Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hırsına Yenik Düşme Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeyi başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. İlişkinize yönelik adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak daha karmaşık adımlar atacaksınız. Sınırları gereğinden fazla zorlama ihtimaliniz de var. Kafanıza takmış olduğunuz her şey sizi engellemekte. Zihinsel olarak rahatlamaya çalışın.

Maddi olarak daha kontrollü olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak. Harcamalarınızı biraz olsun sınırlamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte aldığınız riskler ve yaptığınız seçimlerin sonuçlarını gözden geçireceğiniz bir dönemdesiniz. 2023'ün sonlarında yaşadığınız zorlukların ya da doğru hamlelerin geri dönüşünü alabilirsiniz. Paranın bir araç olduğunu fark etmeniz, vizyonunuzu geliştirip gelecekteki planlarınızı değiştirebilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjiniz yüksek olacak ve hedeflerinize odaklanmak için harika bir zaman olabilir. Fakat, ani kararlar almadan önce durup düşünmekte fayda var. Ayrıca, iletişim konusunda dikkatli olmanız gerekebilir çünkü yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Kendinize zaman ayırıp içsel denge ve huzur arayışında olmak da bugün sizin için önemli olabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Devrim gezegeni Uranüs, toprak burcunda geri gidiyor. Çevrendeki herkesin daha gergin olduğunu hissedeceksin. Sendeyse tam tersi, kendini güçlü ve baskın hissedeceksin. Hazırcevaplığın dikkat çekecek. Hırsın farklı yorumlanabilir, dikkatli ol! Evle ilgili tadilat işlerinin sonu gelmeyecek gibi düşünüyor olabilirsin. Zamanı iyi organize etmelisin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aldığınız duyumlar canınızı sıkabilir. Öfkelenmek yerine nedenlerine bakmaya çalışın. Bazen bazı konuların dışında kalmanız gerekebilir, bugün de öyle bir zamanın içindeyseniz gereksiz bir tepki vermiş olacaksınız. 

2 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindearkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Birlikte sanatsal aktivitelerde bulunabilirsiniz. Önünüzü görmekte zorlandığınız zamanlar olabilir. İşlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı konularda fedakârlık yapmanız gerekebilir. Ortaklı konulara özen göstermelisiniz. Parasal konularda ani değişiklikler olabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha olgun ve bütünsel bir çerçevede görebileceksiniz. Şansınızın açık olacağı bugünlerde problem gibi görünen konularında çözümün bulunabileceğini göreceksiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizin bitirmediğiniz her şey devam eder. Bu olumlu ve olumsuz tüm gündemleriniz için geçerli olacaktır. Bugün neye “tamam” neye “devam” demeniz gerektiği üzerinde düşünün ve “devam” demeye değer konuları hayatınızda kalıcı hale getirmeye çalışın.

2 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri, içe dönük bir bakış açısı ve yaratıcı etkinliklere odaklanmanın faydalı olacağını gösteriyor. Uzun vadeli hedefler, sorumluluklar ve kariyerle ilgili olarak geçmişe dönme ve bir inceleme yapma zamanı geldi. Bu dönemde aşırı bağlanma, endişe veya takıntılı olma eğilimlerinizi fark edebilir ve bunları çözme fırsatı bulabilirsiniz. Bugün, sorunları çözmek için önceliklerinizi belirlemek yardımcı olabilir. Ayrıca, hayal kırıklıklarınızı yaratıcı bir proje veya hobilerle serbest bırakabilirsiniz. Yeni bir başlangıç yapmak yerine mevcut durumu değerlendirmek, en mantıklı yaklaşım olacaktır.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınıza odaklanacağınız bir gündesiniz sevgili koçlar. Özgüvenle alacağınız sorumluluklar ön plana çıkmanıza sebep olacak. Bugünyükünüz fazla olabilir; planlı hareket edin ve planlarınızı istikrarlı bir şekilde uygulamaya çalışın.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün çalışma hayatı, gündelik işler veya sağlıkla ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda kendinizi ortaya koyuş biçiminiz çok sert. Sevdiğiniz kişi de çok alışık olmadığı bu durum karşısında bocalayabilir. Neyse ki akşama daha iyimser bakabileceksiniz. Mesleğinizle ilgili yeni projelerin temellerini atmak için son derece uygun bir gündesiniz. Zihinsel ve entelektüel olarak o kadar aktifsiniz ki, ürettiğiniz fikirler herkes tarafından takdir edilecek. Birikiminiz zayıf olduğu için harcamalarınızı kısarak en doğrusunu yapıyorsunuz. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

2 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>