Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Eksiklikleri Tamamlıyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda var olan sorunları çözüme kavuşturma şansınız bir hayli fazla. İstediklerinize ulaşmanızın genel olarak zor olmayacağı bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. İşlerinize verdiğiniz önem üst seviyelerde ancak karmaşık durumlar karşısında kendinizi yalnız ve güçsüz hissedebilirsiniz. Daha dengeli olmanız gerekiyor.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda biraz olsun dikkatli olmalısınız. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda kullanmayı başaramadığınız sürece sorun yaşanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dürüstlüğünüzü koruyun. Sosyal ortamlardaki söylentiler ve asılsız haberlerden en iyi bu şekilde sıyrılabilirsiniz. Herkesi kendiniz gibi düşünmeden önce insanları oldukları yerde, kendilerini gösterdikleri gibi değerlendirin.

17 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kendi içsel gücünüzü kullanabilirsiniz. Kararlı ve cesur bir tavır sergilemek önemli olacak. Ancak, aceleci davranmaktan kaçınmalı ve adımlarınızı dikkatli bir şekilde atmalısınız. İletişim becerileriniz bugün ön plana çıkacak ve insanlarla daha kolay iletişim kurabileceksiniz. Fikirlerinizi paylaşmak ve projelerde liderlik yapmak için harika bir gün olabilir. Kendinizi ödüllendirmek ve keyifli aktivitelere vakit ayırmak da bugün size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

17 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Koç burcuysanız ağzınızdan çıkacak olan her söz diğer arkadaşlarınız için önemli olabilir. Yani yap-bozun eksik parçası siz olacaksınız. Kendinize güvenin. Bilgi ve yeni fikirler ortalıkta uçuşuyor olabilir ve sizden bunların hepsini anlamlandırmanız istenebilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysanız partnerinizin bazı hareketlerine sinirlenebilirsiniz.

17 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışarıya, olaylara, insanlara karşı fazla duyarlı olmanın bir olumsuz sonucu da sinirlerinize hakim olmanızın zorlaşmasıdır. Her şeyin bir tepki gerektirmediğini kabullenmelisiniz. Bugünü daha verimli geçirmek için düşüncelerinizi paylaşmak konusunda fazla cömert olmamanızda, sizi ilgilendirmeyen konular hakkında yorum yapmamanızda fayda var.

17 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal alanda ya da gruplar içinde kendinizi daha fazla gösterebilecek fırsatlar var. Böylece kendinize olan güvenin de arttığını görebilirsiniz.

17 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer planlaması düşünüyorsanız rekabetin olduğunu unutmamalısınız göreceğiniz değer sizi rahatlatmamalı ve daha çok çalışmayı göze alarak ilerlemelisiniz.

17 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların seni çok fazla yönlendirmesine izin vermemelisin. Duygusal olarak zayıf görünmemek kendi ayakların üstünde durmana yardımcı olabilir o yüzden. Kararlarını kendin vermek adına daha güçlü durmalısın bugün.

17 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün görüş ve fikirler söz konusu olduğunda biraz katı olabilirsiniz. Eğer bu sizin için daha avantajlıysa ikna etmeye çalışın ancak insanların fikirlerinizi benimseyip benimsemeyeceğine çok fazla önem vermekten kaçının. Bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz ve bu, iyileştirmeler yapmanıza yardımcı olur. Bugün erkenden, derinlere iniyorsunuz ve hırslarınızı kucaklıyorsunuz. Gün ilerledikçe, yaptığınız şeylere ilişkin motivasyonunuzu geçici olarak biraz kaybedebilir veya belirli yolları veya projeleri yeniden değerlendirirken bazı şüpheler hissedebilirsiniz. Hayatınızda daha fazla neşeye yer açmak için olumsuz duyguları bırakmaya odaklanmanız yardımcı olabilir.

17 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kişisel ilişkilerinizi, maddi kazancınıza destek verecek şekilde tutmak isteyebilirsiniz. Proje üretme konusunda olumlu ve derin düşüncelere sahipsiniz. Yapmak istediğiniz çok şey var. Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.

17 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde üstlendiğiniz her şeyde başarılısınız. Aldığınız önemli kararlar hep doğru çıkıyor. Ancak projeler üzerinde çalışırken ihtiyaç duyacağınız süreyi de mutlaka ayarlamalısınız. Enerji dolusunuz! Keyfinize bakın – dışarı çıkın, yeni yerler keşfedin. Arkadaşlarınızdan size katılmalarını isteyin – moraliniz yükselecektir. Sonuçta, kendinize oldukça güveniyor ve sakin hissediyorsunuz. Bu avantajı, mükemmel durumdaki zindeliğinizi sürdürmekte kullanın.

17 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Eğitim, seyahat, iletişimde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

17 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk trafiğiniz karıştı! İki ilişki arasında kaldınız, bir süre için her ikisinden de uzak durmanız yararınıza olacak. İş hayatınızda son derece aktif ve başarılı olacağınız bir gün. Fikirlerinizle etrafınızı etkileyebilir ve yeni girişimlerde yer alabilirsiniz. Ortaklık teklifi alabilirsiniz, iyi düşünmeden karar vermeyin. Kazandığınızdan fazla harcama eğiliminiz sizi sıkıntıya sokuyor. Kiloların sebebi, abur cubur yiyecekler. Bunlardan vazgeçmediğiniz sürece kilo almanız sürecek.

17 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 54' 24" R
Ay
Boğa
00° 11' 01" R
Merkür
Başak
18° 59' 24" R
Venüs
Terazi
26° 41' 08" R
Mars
Yengeç
09° 04' 60" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 59"
Satürn
Balık
15° 06' 18"
Uranüs
Boğa
27° 06' 38"
Neptün
Balık
28° 31' 56"
Plüton
Oğlak
29° 45' 06"
Chiron
Koç
22° 17' 06"
Lilith
Terazi
09° 11' 35"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>