Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendine Güvenin Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişi ile aranızda ilginç konuşmalar geçebilir bugün. İkinizi de ilgilendiren konularda birbirinizi ifade etmeniz gerekebilir. Bu durum sizi daha da yakınlaştıracak ve aranızdaki iletişimin güzel bir şekle girmesini sağlayacak.

Zaman zaman monoton biryaşamınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk hiç size göre değil. İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

Maddi konularda bir adım atmadan önce iyice düşünmen gerekebilir. Neye öncelik vermen gerektiğini görmek ve hesaplarını ona göre yapmak için biraz zamana ihtiyacın olacak bugün. Bazı şeyleri aceleye getirmemelisin.

Bugün boğazına dikkat etmen gerekecek. Gerek yutkunmalarına gerekse ses tellerine gereken özeni gösterebilmelisin. Enfeksiyonların bu bölgede birikmemesi için dikkat etmen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki bazı insanlarla inatlaşabilirsin. Ancak güzel enerjini gereksiz yere yıpratmamalısın. Bazı konuları uzatmamalı ve gülüp geçmeyi bilmelisin. Günün sonunda sadece kendi enerjini kötüye kullanmış olacaksın çünkü.

16 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kontrol edemediğiniz durumlarla mücadele etmek için her zamankinden daha büyük efor sarf edeceksiniz. Bu durum sizin büyük bir çıkmaz ve kararsızlık içinde kalmanıza neden olabilir. Karamsarlığınızı bir kenara bırakarak durumları objektif bir şekilde değerlendirmeyi seçmelisiniz.

16 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir türlü yataktan çıkmak istemiyorsun. Uzun zamandır kafanı meşgul eden soruların cevabını bugün alacaksın. Borç verdiğin kişilerden borçlarını tahsil etme vakti geldi. Maddi olarak rahatlayacağın günler çok yakında. İsteklerini gerçekleştirmek için harekete geçme ve cesaret gösterme isteği hissedebilirsin. Kendine olan güvenin her geçen gün artacak.

16 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü daha sakin bir şekilde geçirmeniz gerekebilir. Kendi halinize kaldığınızda ve olaylara başka bir yerden baktığınızda gereksiz ya da önemsiz olan durumları da fark edebilirsiniz. Bazı insanların yanlışlarını tek başınıza düzeltmeye çalışmaktan vazgeçmelisiniz.

16 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarılı olmak sizin için önemli olabilir. Gün içinde bürokratik ilgili konular sizi zorlayabilir. İdealize ettiğiniz kişilerle ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

16 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın bir noktasında bir tatminsizlik duygusu oluşmuş olabilir. Ancak bu duygunun kalıcı olmasına izin vermemelisiniz. Kendinize inanın ve gerçekçi bir şekilde hedeflerinizin peşinden koşmanın yollarını yapın. Bunu bir formül gibi düşünebilirsiniz.

16 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konusunda karşına çıkacak bir aksaklık senin canını sıkabilir bugün. Kontrolün dışında gerçekleşen olaylar hakkında kendini üzmek gereksiz olacak ama. Diğer yapman gerekenlere odaklanman olayın ister istemez çözülmesini sağlayabilir ve bu da seni şaşırtabilir.

16 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün romantik bir çekicilik, kişisel ifade ve yaratıcı fikirler için heyecan verici bir zaman. Farklı fikirler veya cazibeler aniden ortaya çıkabilir ve yeni bir şeyle canlanmış hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizi veya birine karşı duygularınızı artık açıkça ifade etmek istiyorsunuz. Şimdi, bir cesaret patlaması veya istediğiniz şeyin peşinden gitme isteği gerçekleşebilir. Beklenmedik bir karşılaşma veya bir enerji dalgası şimdi üzerinizden geçebilir, ilham verici bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Yeni bir heves uzun sürmese bile, sahip olduğunuzu bilmediğiniz ihtiyaçları veya istekleri keşfetmeniz kaçınılmazdır ve bu harika bir öğrenme deneyimidir.

16 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın isteklerini ön planda tutacak ve onlarla sezgisel biçimde anlaşacaksınız. Ailenizin güveni, sizin için çok öneml; bu nedenle, bazı emlak olayları ile parasal konular sizi fazlasıyla meşgul edecek.

16 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

16 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili beklenmedik durumlar gerçekleşebilir. Tatil, aşk, çocuklarla ilgili güzel gelişmeler sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

16 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çekiciliğinizi kullanmak için daha ne bekliyorsunuz? Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Sözlerinizi ustaca kullanarak, çevrenize istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz. Bugün, planlarınızı hiç kimseyle paylaşmamaya çalışın. Yakın çevrenizde sizden yardım bekleyen kişiler olacaktır. Onları geri çevirmeden önce dinlemelisiniz.

16 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 32' 53" R
Ay
İkizler
09° 13' 56" R
Merkür
Başak
24° 00' 28" R
Venüs
Terazi
29° 58' 41" R
Mars
Yengeç
10° 35' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 14"
Satürn
Balık
14° 54' 29"
Uranüs
Boğa
27° 03' 59"
Neptün
Balık
28° 27' 27"
Plüton
Oğlak
29° 43' 35"
Chiron
Koç
22° 10' 26"
Lilith
Terazi
09° 29' 32"
True Node
Koç
06° 39' 01"
Son Güncelleme : 23/09/2024 05:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>