Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Agresifsiniz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2023, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiye karşı daha anlaşılabilir olmanız gerekiyor. Aksi halde, kırıcı tartışmalar yaşanabilir.

Mesleki olarak toparlanmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durum karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Kendinize güvenmeniz gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aktivite alanınızda yoğunluk gözlenebilir. Genel olarak istediklerinizi yapmak isteyeceksiniz ancak bunun için daha net adımlar atmanız gerektiğini de unutmayın. Sorunların ve sıkıntıların geride kalması için harekete geçmeniz gerekebilir.

17 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi güçlendirmek için iyi bir gün olabilir. Daha samimi ve derinlikli konuşmalar yapabilir, duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Ayrıca, yapacağınız küçük değişikliklerle rutin işlerinizi daha kolay halledebilirsiniz.

17 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi bugün gergin hissediyor olabilirsiniz. Çalışan bir Koç burcuysanız,arkadaşlarınızla dikkatli iletişim kurmaya özen gösterin. Yakın çevrenizdeki kişinin hayatıyla ilgili bir sır öğrenebilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşınızla gittiğiniz bir mekânda karşılaşabilirsiniz. Yakın akrabalarınızın arkanızdan konuştuğunu duyabilirsiniz. Araya mesafe koymak isteyeceksiniz. Evinizdeki düzensizliğe son veriyorsunuz.

17 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sınırlarınızı zorlamak sizi yıprattığında çalışma arkadaşlarınıza aynı şeyi yapıp yapmadığınızı düşünmelisiniz. Bazen bütün okların sizin üzerinize olduğunu zannederek agresif bir bakış açısı benimseyebilirsiniz. Hem kendiniz hem de aynı ortamı paylaştığınız insanların iyiliği için sabrınızı ve anlayışınızı güncel tutmaya çalışın.

17 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklıkların parasal yanıyla ilgileneceğiniz belki de büyük değişiklikler yapmanızı gerektirecek bir gündesiniz. Süregelen maddi sorunların kaynağını bulmak ve akılcı çözümler yaratmak yararınıza olabilir. Zira aradığınız desteklerin beklentilerinizin gerisinde kalması söz konusu. Ancak ortağın maddi problemlerini aşmakta kararlısınız. Sürüncemede kalan alacaklarınız konusundaki engelleri doğru yöneteceksiniz.

17 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş çevrenizde sorumluluğu almanız ve her işi sizin yapmanız beklenebilir. Art niyet derecesine varan açılımlarda gerekli aksiyonu göstermeniz önemli olacaktır.

17 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün keyfin yerinde olacak. Sevdiklerinle beraber sakin bir gün geçireceksin. Dertten ve tasadan uzak olmak sana günü keyifle geçirmek için güzel bir imkan verecek. Kendi içine yoğunlaşmaya özen gösterebilirsin.

17 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün aile dinamiğinde veya ev işlerinde özellikle sorumlulukların yerine getirilmesiyle ilgili gelişmeler olabilir ve bu durum tatmin edici olmakla birlikte istikrar da sağlayabilir. İlişkiler bugünlerde daha fazla dikkat çekiyor ancak yaklaşımlar, yöntemler veya değerlerdeki farklılıklar, bugünlerde uyumun geçici olarak bozulmasına neden olabilir. Örneğin, kazançlarınız veya parayı nasıl harcadığınız sorun haline gelebilir veya ilişkiniz ve para hedefleriniz şu anda farklı amaçlara sahip olabilir. Bir parçanız bağımsız çalışmak istiyor ancak karar alma sürecini paylaşmak faydalı olabilir.

17 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Güç ağırlıklı bir sosyal platform hazırlığı içindesiniz.

17 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde benimseyebileceğiniz en iyi politika, önceliklerinizi dikkatle belirlemek ve sorunları doğrudan karşılamak yerine onlardan kaçınmak için elinizden geleni yapmanız olacaktır. İş arkadaşlarınızı eleştirmeyi bırakın ve ekibin her üyesinin önemli olduğunu unutmayın! Özel hayatınızda da aynı şekilde kararlı olmalısınız. Soğukkanlılık ve sağduyu sizi ileriye taşıyacaktır; aksi takdirde giderek yıpranacak ve tükeneceksiniz.

17 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finansal ve sağlık konuları bugün öne çıkabilir, harcamalar artabilir. İş hayatınızda güçlü destekler sizinle olacak. Size harika bir gün dilerim.

17 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize vermiş olduğunuz sözü yerine getirmemeniz sizin için mutluluk değil, mutsuzluk getirir. Aşk işlerinde güveni bir kaybederseniz saadeti gölgelemiş olursunuz. İşinizi ilgilendiren bir konuyla ilgili olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz. Şimdilik bir çözümsüzlük söz konusu değilse de tavırlı davranmanızda, biraz hareketlenmenizde yararlar olabilir. Parasal açıdan sıkıntılarınızın azalması moralinizi yükseltecek. Fazla ağır yükler taşımayın, kollarınızda problem yaratabilir.

17 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 31" R
Ay
Boğa
13° 19' 55" R
Merkür
Başak
20° 38' 28" R
Venüs
Terazi
27° 46' 09" R
Mars
Yengeç
09° 34' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 10"
Satürn
Balık
15° 02' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 56"
Lilith
Terazi
09° 17' 29"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>