Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dizginleri Eline Alıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı ifade ederken biraz daha anlaşılabilir olmanız gerektiğini unutmayın. Anlaşılabilir adımlar atmanız gereken bir döneme giriyorsunuz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, amaçlarınıza uygun adımlar atma isteği içinde olacaksınız; ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların geride kalması için beklemede kalmanız gerekebilir. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Bugün, maddiyatla ilgili gelişmeleri daha yakından takip etmek isteyeceksiniz. Gelir ve gider arasındaki sınırları koruduğunuz sürece her şey daha iyiye gidebilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha beklemede kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Engellerin ortadan kalkmaya başladığını hissedebilirsiniz. Üzüntü yerine serbest bırakmalı ve affetmeyi seçerek kişisel gelişiminizi desteklemelisiniz. Kontrolünüz dışında gelişenlere müdahale etmeyin ve bilinçli hareket ederek önemli farkındalıklar kazanın.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı net bir şekilde ifade etme ve iletişim konularında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Etrafınızdaki insanlara samimi duygularınızı paylaşmak için uygun bir zaman. Kendinize güvenin ve hedeflerinize doğru adımlar atmaktan çekinmeyin. Ancak ani kararlar almaktan kaçınmakta fayda var, daha dikkatli ve planlı ilerlemek sizin için daha başarılı sonuçlar doğurabilir.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tutuluyor. Tutulma 12. Evinde etkili olurken, ikili tartışmalarda yanlış anlaşılmamak için sessiz kalmayı tercih edebilirsin. Eğer ilişkisi olan bir Koç burcuysan; geçmişte yaptığın bir davranış partnerin tarafından bugün karşına getirilebilir. Hedeflerin konusundaki gözü pek davranışların nedeniyle çıkacak sorunları hesaplamaman bu günlerde sorun yaratabilir.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aceleci olmayın. Küçük sorunların büyüyüp çığ olmaması için ihmalkarlığın, önemsizleştirmenin tuzağına düşebilirsiniz. Uçuş, yolculuk, online görüşmeler konusunda her ihtimali göz önünde bulundurarak planlama yapmanız olası gecikmeleri daha hızlı yönetmenizi sağlayacaktır.  

18 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşamanız söz konusu olabilir. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gizemli konular sizi hayallere sürükleyebilir. Olaylardan kaynaklı kabullenme içine girebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlerleyen zamanlarda iç uyumunuzu dengeleyebileceksiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İma ya da saldırganlık özellikleyerinizdeki kişilerle yoğun problemler yaşamanıza neden olabilir. Sizler her ne kadar iyi niyetli olsanız da konuşmanızda fayda var.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Es geçebildiğiniz sürece ilerleme kaydedebilirsiniz. Yeni bir gün ve hafta başlarken geri kalanların sadece canınızı acıtmasını değil, geri kalmış olmalarını da düşünmelisiniz. Ekonomik kaygılarınızı düşünerek çözemezsiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün kendinizi çok fazla zorluyorsanız, yavaşlamanızı nazikçe hatırlatıyor. Dengeyi bulma zamanı. Geçmişteki bir sorunla ilgili hisler inkar edilemez hale gelir veya daha önce gizli veya saklı bir konu ortaya çıkar. Bir adım geri çekilip bazı şeyleri yeniden değerlendirmek mantıklıdır. Gün,ve dinlenme dengenizi düzeltmeniz için sizi zorlayabilir. Fiziksel sağlığınıza dikkat ederken duygusal sağlığınızı unutmayarak, iyileşmek için zaman ayırma ihtiyacının aktif olarak farkına varabilirsiniz. Ayrıca, artık sizin için işe yaramayan ve gelecekte değişmesi gereken durumlara ilişkin büyük sezgilerin ve yoğun farkındalığın zamanı olabilir. Nitekim, kapsamlı kararlar alma zamanı değil. Bunun yerine, bu, hislerinizi, içgüdülerinizi ve önsezilerinizi tanıma ve ardından işleri ele almak için bir planın yavaş yavaş ortaya çıkmasına izin verme zamanıdır.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli psişik sezgilere sahip olacaksın bugün. Adeta üçüncü gözün açılıyor. Yalnız sana rakip hedefi olanlar var hayatında. Bu durum senin canını biraz sıkabilir. Birileriyle anlaşmazlık yaşarsan lütfen o alanı hemen terk et. İlişkin yeni bir seviyeye taşınıyor, sezgilerine güven. Bugün kendine özen göster, çünkü sen bunu hakkediyorsun.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

18 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün sağlık, hastane konuları ve psikolojik konularda bazı belirsizlikler sonlanabilir, iletişime dikkat edin. Gününüz şahane geçsin.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni fırsatlar ve farklı düşünceler ortaya çıka bilir. Kendinizi herzamankinden daha canlı ve istekli hissedeceksiniz. Tolerans sizin günlük dünyanızdaki yeni fırsatları ortaya çıkara bilir. Dikkatli olun akına kapılıp sürüklenmeyin, önemli gayelerinizi gerçekleştire bilirsiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>