Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Problemlerin Kaynağına İniyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmanız gerekiyor. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içerisinde son bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Gereksiz düşünceler içerisine girmekten kaçınmalısınız. Genel olarak sakinliğinizi korumanız gereken bir gün. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Hata yapmamanız gerekiyor.

Finansal durumuuzu yakından ilgilendiren tüm olumsuzlukların üzerine gidecek ve çözümlemeye çalışacaksınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabırlı olmalısınız. Bugün yaptığınız her şeyin bugün sonuçlanması her zaman mümkün olmayabilir. Hayatın genel akışının dışında ilerlemek yerine bu akışı anlamak ve adapte olmak size daha iyi hissetmenin, yaşamanın yollarını gösterir.

18 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve hedeflerinize odaklanacaksınız. İçgüdülerinize güvenin ve cesur adımlar atın. Fakat aceleci davranmamaya da özen gösterin, çünkü bazen sabırlı olmak daha iyi sonuçlar verebilir. Başkalarıyla iletişimde anlayışlı olmaya çalışın ve ortaklıklara önem verin. Unutmayın ki başarılarınızı paylaşmak sizi daha da güçlendirecektir. Sağlığınıza dikkat etmek için de zaman ayırın ve düzenli egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda ilerliyor. Çalışan bir Koç burcuysan, neyin problem oluşturduğunu bulursan ilerlemenin kolaylaşacağını unutmamalısın. Bugün yapacağınız işlerde, katılacağın yerlerde bu kurala göre hareket etmeyi denemelisin. Özellikle kusur bulmak değil kusur kapatmak için çalışmalısın.

18 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şey bir günde iyileşebilir ama o gün gelene kadar verdiğiniz emek bunun belirleyicisidir. Bugün emeklerinizi, hayattaki çabanızı ve varmak istediğiniz noktayı hatırlatmalısınız. Her seferinde yeni bir başlangıç yapmak yerine sizi her seferinde ilerletecek bir başlangıç yapmaya odaklanın. 

18 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızdaki hareketin yerini sakin ve tutarlı zamanlara bırakıyor. Şimdi eldeki para durumunuz ve giderlerinizi kontrol etme çabası içinde olabilirsiniz. Ortaklıklardan gelecek finansal destekler, yeteneklerinize yönelik kararlarınız göze çarpacak. Daha fazla güvence arayışınız sizi hatalı kararlara itmemeli. Çalışma hayatınızda artan sorumluluklar, eski projeler öne çıkabilir.

18 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde akışta yaşamayı tercih edebilir,konusunda alacağınız haberlere de şaşırmayabilirsiniz. Özellikle bugün dışardan ruhsuz bir görünüm çizebilirsiniz.

18 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, kafanda planladığın şeyler, halihazırda seni meşgul eden konulardan daha fazla ilgi çekebilir. İş ve kendi isteklerini dengelemede biraz zorlanabilirsin bugün. Bu durumun sende stres yaratmasına veya bir şeyleri geciktirdiğini düşünmesine izin vermemelisin. Her şey için yeterince zaman var.

18 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişimler veya gelen haberler olumlu olabilir, karar vermenize yardımcı olabilir ve ruh halinizi iyileştirebilir. Yakın zamanda yaşanan bir yanlış anlaşılmanın açıklığa kavuşturulması mümkündür. Yine de bugün şefkatinizde biraz yanılgıya düşebilirsiniz. Hafif bir hayal kırıklığı yaşayabilir veya beklediğiniz bir şeyin gerçekleşmeyebileceğinin farkına varabilirsiniz. Başkalarının görüşleri ve inançları, eğer bir durum hakkında sizin anlayışınıza sahip değillerse, kendinizi moralsiz ve hayal kırıklığına uğramış hissetmenize neden olabilir. Nitekim bazı illüzyonları bir kenara bırakmak, daha gerçekleştirilebilir hedeflere yer açacağınız için sağlıklı olabilir. İstediğiniz kadar üretken olmanız pek mümkün değil çünkü bir molaya ihtiyacınız olabilir!

18 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gerekebilir. Her anlamda güçlü ve güzelsiniz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Gün içinde, bir takım zorluklarla karşılaşmanız, sağlık sorunlarını da beraberinde getirebilir.

18 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

18 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün maddi kazançlarınızı arttıracakfırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mutlu ve doyumlu bir ilişki içindesiniz. Çok fazla bir arada olmanın ilişkiye zarar vermeyeceğini kanıtladınız. Bugünlerde yeni kararlar mutluluğunuzu pekiştirebilir. Çalışma hayatınızda yüksek performans ve ataklığınızla başarıyı yakalamaya adaysınız. Bu özelliğinizi yeni çözümler üretmek, bekleyen sorunları çözmek için kullanmaya gayret etmeniz gerekiyor. Ön plana çıkmaktan çekinmeyin. Herkese tasarruf tavsiye ediyorsunuz ama kendinizi denetlemiyorsunuz.

18 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>