Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sezgilerine Güven Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2024, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Tercihlerinizin ve atacak olduğunuz adımların her açıdan belirleyici olabileceği bir gün.

Mesleki anlamda pek sorun yaşamayacaksınız. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların yavaş yavaş çözüme kavuşma ihtimali var. Karmaşıklık yaşanmayacak.

Maddi anlamda kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz ancak bunun size fazladan harcama yaptırmamasını sağlamanız gerekiyor. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeylerden arınmak, kurtulmak gerektiğini düşünebilirsiniz. Miadını doldurduğu için eskisi gibi etki bırakmayan alışkanlıklar, hareketler ve işler konusunda bir önelemeye gidebilirsiniz. Duygusal konularda veya çocuklarınızla ilgili kararlarda da aynı eleme isteği baskın gelebilir; sevdiklerinizin iyiliğine hizmet edecek ortamlar oluşturmak isteyebilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Koç burcunu bekleyen enerjiler, kendinizi ifade etme ve liderlik yeteneklerinizi ortaya koyma fırsatları sunabilir. İletişimde açık olmanız ve karşınızdakilere net bir şekilde düşüncelerinizi aktarmanız olumlu sonuçlar getirebilir. Ayrıca bugün, hedeflerinize odaklanmak ve somut adımlar atmaktan kaçınmayın. Enerjinizi kontrol altında tutarak öfke ve sabırsızlık gibi olumsuz duygularla başa çıkabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

14 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen ya da arkadaş çevrendeki bazı kişilerin senden bir şey sakladıklarını düşünebilirsin. Bu konuda acele hareket etmemeli, sezgilerine güvenmelisin. Aksi takdirde dahil olmak istemediğin konuların içinde bir anda kendini bulabilirsin. Duyguların ile mantığın arasında bir köprü kurman senin için önemli olacak.

14 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Denemekten çekinmemelisiniz. Bu işinizi, ilişkinizi iyileştirmek ya da bedeninizle ilgili bir karar vermekle sınırlı değildir. Bazen sevdiklerinizi, duygularınızı anlamayı, yaşamayı ve bunlara zaman ayırmayı denemeniz de gerekebilir; kendinizi bundan soyutlamayın. 

14 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili kararlar alırken acele etmeyin. İşlerinizi tamamlamak için fırsatınız olacak. İlişkinizi iyileştirmek isteyebilirsiniz. Ortaklı konulara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz. Gün içinde sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taşlar ile kavga ederek bir yere varamayacağınız için enerjinizi iyi bir strateji ile onları yolunuzdan kaldırmaya kullanmanızda fayda var.

14 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı mevzuları halletmek için kendinde iyi bir kuvvet bulabilirsin. Sorumluluklarını yerine getirmek ve sevdiklerine vakit ayırmak senin için o kadar da zor olmayacak. Sadece gün içerisinde stres ve gerginliklere karşı dikkatli olman gerekebilir.

14 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün erken saatlerde bağımsızlığınızı kucaklıyorsunuz ve biraz spontanlığı takdir ediyorsunuz. Şimdi görev ve sorumluluklarla ilgilenmek tatmin edicidir. Mali işlerinizi düzene sokmanın genel olarak olumlu bir etkisi olabilir. Özellikle para meseleleri veya kişisel eşyaların bakımı konusunda önemli kararlar alırken kendinizi daha donanımlı hissedeceksiniz. Aşk konuları da bugün esas olarak pratik düşüncelerden etkilenmektedir. Bu, çok ileri gitmek veya mutlu olmak için daha fazlasına ihtiyacınız olduğu hissine kapılmak yerine, basit zevkleri takdir etmenin zamanıdır.

14 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle bütünleşmek için hiçbir fırsatı kaçırmadığınız bir gerçek. Bu dönem, size rahatsızlık veren konulardan uzak kalmalısınız. Karşınıza çıkan her konu, daha sonra başınızı ağrıtacaktır. Hatalara açık bir süreç içindesiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

14 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili koç; aşk, eğlence, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Ancak harcamalara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

14 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınız sıra dışı gelişiyor. Satın alma konusunda çılgın bir alış veriş tablosu ile ortaya çıkabilirsiniz. Sonradan pişman olacağınız olayların ortasında kalmak istemiyorsanız, istikrarlı davranmalısınız. Finans konularıyla ilgili takip gerektiren işlerle gündeme geleceksiniz. Kendinizi sıkı bir şekilde denetlemelisiniz.

14 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 59' 50" R
Ay
Akrep
11° 07' 49" R
Merkür
Aslan
28° 28' 23" R
Venüs
Terazi
11° 45' 10" R
Mars
Yengeç
02° 00' 11" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 56"
Satürn
Balık
16° 01' 48"
Uranüs
Boğa
27° 14' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 00"
Plüton
Oğlak
29° 54' 10"
Chiron
Koç
22° 44' 41"
Lilith
Terazi
07° 50' 19"
True Node
Koç
06° 42' 05"
Son Güncelleme : 08/09/2024 06:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>