mali durum veya bir ilişkiyle ilgili dürtüsellik artık güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir. Mali işlerinizi düzene sokma telaşı yaşanabilir. Gelirinizi etkileyebilecek konumda olan biri şu anda sizi hayal kırıklığına uğratabilir veya desteğe veya onaya bağımlı olma konusunda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Daha fazla finansal özgürlük arzuluyor olabilirsiniz. Hesaplanmış bir risk almak başka şeydir, kör bir şeye atlamak başka şey. Başarı ihtimali düşükse, belki gururunuzu biraz yenmek iyi olabilir. Riskli bir hareket yapmadan önce muhakeme yeteneğinizin ve sabrınızın gelişeceği günü bekleyin.

12 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görecek ve bazı konularda derin düşündüğünüz zaman daha pozitif olduğunuzu göreceksiniz. Kazançlarınızla ilgili hoşnutsuzluk duymanız, çevresel koşullarınızdan kaynaklanıyor.

12 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

12 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün finans, özel hayat, sağlık konuları gündeme gelebilir. Ani harcamlara ve ödemelere dikkat! Harika bir gün dilerim!

12 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki duygusal yoğunluk sizin bu aralar biraz kıskanç ve bencil olmanıza neden oluyor. Kontrolü elden bırakmamaya çalışın. Günlük rutin işlere olan ilgisizliğiniz, başınızı ağrıtacak gibi. Halletmeniz gereken bir çoksizi bekliyor. Zaman kaybetmeden ve panik yapmadan kolları sıvayıp işe koyulun. Parasal olarak rahatlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Hırsınız, bu rahatlamayla beraber artacak. Kazanmak size yetmeyecek ama unutmayın bu da sizi fazlasıyla yıpratabilir.

12 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 24' 32" R
Ay
Boğa
07° 48' 57" R
Merkür
Başak
19° 56' 39" R
Venüs
Terazi
27° 18' 43" R
Mars
Yengeç
09° 22' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 50"
Satürn
Balık
15° 04' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 31' 05"
Plüton
Oğlak
29° 44' 48"
Chiron
Koç
22° 15' 51"
Lilith
Terazi
09° 14' 59"
True Node
Koç
06° 37' 41"
Son Güncelleme : 21/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>